Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalgıç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 235
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,088
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

abdab5.jpg

Ortakent te konaklama yeri...

abdab6.jpg

Marmarise tepeden bakış...

abdab7.jpg

Datçadaki Gezenbilirden dostumuz "RADAR" Bahattin beyle...

Etiketler
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

Merhaba Abdi bey gunlerınızın guzel gecmesıne sevındım, selamlar..

Abdi bey kamp dışı konaklamanın güzel örneklerinden birini vermeye devam ediyor. Benim bildiğim uzun süreli "her zaman" kamp dışı konaklayan ilk karavancısınız. Mutlaka gezenbilir'e üye olmayan başkaları da vardır. ("zaman zaman" kamp dışı konaklayanları saymıyorum, içlerinde ben de varım :smiley:)
Ortakent'te uzun süre takılırsanız görüşme şansımız olur, şu aralar Marmaris Hisarönü'ndeyim. Planımda Datça ve Bodrum var.
İyi gezmeler.
Oğuz

Abdi abi sizin iyi haberinizi almak bizi sevindirdi gezinizin güzel geçmesine de ayrıca sevindik devamında sağlık sıhhat diliyorum kalın sağlıcakla.

sn abdı bey dostum.
tatılınız cok ıyı gecıyor olmalı. aklıma ne geldı bılıyormusunuz. hanı cok acsınız , bırde cok sevdıgınız bır yemek gelıyor onunuze . ver yansın edıp calakasık gırısırsınız . hem de hıc doymayacakmıs gıbı. sonuna yaklastıgınızda ekmegınızden buyukce bır lokma koparıp tabagın ıcınde elle soyle bır dolandırıp son zerrelerıde (kendı tabırımle: yemegın en lezzetlı kısmı) bır guzel harmanladıktan sonra onu da lupletıverır ınsan. dıyecegım odur kı , tatılın de sonunu bır guzel lupletecegınız kanısındayım. haydı yarasın dostum.
bız de sıze ve hocahanıma selamlarımızı gonderıyoruz mehmet.

Abdi Abi, hepimizin hayalini gerçekleştiriyorsun. Sizler gezdikçe bizler gezmiş kadar mutlu oluyoruz. Fotoğraflarını dört gözle bekliyoruz. Nice güzel geziler ve kapmlar yapmanız temennisiyle...
Selamlar Hakan

Abdi abi merhaba
nasip olursa yarın karavanı teslim alacağım.karavanda
1.tuvalet kabinini banyo yapılır hale getirmek
2.pis su ve temiz su deposu olarakta bir şeyler yapmak
3.yatak olrakta kullanılan oturma bölümünde da degişiklik yapmak istiyorum
arabanın resimleri
http://www.sahibinden.com/cekme_karavan_fiyatina_super_motorkaravan-01WQQaXQQ16350315WQQpXQQdisplay
ayrıca tuvalet kabini şöförün heme arkasında
durum bundan ibaret senin karavandan kısa
bu durumda bana tavsiyelerinizi belirtirseniz cok mutlu olacagım
hayırlı akşamlar

Abdi abi merhaba
karavanımı aldım
ilk defa böyle bir arac kullandığıdan hiç bir şey bilmiyorum
rahatsızlık vermediğimi umarak bir kac sorum olacak
1.fren ilk bastıgında tutuyor ikinci defa bastıgında ilkinin yarısı oranında tutuyor üçünçü bastıgında ise sanki hic tutmuyor.bu durumu ustaya getirip
baktıracagım.ancak sizin aractatada aynı durumla karşılaştınızmı. bir zaman sonrada aynı durumla tekrar karşılaşıyorum.
2..yağmur yağduğında ön sağ kapıdan iceri su girmiş.yahut ben öyle sanıyorum.aynı durumu ustaya soracagım.nedeni sizce ne olabilir
hayırlı akşamlar

Sayın Şükret, öncelikle hayırlı uğurlu olsun diyeyim,güle güle mutlu gezilerde kullanmanızı dilerim. Söylediğiniz şeyler(fren ve su alma sorunu) görmeden cevap verilecek şeyler değil.Dediğiniz gibi bir ustaya gösterirseniz size yardımcı olacaktır.Yakında olsak bakar önerilerde bulunurdum. Yardımcı olamadığım için üzgünüm.Fakat J9 da çözülemeyecek sorun yoktur eminim çözersiniz. Bence ilk yapacağınız şey,fazla para düşkünü olmayan,işini seven bir usta bulmaktan başlayın.Bunun içinde benim yaptığım şey j9 kullanan servisçiler ve dolmuşçular ile konuşup usta konusunda bilgi edinmelisiniz.Çünki onlar çok sık uğradıklarından ustalar hakkında size en yakın bilgileri verceklerdir eminim. Saygılarımla

Arkadaşlar,bodrum da hava bir haftadır rüzgarlı idi.Birde üstüne 7-8 yaşlarında çocukluk arkadaşım olan arkadaşım olan birisini eşim ile ziyaret ettik,bir saat oturup eskileri anıp gülüp eğlendik,kahveler içtik.Ondan ayrıldıktan 2 dk sonra yolda kocasının artezyen kuyusunda kalp krizinden öldüğü haberini alarak yıkıldık.Düşünün 1 saat gülüp eğlendiğiniz kişinin 2 dk sonra çığlıklarına şahit olmak bizi yıktı.Havanın tatsızlığının üzerine gelen bu acı ile tadımız iyice kaçtı ve salı günü İzmir e doğru yürümeye karar verdik.Fakat yürüyeceğimiz kuzeyde sel haberlerini alınca güneşlik bir yeri bırakmanın pek akıllıca olmayacağını düşünüp birkaç gün daha kalmaya karar verdik zorunlu olarak.İmzir deki arkadaşlarıma telefon ettim sakın gelme burala dediler. şu anda deniz kıyısından yazıyorum.Burada millet denize giriyor.Oldukçada kalabalık.Az önce haldun dostumuza cameradan gösterdim buraları,tek bir bulut bile yok.

Bu arada selde ölenlerede allahtan rahmet dilemekten başka şey gelmiyor elimizden.Yıllarca selin vurduğu ikitelli ve halkalı gümrüklerinde günlerce kalmış birisi olarak oralardaki can veren ve zor durumda kalan tır cıların halini çok iyi anlıyorum.Tv de haberleri izledikçe burada olmanın tadını bile çıkaramıyoruz.Ama ellerinden geleni yapmayanların bulunduğu ülkemizde,elimizden bir şey gelmeyen bizlerin yapacbileceği tek şey ''allah rahmet eylesin demek oluyor ne yazık ki.

Bu arada dünki deli yağmurlarda Erdek teki zemin katta bulunan evimizede su bastığı haberini aldık.Eşimle olan olmuş ne yapalım dedik ve kabullendik.Oradaki dostlarımızı arayıp onların ilgilenmelerini sağladık.Anlayacağınız evimizi su basması bile gezimizi kesme nedeni olamadı.bir ay daha devam etmeye karar verdik eşimle.Nasılsa olan olmuş bitmiş.Allah sağlımıza zeval vermesin.Bari birkaçgünümüzü daha mutlu geçirelim.Nasılsa erdek e dönünce herşeyin çaresini buluruz.En fazlasından bir iki gün dipten bir temizlik yaparız.

Hele bu gezide yaşadığımız iki ölüm olayı bizi hem iyice yıprattı.Hemde hiçbirşeyin sağlılığımızın ve mutluluğumuzun önünde olmadığını gösterdi.Söyleyen çok doğru söylemiş,''HAYAT BİR GÜNDÜR,O DA BU GÜNDÜR'' onun için dostlar,hayallerinizi aksesuarlar ile uğraşarak ertelemeyiniz,yarın olmayabilir.

Neyse neşenizi kaçırdığım için özür dilerim.Ama yaşadıklarımızzda hayatın gerçekleri,sadece paylaşmak istedim. Sağlığımız el verdiğince KAMİL(J9) yürüyebildiğince gezimize devam edeceğiz.Ölenlerle ölünmüyor,hayat devam ediyor.

Buradan kısmet olursa İzmir e gideceğiz.Biekaçgün orada kalıp yukarılara doğru devam edeceğiz.(DİKİL-ÇANDARLI-AYVALIK-BURHANİYE-EDREMİT -ERDEK)

Tüm acılara rağmen hayatımızda gülümseyerek anacağımız anılar yaratan gezimize devam edeceğiz.

Sevgi ve saygılarımla....................

Abdi abi sizin iyi haberinizi almak sevindirdi bizi fakat arkadaşınızın ölümüne üzüldük Allah rahmet etsi acılı ailesine sabırlar versin,
İstanbuldaki sel felaketinde yaşamını yitiren meslektaşlarınızada Allah rahmet etsin ailesine sabırlar versin,
Evinizin durumunada üzüldük ne diyelim Allah can sağlığı versin.

olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi (Kanunî Sultan Süleyman) gerisi teferruat ömür ne kadarki dediğiniz gibi hayat bir gündür oda bu gündür.

Abdi abi başınız sağolsun ve eviniz için de geçmiş olsun. Teselli edecek süslü püslü kelimeler yazmayı düşündüm bir an..... Ama zaten siz en doğru olanı bulmuşsunuz. Geriye söylenebilecek çok fazla söz kalmıyor.

Gecmis olsun.

Abdi Bey,
Geçmiş olsun.

sn.abdı bey kardesım.
eskı bır dostunuzun kaybından dolayı sızlere bas saglıgı dılerız.
ayrıca evınıze zarar geldıgı haberındende uzuntu duyduk
gecmısolsun selamlarımızla.
mehmet.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR