Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalgıç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 235
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,072
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

abdi abi kış geliyo hala limitleri zorluyorsun seni ayakta akışlıyorum iyi geziler diliyorum sevgilerimle

Etiketler
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

Feyzullah'cığım,bodrum'a kış daha gelmedi.Buraları pastırma yazını yaşıyor,belki kokusu oralara gelmiştir.Hergün denize giriyoruz,hava çok güzel,su desen harika,yeniden yanmaya başladık. Şimdi buraları bırakıp yağmurların,sellerin içine gitmek için deli olmak lazım.Hanım erdeği özledim demese ben kışın bile buralarda kalmaya razıyım.Fakat oda denize girip güneşe uzanınca pek şikayetçi olmuyor.

Evden yola çıkalı bugün tam 4 ay oldu,kendi kendimize şaşırıyoruz ne çabuk geçti diye.Şimdiden önümüzdeki yazın hesaplarını yapmaya başladık,nerelere gitsek diye.

Eeeeee bu kadar yıl çalıştık didindik,çocukları kurtaralım diye.Hepsi kendini kurtardı,şunun şurasında kalmış 60 yıllık bir ömrümüz onuda kendimize ayırdık işte. Bende yazın kapıkuleye yetişmek için gaz basarken,İzmir-çanakkale yolunun kıyısında tatil yapanlara bakarak bende,acaba bir gün böyle tatil yapabilecekmiyim diye hayıflanarak çok iç geçirmiştim.Bekleyen derviş misali sıra bizede geldi.Bizde bu kadar yıl beklediğimiz günlerin tadını çıkarıyoruz işte doya doya.

Bu günlerde çalışmak zorunda olan arkadaşlarım,bir gün sıra sizede gelecek.Çalışıp didinmeden bu günlere gelinmiyor.Onun için başkaları gezerken ben neden çalışmak zorunda kalıyorum diye hayıflanmayın,biraz derviş olun bakalım.

Havalar müsade ederse 5 ayı tamamlamak niyetindeyiz.Nasılsa Erdek'deki su basan evimizide dostlarımız temizlediler.Onun için acele etmeye gerek kalmadı artık. Doğanın bize hediye ettiği bu yaz günlerini kıskandıracak güzellikteki günlerin tadını çıkarıyoruz. Hava o kadar sıcak ki yazarken terledim valla hadi bana müsade kendimi biraz suya atayım da terim gitsin.....

Bayramda Ortakent e sevgili Teos'da gelecek.Forumdaki tanışmak sohbet istediğim insanlardan biri olan Oğuz dostumu heyecanla bekliyorum. Forumun teknik danışmanı olan Sayın Cevdet Çelikörs'de bayram tatili için çok yakınımızdaki Gümbet'e gelecekmiş,kısmet olursa onuda yakından tanımak fırsatım olacak. Anlayacağınız bayram benim için dostlarla tanışma bayramı olacak.Bayramı heyecanla bekliyorum anlayacağınız. Sevgi ve saygılarımla.........

Abdi bey merhaba,
Bayram süresince size uğrayamadığım için üzgünüm. Planımda olmayan hoş bir süpriz neticesi 3-4 günlük bir tekne turuna katıldım. Şu an Kaktüs kampingdeyim, yarın sabah sizi ziyaret etmeyi planlıyorum. Görüşmek dileği ile.
Oğuz

Bugün Abdi Bey ve değerli eşi Akhisar'a uğradılar. Kendileriyle yüzyüze tanışma ve söyleşi olanağı bulduk. Abdi Beyi, yaptığı camper ve 4,5 aylık dinlence nedeniyle bir kez daha kutluyorum. Kısa süren bu ziyaret nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz.

Binnur-Cavid Sezen

[attachment=1]

dalgıc 005.jpg

bu gun ogle saatlerınde (dalgıc) abdı ucar bey ve esı muzeyyen hocahanım lar , tatıl donusu bızlerı zıyaret edıp sereflendırmıslerdır. kendılerını cok samımı ve cana yakın ınsanlar olarak bulduk ve doyamadıgımız kısa bır sohbet edebıldık . keske daha uzun gorusebılseydık yolları uzerındekı dostlarada ugramayı (gezmen) planladıklarını belırtıp yollarına sag salım devam ettıler.
bu halısane duygularından dolayı kendılerıne tesekkur eder mutluluklar dılerız.

