mehmetaliguney17
CAPTAİN
günaydın gününüz güzel geçsin hocam kışlık lastikleriniz var sanırım öyle hatırlıyorum zate dolarda düştü bundan sonra çok gezeriz):Konya yolu/ Shell.
günaydın gününüz güzel geçsin hocam kışlık lastikleriniz var sanırım öyle hatırlıyorum zate dolarda düştü bundan sonra çok gezeriz):Konya yolu/ Shell.
buradan dostlara duyrulur ÇANAKKALE içinde belediye Kendisi işlettiği bir çay bahçesi ve gezi alanı var yanında da çok büyük bir otopark V17 alış veriş merkezinin karşısında denize sıfır eskiden fabrika idi şimdi sadece temsili bacası duruyor burada tuvaletleri mevcut temiz ayrıca hep görüyorum avrupadan gelip geçen motokaravancılar buradaki park alanında ücretsiz konaklıyor şehrin içinde olması sebebi ile çok avantajlı dostların bilgisinegünaydın gününüz güzel geçsin hocam kışlık lastikleriniz var sanırım öyle hatırlıyorum zate dolarda düştü bundan sonra çok gezeriz):
Bence çok düşük olan hava sıcaklığından etkilendi aküm.Günaydın, aküyu genelde kullanıcıların yanlış kullanımı bozar.
Teşekkürler. Dolar düştü ama yakıt düşmedi...günaydın gününüz güzel geçsin hocam kışlık lastikleriniz var sanırım öyle hatırlıyorum zate dolarda düştü bundan sonra çok gezeriz):
Teşekkürler. Çanakkale'ye gelirsem değerlendiririm.buradan dostlara duyrulur ÇANAKKALE içinde belediye Kendisi işlettiği bir çay bahçesi ve gezi alanı var yanında da çok büyük bir otopark V17 alış veriş merkezinin karşısında denize sıfır eskiden fabrika idi şimdi sadece temsili bacası duruyor burada tuvaletleri mevcut temiz ayrıca hep görüyorum avrupadan gelip geçen motokaravancılar buradaki park alanında ücretsiz konaklıyor şehrin içinde olması sebebi ile çok avantajlı dostların bilgisine
hocam bundan sonrada düşceği konusunda hiç ümidimiz yok zaten ben benzin üretme yada az benzini çoğaltma teknikleri konusunda çalışmaya başladım bu daha öngörülebilir benim içinTeşekkürler. Dolar düştü ama yakıt düşmedi...
tam anadolu köy köpeği buna ne versen yer yazık kemikleri sayılıyor bizim çanakkale de tüm köpek ve kediler obez oldu her yer mama
hocam bu da bizimtam anadolu köy köpeği buna ne versen yer yazık kemikleri sayılıyor bizim çanakkale de tüm köpek ve kediler obez oldu her yer mama
Başarırsanız bunlar ona da bir şekilde vergi koyarlar. Yeter ki garibanın geçineceği bir şey olmasın. Lpg vardı onu hallettiler.hocam bundan sonrada düşceği konusunda hiç ümidimiz yok zaten ben benzin üretme yada az benzini çoğaltma teknikleri konusunda çalışmaya başladım bu daha öngörülebilir benim için
Köpekler aç varsa mama fazla bize gönderin. Bu köyde köylüler köpeklere bakmıyor. Vicdan sıfır.tam anadolu köy köpeği buna ne versen yer yazık kemikleri sayılıyor bizim çanakkale de tüm köpek ve kediler obez oldu her yer mama
hocam aklımdasınız böyle bir organizasyon olursa elimden geleni yaparımKöpekler aç varsa mama fazla bize gönderin. Bu köyde köylüler köpeklere bakmıyor. Vicdan sıfır.