yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Gerçekten hava çok soğuk. Gündüz bile eksi derecelerde...Brrrrr....Fotoğrafa 10 saniye bakınca içim üşüdü resmen.
Gerçekten hava çok soğuk. Gündüz bile eksi derecelerde...Brrrrr....Fotoğrafa 10 saniye bakınca içim üşüdü resmen.
HOCAM kendinize diakkatGerçekten hava çok soğuk. Gündüz bile eksi derecelerde...
Kayıp düşmekten korkuyorum. Çok dikkatli olmak lazım.HOCAM kendinize diakkat
çok güzel bir hareket allah sizin gibilerden razı olsunSabah bir vatandaşın radyatör hortumu patlamış. Koli bandı arıyordu. Şans eseri yanımda koli bandı vardı. Çıkarıp verdim. Parasını vereyim dedilerse de üç beş kuruşluk şeyin parasını da istemedim.
Teşekkürler, Umarım sanayiiye kadar ulaşmışlardır.çok güzel bir hareket allah sizin gibilerden razı olsun
evet dikkat etmek lazım penguen yürüyüşü lazım böyle havalarda zaten benim bel fıtığı soğukları duydu 1 haftadır arttı iyiceKayıp düşmekten korkuyorum. Çok dikkatli olmak lazım.
Geçmiş olsun. Bende de var bel problemi.evet dikkat etmek lazım penguen yürüyüşü lazım böyle havalarda zaten benim bel fıtığı soğukları duydu 1 haftadır arttı iyice
HOCAM BU DİZELER AYRILIK KOKUYOR YIL BİTİYOR DİYE MİBu başlığı binlerce kez görüntüleyen,
Bütün imkansızlığımıza rağmen,
Bizi takip edenlere sonsuz teşekkürler.
İyi ki varsınız.
Hocam her sene yeni başlık açar, oradan devam eder.HOCAM BU DİZELER AYRILIK KOKUYOR YIL BİTİYOR DİYE Mİ
Her yıl için yeni başlık açarak yazıyorum. Bu başlığa yazmayı 1 Ocak'ta bırakıp yeni başlık açacağım. O yüzden...HOCAM BU DİZELER AYRILIK KOKUYOR YIL BİTİYOR DİYE Mİ