2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,686
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,483

Etiketler

İnsan hiçbir şeyle gelir,
Her şeyin peşine düşer,
Sonra her şeyi geride bırakır,
Hiçbir şeyle gider...

Çok güzel bir söz. Mal mülk karavan size kalmaz hepsi bu Dünya'lık mallar. Önemli olan yaşadıklarınız ve kurduğunuz güzel dostluklarınızdır. Kampçılıkta hepsi için yeterli imkan ve zaman var. Yeter ki insan olun.

Bu Dünya kimsenin Dünya'sı değil. Kimseye de kalmaz. Yaşadığımız sürece insan olmaya çalışmamız lazım. Ben bir gariban Yücel'im. Benim arkamdan dedikodu ederek hiçbir halt da yapamadılar bana. Özgürce nasıl hissediyorsam öyle oldum. Çok da iyi ve güzel oldum. İyiyi ve güzeli aradım. Hala daha da arayışım sürüyor. Ben dostumu satmadım. Kimseye iftira atmadım. Özgür ve güzel yaşayan bir insanım. Ben tablonun iyiler ve güzeller tarafında çalışan bir neferim. İnsanların arkasından konuşmam. Benim arkamdan konuşanları da Allah'a havale ediyorum. Allah her şeyin doğrusunu çok iyi bilir.

Ben bir Yücel'im ama istediğim gibi olma hakkına sahibim. Hiçkimse de dedikodu yaparak bana bir halt yapamadı. Hayatımı özgürce yaşadım. Hep özgür oldum ve bundan çok mutluyum.

Hem karavanımla altıteker maceralarım, Kampçı kamyonetim Güçlü ile yolculuklarım hem de iki teker serüvenlerim devam ediyor ve edecek...
Bu ara biraz maddi sıkıntılar çekiyorum. İnşallah yakında daha iyi olacaktır. Yine de yapabildiklerim için Allah'ıma şükürler olsun.

Sonuçta iftiracı ile haysiyetsiz ile bana hiçbir şey yapamadılar arkadaşlar. Özgür hayatımı dilediğim gibi yaşadım. Karavanım Çelebi'nin büyük kısmını bitirmiş ve onunla çok güzel geziler yapmıştım. Şimdi de karavanım PİRİKAMP bende. yolculuklarıma devam etmek istiyorum. Sadece KAMPÇI KAMYONETİM GÜÇLÜ ile de gezip mutlu oluyorum. Bunlar hep beni mutlu eden şeyler.

Ben herkese bir zaman ve yer belirledim ve herkes oraya gelip kampını yaptı. Ben de gidip kampımı yapıp mutlu ve mesud şekilde döndüm hep. İnsanların sonradan sonraya arkadan bir şeyler konuşması kendi sorunları. Bunlar benim sorunum değil. Arkamdan konuşanlar için bir şey yapabilecek güce sahip olmadığım gibi buna gerek de yok. İnsan olan zaten arkadan konuşmazdı.

Benim hala kampçı dostlarım var ve kampçı dostlar arasında bir hayat sürüyorum. Bu hayat için Allahıma şükürler olsun. Allah beni hiç kimseye muhtaç etmedi ve beni utandırmadı şu güne kadar. Şizofren olmama rağmen görevimi de çok iyi yapıyor ve her şeyi de çok iyi idare ediyorum. Bu biraz da beni tedavi ettiren ablam sayesinde oldu. Herkesin bir destekçisi bir insanı oluyor işte bana da ablam destek oldu. Sıkıntılı günleri geride bıraktım. Babamın ölümünü ve eşimden boşanmanın travmasını atlattım sayılır. Şimdi daha iyiyim ve yeniden hayata ümitle bakmaya çalışıyorum.

Güzel yaşamak, dost olmak, arkadaş olmak, kardeş olmak dururken, iftira edenleri anlayamıyorum. Biz Kampçıyız! arkadaşlar. Kimse ile bir derdimiz yok bizim. Biz kampımızı yapar eğleniriz. Bu kadar basit.

Vee yaptıklarımı, gezdiklerimi, tozduklarımı bu ve bunun gibi platformlardan özgürce dostlarımla paylaşıyorum hala. Paylaşmanın asaletini bencilliğin çirkinliğine her zaman için tercih ederim.

Şizofreni hastasıyım arkadaşlar. Kimseye bir şey demedim. Bana bir şey diyenleri de Allah'a havale ettim. Kimseyle uğraşabilecek gücüm yok. Kendi halinde bir kampçı gezginim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,661
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
muradilgin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR