Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalgıç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 235
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,663
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

Abdi Bey,

Keyifli yolculuğunuzun aynı şekilde devam etmesini dilerim. Yolunuz açık olsun. Eşinize sevgilerimi iletin lütfen..

Özden.

Etiketler
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

Abdi Bey,

Gezi anılarınızı zevkle okuyoruz.. Hala Beldibi'nde misiniz? Orası bizim de çok sevdiğimiz bir yerdir..

Bir aksilik olmazsa; önümüzdeki hafta içinde orada olmayı planlıyoruz.. Orada karşılaşır, görüşür, bir kahvenizi içeriz, inşallah...

Herşey gönlünüzce olsun..

Ülker&Yavuz

ABDİ abey arada bişeyler yazsana gerçi tl den görüşüyoruz ama yazılarda daha bi başka oluyor

arkadaşlar yanlışın varsa düzeltin lütfen

Dalgıç abi inan sana imrendim. Bende biraz büyüyünce yani emekli olunca bu yaşam tarzını ve proğramı uyulamak istiyorum. Şimdilik sadece gidenlerin tecrübesini öğrenmekle yetinmek zorundayım. Ama bu yolculukda yaşadığınız zor vr kolay yönler ile zevkli ve zor geçen durumları yazarsanız iyi olur. Yani sizizn yaşadığınız zorlukları biz yaşamamış oluruz. Yani kopya çekeceğiz izninizle. Birde daha iyi durum olsa hangi tip karavan kullanmak istersiziniz. Selamlar

Arkadaşlar,şu anda Fethiye-GÖCEK deyiz.Göcek sırf marina olmuş denize girecek bir karış yer yok.Hemen yanındaki Göcek lilerin ve civar yerleşim yerlerindekilerin denize girdiği İNLİCE plajındayız bir haftadır. Bugün sırf sizlerle haberleşebilmek için motor ile göceğe geldik.Şu anda yazarken bile sırtımdan ip gibi ter akıyor.Fakat kaldığımız koyda geceleri battaniyesiz yatılmıyor.çok güzel ve serin.
Yarın Datça ya hareket edeceğiz.Buralarda herkesin söylediği Datça nın serin olduğu.Zaten bu sıcaklarda en iyi yer serin olan esen bir yer.Orada ne kadar kalırız bilemiyoruz.Malum bizim belli bir programımız yok.Çok beğendiğimiz yerde bir ay kalıyoruz.Beğenmediğimiz yerde bir gece kalıp geçiyoruz.Anlayacağınız bulduğumuz güzelliğin tadını doyasıya çıkarıyoruz.
Datça dan feribot ile Bodrum a geçeceğiz,oradanda baba memleketi Ortakent e gideceğiz.Zaten günlerdir Ortakent deki akraba ve dostlarımız ''oralarda ne işiniz var gelsenize buraya''diye başımızın etini yediler.Ortakente varınca daha sık haberleşiriz.Kalacağımız arkadışımın otelinin bahçesinden internet bağlantısı var.
Çalışan dotlarımıza kolaylıklar,gezide olan arkadaşlarımızada mutlu ve keyifli tatiller dilerim. Saygı ve sevgilerimle.........

ABDİ abim nihayet bişeyler yzdın özledik seni çok sevindim keyifli geçtiğine emekli olayım bend işim belki daha önce bi karavan bakayım bali özendirdin bizide

seni iyiki tanımışım abim

Abdi abi , selamlar,
Serin bir ilkbahar günü Taiga ile beraber karavanınızı incelemiştik.
Kendi el beceriniz ile yaptığınız bu karavandan sonra gözlerim sürekli yüksek tavan J9 lara takılır oldu.
O gün bahsettiğiniz yıldızlı akşamlarda sahillerin huzurunu, geçen hafta sonu Erdek- Doğanlarda bizde yaşadık.
Eşim ve oğlum ile aniden yola çıktık Doğanlarda sahil kenarına çadırımızı kurduk.
Kulağınızı çınlattım
Burada olsaydınız misafiriniz olacaktık.
Kısmet yarın Ormanlı tarafını keşfedeceğiz.

Uzun soluklu gezinizi gönlünüzce tamamlamanız dileğiyle Bursadan selamlar

Saygıdeğer abdi ağbi gezinizde Sağlık ve mutluluklar diliyorum.ALLAH içinize sindirsin.Umarım keyifli ve eğlenceli geçıyordur bir aksilik çıkmasın.Ama zaten memleketindesin.ve zaten dostların var. bunu unutma.Bekleriz .SEVGİLER,SAYGILAR...

Sevgili dostlar,şu anda Marmaris'e bağlı Bozburun'a yakın olan Selimiye köyü sahilindeyiz.Buraya Haldun(Taiga)dostumun önerisi ile geldik.Deniz sevdalısı olan İzmir'i terk edip buraya yerleşen yazar Çetin Kent ile tanışmamı önermesi ile geldik,ayni zamanda burada teknede yaşayan yazar Haldun Sever ilede tanıştık,iyikide haldun dostun önerisini dinlemişim.Gerçektende çok harika bir yer.

Çok sevdiğimiz ve kafamızın uyuştuğu emekli karı koca olan dostlarımızda çadırlarını kapıp bize katıldılar.Çadıra sadece yatmaya giriyorlar,günlerimiz bizim karavanın önünde geçiyor.Çokda kafamız uyan bir çift olunca günler dahada neşeli geçmeye başladı.Burada ne kadar kalırız bilinmez,onlarda çok sevdi burayı.Valla benim Kamil(J9 un adı) bile bayıldı,nerde ise denize girecek,bende zahmet etme deniz yükselirse kendini denizde bulacaksın diyorum.Öyle bir yerde konakladık ki deniz bir metre önümüzde.En güzel tarafıda sessiz ve sakin olması. Sessizlik arayan yatlar bile burada konaklıyor.Şu anda kadrolu 6 yatımız var koyda.2 amerikalı,2 alman,1 fransız gerisi türk yatları. Fakat bu sabah çok üzüldüğümüz bir şeye şahit olduk.Dün pazar olduğu için gelen yurdum insanlarının bıraktığı çöpleri,bir alman kadını tek başına topladı ve çöpe taşıdı.Gerçi bizde gittiğimiz yerlerde yerleşmeden önce etrafı temizliyoruz,elimizden geldiği kadarda temiz tutmaya özen gösteriyoruz.Ama malesef yurdum insanına gelirken getirdiği onlarca yüke rağmen,bir çöp torbasını taşıyamıyor işte.

Buraya doyunca DATÇA ya doğru yol alacağız.Fakat tüm koylara girer çıkarsak herhalde bir ayda anca buluruz Bodrum'u. Ama ne yapalım çok güzel yerlerde duruyoruz.Tadını doyasıya çıkarmadan gitmekde gelmiyor içimizden.Örneğin Kaş'ın çıkışında sadece çay içmek için durduğumuz yerde 8 gün kaldık.Nasılsa şunun şurasında kalan 60 yıllık ömrümüzün tadını çıkarmak değilmi gayemiz.Zaman sorunumuz da yok,evde bekleyenimizde yok. HAYAT BİR GÜNDÜR,ODA BUGÜNDÜR deyip doyasıya tadını çıkarıyoruz işte. Birde bizim içinde tadını çıkarın diyen dostlar olunca uzun kalmak gerekiyor.

17 mayıs ta çıktığımız yolculuğumuza hiçbir kamp yerine girmeden devam ediyoruz özgürcesine.Aradığımız tek şey sakinlik ve bakir doğa.Ne bizden rahatsız olan var,nede huzurumuzu bozan birileri.Tabi en büyük avantajımız.Motorsikletimizin yanımızda olması.Ne gerekirse motora atlayıp kapıp geliyoruz.Arada motor ile çevre gezileri yapıyoruz.Örneğin geçen gün araba ile giremediğimiz Marmaris'e 50 km olmasına rağmen motor ile giderek güzelce gezdik.Birde akşam yemeği yiyip döndük selimiye ye.

Buraya yazan tüm dosatlarımıza mutluluğumuza katıldıkları için çok teşekkür ederiz,hiç birinizi unutmuş değiliz.Hepinizin kulaklarını çınlatıyoruz.Hepiniz adına güzelliklerin tadını çıkarıyoruz.

Tüm dost ve arkadaşlarımıza mutlu ve esen günler dilerim. Sevgi ve saygılarımla.

Son konaklama yeri...

Selimiye-Sığliman koyu...

selimiyek.jpg

Göcek- İnlice koyu

gocekinlice.jpg

yeni döndüm ve
göcek koylarını keşif emek istiyor keşfedip ölüdenizden deçok sevdim..
turist kaynıyor sıkıcı ve sıradan olmus ölüdeniz ama göcek koyları doğası vedenizi bambaşka kısmetse daha çok klmak nasib olsun
bilgi isteyene göcek benden sorulur:smiley:karavan osla sızın gıbı daha koly olurduama olsun genede ..

Balıkçı arkadaşla Göcek-Yassıca ada gezisinde...

balik.jpg

Saklıkent...

saklikent.jpg

Finike...

finike.jpg

Akvaryumlu tekne gezisinde denizin dibini seyretme... Kekova turu...

kekova.jpg

ohh ne özendim şimdi ama göcek adaları koyları çok güsel deilmi?oramnı yeşili denizi eşşiz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR