Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...
Yılbaşı'na bir hafta kaldı. Önümüzdeki haftasonu inşallah karavanımla beraber Ulaşan'da olacağım. Derneğimizin düzenlediği müzikli yemekte kutlayacağım Yılbaşı'nı...
Benim Güçlü'm ve çekme karavanım Pirikamp bana şimdilik yetiyor. Benim gönlüm oluyor. Aslında bir motokaravan istiyorum ama bu da pek yakın zamanda olabilecek bir şeye benzemiyor doğrusu. Olsun be! Yaşamak güzel...
Dost canlısıyım ama yalana dolana talana katlanamıyorum. Kimse de böyle bir şeye katlanmamalı. Herkes beğendiği insanları bulsun o zaman. Birbirini kırmanın ne anlamı var?
Bazı dostlar edinmede başarılı oldum. Bazılarıysa arkamdan şusun busun diye iftira etti. Şu bu da olabilirim nihayetinde bu da bir suç değil arkadaşlar. İstediğimi olurum. Kime ne ki?
Hadi güçleri yetiyorsa bir şeye neden olsunlar da görelim o zaman erkekliklerini? Olamazlar çünkü yalancı oçocuğunun tekiler. Hepisinden de daha delikanlıyım. O kadar...
Bu son artık yalancı oçocuklarıyla ilgili yazmayacağım. Ben çok üzüldüm, umarım ilahi adalet diye bir şey vardır. Hepsini Allah'a havale ediyorum. O her şeyin iyisini doğrusunu bilendir.