Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale
Abdi bey bende eşim ile sizin gezinize benzer bir geziyie devam etmekteyiz. istanbuldan başlıyarak,Geçtiğimiz yerlerden bazıları,yalova, ve dağları,inegöl,bursa içi ve uludağ,balıkesir,bergama,efes,meryemana ve selçuk,foça ve yeni foça,izmir,kemalpaşa,kuşadası,söke,didim,akbükkoyu, buarada pek uğranmayan anayolllardan içerileriden koyları ve tarihi eserleri olan bazı köyler,milas,ve gökovaya sahil orman yollarından ulaşım,akyaka,gökova,ve az sonra 20 km sonra köyceğizde olucağız inşallah.
Ayrıca çıkardığımız müzekart ile tarihi eserleri altına üstüne getirdik.girilmeyen ayrıntılara ve koylara girip ilginç tarihi eserleri ile harika koy köyleri gördük.
Gezimizi sanıyorum 3bin kusur kilometrede tamamlayacağız şuan bu km nin 1700 kısmındayız ve gökovadayız. istanbuldan beri ilk yağış ile burada karşılaştık fakat hava oldukça ılık ve güzel şuan yağış kesildi yıldızlar çok harika görünüyorlar.Birazdan güzel ışıl ışıl bir güneşe karşı seyir edeceğiz gezimizi bir başlıkl altında toplamak sanıyorum istanbula dönünce gerçekleşecek.aslında bunu yol boyunca yapmak istiyordum ama malesef buna çok zaman gerekiyor.
Benim burada sizin de belirttiğiniz gibi çok önemli bir şeye dikkat çekmek istiyorum. ben hayatımda ilk kez aracım ile bu kadar yavaş seyirettim ve gördümki sizinde söylediğiniz gibi aynen müşahede ettimki 80 -90 km ile gidilince araç az yakıyormuş gerçi bunu yıllardır mesleğim gereği duyuyor biliyordum ama hiç bir zaman uygulamamıştım şimdi görüyorumki ve cebimden yakıt için çıkana bakıyorumki çok doğru bir uygulama. gezi bitince unutmassam yakıtı fişlerden ve her yakıt alışımda çekmiş olduğum km saatinin resimlerinden hesab etmeyi düşünüyorum.
Ayrıca Paylaşım için çok teşekkür ederim.
saygılar