Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale
Feyzullah'cığım,bodrum'a kış daha gelmedi.Buraları pastırma yazını yaşıyor,belki kokusu oralara gelmiştir.Hergün denize giriyoruz,hava çok güzel,su desen harika,yeniden yanmaya başladık. Şimdi buraları bırakıp yağmurların,sellerin içine gitmek için deli olmak lazım.Hanım erdeği özledim demese ben kışın bile buralarda kalmaya razıyım.Fakat oda denize girip güneşe uzanınca pek şikayetçi olmuyor.
Evden yola çıkalı bugün tam 4 ay oldu,kendi kendimize şaşırıyoruz ne çabuk geçti diye.Şimdiden önümüzdeki yazın hesaplarını yapmaya başladık,nerelere gitsek diye.
Eeeeee bu kadar yıl çalıştık didindik,çocukları kurtaralım diye.Hepsi kendini kurtardı,şunun şurasında kalmış 60 yıllık bir ömrümüz onuda kendimize ayırdık işte. Bende yazın kapıkuleye yetişmek için gaz basarken,İzmir-çanakkale yolunun kıyısında tatil yapanlara bakarak bende,acaba bir gün böyle tatil yapabilecekmiyim diye hayıflanarak çok iç geçirmiştim.Bekleyen derviş misali sıra bizede geldi.Bizde bu kadar yıl beklediğimiz günlerin tadını çıkarıyoruz işte doya doya.
Bu günlerde çalışmak zorunda olan arkadaşlarım,bir gün sıra sizede gelecek.Çalışıp didinmeden bu günlere gelinmiyor.Onun için başkaları gezerken ben neden çalışmak zorunda kalıyorum diye hayıflanmayın,biraz derviş olun bakalım.
Havalar müsade ederse 5 ayı tamamlamak niyetindeyiz.Nasılsa Erdek'deki su basan evimizide dostlarımız temizlediler.Onun için acele etmeye gerek kalmadı artık. Doğanın bize hediye ettiği bu yaz günlerini kıskandıracak güzellikteki günlerin tadını çıkarıyoruz. Hava o kadar sıcak ki yazarken terledim valla hadi bana müsade kendimi biraz suya atayım da terim gitsin.....
Bayramda Ortakent e sevgili Teos'da gelecek.Forumdaki tanışmak sohbet istediğim insanlardan biri olan Oğuz dostumu heyecanla bekliyorum. Forumun teknik danışmanı olan Sayın Cevdet Çelikörs'de bayram tatili için çok yakınımızdaki Gümbet'e gelecekmiş,kısmet olursa onuda yakından tanımak fırsatım olacak. Anlayacağınız bayram benim için dostlarla tanışma bayramı olacak.Bayramı heyecanla bekliyorum anlayacağınız. Sevgi ve saygılarımla.........