Sayın Abdi bey ve saygıdeğer eşi ne sevgi ve saygılar .İZMİR e gelip de Mehmet ağbiyi ziyaret etmişler inanın çok sevindim .Bilemiyorum banada uğramayı planladıkları ; birproğram vardı belki başka bir gezi ye kaldı herhalde.Kendileri ailece sağlıklı ve mutlubir şekilde planladıkları yaz sezonu gezisini tahmıin ediyorum sonlandırdılar.Herzaman KARŞIYAKA /İZMİR e bekliyorum.Bizleride sevindirirler.Sağlıklı ve mutlu nice geziler diliyorum.

Sayın Cavit SEZEN ve değerli eşlerini ziyaret eden Sayın Abdi bey ve değerli eşi nin birlikte çektirdikleri hatıra fotoğrafı nın arka fondaki ATATÜRK ün sözleri bir okadar TÜRK kadınına ne kadar değer verdiğinin anlamını aksettirmektedir.Çok çok anlamlı bir hatıra fotoğrafı bu tarihte yer aldı siz değerli ailelerinizle ve dostluklarınızla. Sevgi ve selamlar.

Dostlar,17 mayıs ta çıktığımız turumuzu 4,5 ayda tamamlayıp kazasız belasız Erdek'e döndük.Her günü ayrı bir tatda olan gezimiz sırasında Gezenbilir'den tanıştığımız kıymetli dostlardan bazıları ile tanışıp kucaklaşma onurunuda yaşadık.Bodrum'da Sayın Haldun(HİÇ) Sayın Oğuz (TEOS),Sayın Cevdet Çelikörs ile dönüş yolunda İzmir'de Sayın Mehmet hoca(ORBAY74),Akhisarda Cavid Hoca(GEZMEN) ve kıymetli eşleri ile ailece tanışıp kucaklaşmamız bize çok büyük mutluluk verdi.
Bu arada İzmir'de ev ile çok yoğun işler olduğu için boşluk bulup sevgili Metin35 ile görüşememiz kayıptı bizim için.Fakat İzmir'e ilk gelişimizde kendisi ile görüşmek için özel zaman ayıracağım.Görüşemesekte sevgili metin kalbimizdeki dostlarımızdan.
Bu arada 5 aya yakın zaman bizi sırtında taşıyıp,içinde barındıran, en küçük bir problem çıkarmayan,birgün olsun yeter artık bugünde yürümeyeceğim demeyen 1990 doğumlu KAMİL'imize (pejo J9) huzurlarınızda teşekkür etmek boynumuzun borcu oldu,iyiki ona sahibiz.
İlerideki günlerde gezimizin anılarınıı ve fotoğraflarını sizlerle paylaşacağım. Sevgi ve saygılarımla.....

ABDİ abim hayırlı sı ile geldin çok sevindim reismlerini sabırsıslıkla bekliyorum 2 mizin hiç resmi olmadı zaten o heyecandan aklımıza bile geldi iyiki seni tanışım

sayın (dalgıç) abdi uçar abicim selamlar gezini güzel anılarla tamamlamana çok sevindim.çanakale'ye uğramanızı çok arzu ettim.ama görüşmek kısmet olmadı. kalpler birolsun.inşallah birgün bir yerde buluşmak dileğimle saygılar kemal orhun

ABDI ABICIM SIZE BASARILAR DILIYORUM GEZINIZ MUHAKAK IYIGECIYORDURBENED BU GUN GELDIM SIZIN GIBI CIKISIM ERDEKTE.ÇEŞME..KUSADASI.BODRUM.DIDIM.MARMARIS TABIKI HISAR ONU VEDE DATCA.DONUS BIRAZ SORLANDIMDONUS DERKEN ANTALYAYA SAHILDEN GIDEYIM DEDIM AMA HATA YAPTIM CUNK O YOLU SAHILDEN YAPMAMAM LAZIMMIS BUDA BANA DERS OLDU OVIRAJLAR VEORAMPALAR BENI OLDURDU NEYSEKI KAZASIZ ANTALYAYA ELDIM.BURDA COK EYLENDIKVEDE GUZEL YERLERDE KONAKLADIK..ANTALYADAN SIDEYE GECTIM ORADA MANAVGAT VR O GUZEL BARAJI GEZDIM TITREYEN GOLDEDE..GUZEL BIR KARAVAN KAMPIK VARDI.OL KENARI.DONUS TABIKI AFYON SANDIKLI HUDAYI KAPLICALARI OLDU KUTAHYA VR BOZ OYUKVED BURSA ERDEK.BUNLARI YAZDIM CUNKU GUZEL SEYLERDE YASADIK RESIMLERLE AHA SOHRAKI GUNLEDE PAYLASAM ABDI ABICIM SIZIN TECRUBELERINIZDEN COK FAYDALANACAIĞIZ.SIZ IYI GEZMELER VEDE SAĞLIKLAR DILIYORUM SAYGILAR

Abdi abi hoşgeldiniz. İnşallah bu kez de 6 ay evden hiç çıkmamayı düşünmüyorsunuzdur :D Tekrar tebrik ediyorum. Görüşmek üzere..

Hoşgeldin diyen tüm dostlara kucak dolusu selamlar,hoşbulduk.

Feyzullah'cığım,bu geziyi senin büyük katkıların ile tamamladık.Bursa da gösterdiğin yakın ilgi sayesinde bizim KAMİL'e çok güzel bakım yaptırma imkanı buldum.Bu bakımlada 3015 km.yi sıkıntısız tamamladık.Beraber resmimizin olmaması benide çok üzüyor.Fakat beraber olduğumuzda o kadar muhabbete daldık ki,tadından ne Cemin,ne Haldun'un,ne senin ne benim aklımıza gelmedi resim çekmek.Çocuklar bursada olduğu için nasılsa bir ayağımız Bursa da,bir dahaki gelişimizde ölümsüzleştiririz dostluğumuzu.

Kemal'ciğim,zorunlu olarak balıkesir üzerinden döndük.O nedenle Çanakkale'ye uğrayamadık.Hatta Burhaniye Karaağaç'ta yolumuzu gözleyen çok eski dostumuzu bile göremedik.O güzergahtan dönse idik senin gibi buradan arkadaş olduğumuz Gömeç'deki dostumuz Sami Ünlü'yede süpriz yapacaktık.Yinede dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur derler,sağ olduğumuz müddet de illaki görüşürüz.

Cem'ciğim,hoşbulduk.Valla bana kalsa değil 6 ay evde kalmak,hiç dönmeyecektim.Nede olsa ben 25 yıldır alışkınım evden uzak olmaya.Fakat yengeninde gönlünü yapmak lazım arada.Eşim 5 ay benim isteklerime peki deyince,benimde onun erdek özlemine hayır demem imkansız oluyor.Biraz zaman geçsin yine kandırır yollara düşürürüm onu merak etme.

Sayın 58Ayhan,kimlik bilgilerinizde nerde olduğunuz yazmadığı için tereddütde kaldım.Gezinize Erdek den başlayıp,Erdek de bittiğini anladım.Erdek temi oturuyorsunuz. Öyle ise görüşebiliriz,tabi isterseniz.Biz Telekomun yanında oturuyoruz. telefonum 0535-7293774

Sevgi ve saygılarımla

sayın(dalgıç) abdi uçar abicim selamlar inşallah diyorum.sizleri tanımak bana onur verir.imkanlar izin verirde gezenbilir ailesi olarak güzel etkinliklerde buluşuruz.buralara da herzaman beklerim.başımın üzerinde yeriniz var.tabiki sizinde dediğiniz gibi herşeyin başı sağlık.size sağlıklı günler dilerim.saygılarımla kemal orhun

Abdi abi,

Biliyorum turdan yeni döndün, lakin bilesin ki seni Poyrazlar etkinliğine bekliyoruz, eğer gelebilirsen çok seviniriz.

Abdi Bey,
Biz de bugün yarın Abdi bey uğrayacak diye beklerken eve döndüğünüzü öğrendik.Sağlık olsun.Bende gezmeyi planladığım bazı yerleri
atlamak zorunda kalmıştım.Dünya küçüktür.Ömrümüz olursa biryerlerde karşılaşırız. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR