Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 187,405
Allah Rahmet Eylesin o da çok güzel bir insandı. Kendisiyle telefonda görüşmüştüm. Bana çok samimi davranmıştı. Sorularıma cevap vermişti. Ölüm işte kimi alıyor belli değil.
 

Kitabı biraz okudum. Teknik konuları birarada bir gözden geçirmek için yararlı bir kaynağa benziyor. Kafasında sorular olan karavan konusunu pek bilmeyen kimseler için harika bir bilgi kaynağı da olabilir başlangıç için.
 

DOMETİC dolabın lojmanda işi bittiğine göre onu artık GÜÇLÜ'ye alabiliriz. 220'yi doğrudan bulduğumuz kamplarda ve 12V seçeneğiyle yollardayken iyi bir soğutma sağlarız.
 


Angara Çelebi Gurup'taki karavanı görmeye gittim. Başka bir yere götürmüşler göremedim. Orada çekme belgeli Pejolar vardı. Onlara baktım. Sonra döndüm. J9 beni çok uğraştırır. Uğraşmak istemiyorum. Güçlüm ve çekme karavan şimdilik bana yeter.
 


















Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,945
Kayıtlı Üye Sayımız
172,091
Kaydolan Son Üyemiz
Engin Koygun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst