Ben bir kamp karavan lideriyim. İzmir bölgesinde hem vosçuların, hem offroadcıların, hem karavancıların, hemde motosikletçilerin katıldığı geniş katılımlı kamplar düzenledim. Her zaman kafam nasıl istiyorsa öyle özgür yaşadım. Bununla da mutlu oldum. Canınızın istediği kampa gitmek ve her zaman özgür olmak gibisi yok. Bu yüzden ben kimseye düşmanlık beslemedim. Her zaman birleştirici bütünleştirici olabilmek için dostluk dilini kullandım. Bazı insanlar bana çirkin kelimeler kullanıp kafamı karıştırdılar. Ama ben kamp yapmaktan ve bununla mutlu olmaktan vazgeçemedim. Şimdi diyorum ki iyi ki doğal kendisi gibi, özgür bir insan olarak yaşıyorum bu hayatı. İyi ki kampçı arkadaşlarıma gerçekten ailemden bir insanlarmış gibi soframı ve gönlümü açmışım. İyi ki bazıları tarafından engellenmek istesem de liderliğimi yapmışım. Ben Yücel Öğretmen olduysam bunun içerisinde izcilik ve kamp deneyimlerimin olumlu manada çok etkisi oldu bana. Ben hayata ve insanlara pozitif bakan bir insanım. Çirkin şeyler konuşulan ortamlar benim ortamlarım değil. Arkamdan konuşacak kişiler, benimle arkadaş olmak zorunda değilsiniz. Ama bana saygısızlık yapamazsınız. Ve evet aktif insanların dünyalarında yoksayılmak bir saygısızlıktır.