Tuvalet sıkıntısı nedeniyle ben kampingleri ve Benzinlikleri tercih edeceğim. Kapadokya'ya çok seferler gittim. Oraya gitmeyi aslında pek düşünmüyorum. Güneyler olabilir. Belki Güneydoğu da olabilir. Yazın çok sıcak oluyor gezemiyorum o yöreyi...Hocam, güneye inin, ( ya da #peri bacalari# gitmediyseniz) şehir otoparklarinda kalin. Ya da gidin büyük hastanelerden birine, onun parkında kalin.
Yediğiniz yemeği evde de yiyorsunuz. Mazot parasına bakar. Karavanla uğraşmayın.
Porta potty değil de küçük tuvalet için hastaların kullanması için tasarlanmış ördek denen araçlardan kullanıyorum. Büyük tuvalet için günde bir defa bir yer buluyoruz. Ön koltuk dursun. Lazım oluyor bana.On koltuk sokuluyor mu yerinden? Porta Potti için yer olur. 100% bağımsızlık.
hocam arada pal fm dinle bu ara ben onu dinliyorum gayet iyi geldiÇıkışta POWERPOP dinledim. Çünkü program kitapta kaldığım yeri kaybetti sağolsun. Neyse arayıp bulacağız artık bir ara...
Pal severim. Güzel çalar...hocam arada pal fm dinle bu ara ben onu dinliyorum gayet iyi geldi