Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalgıç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 235
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,083
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

Abdi abi hoş geldiniz heralde sel felaketinden sonra evinize fazla bişey olmamıştır birazda ev temizliği filan dile kolay 4'5 ay eve gelmediniz ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

abdi baey en azında 3,5 gün sohbet etme imkanı bulduk gecen seni andık tamirci ile yolda şipşak da olsa hatıraların hala duruyor sıcacık birde motorun tabiki

ABDİ BEY BENDE ERDEKTE OTURUYORUM BU GUN SIZI GORDUM TELOKOMUN ORDA ARABADAYDIM SONRADAN FARK ETTIM SIZE YAKIN OTURUYORUM .EĞER ARZU EDERSENIZ GORUSUP TANISALIM.CEP 0535 253 50 85..EV O266 8356291 SAYGILAR

Abdi bey nasıl olduysa ben bu gezi yazınızı görmemişim
arkadaşınızı kaybetmişsiniz başsağlığı dilerim
güzel bir gezi olmuş, ellerinize sağlık

en baştan sonuna kadar takip ettim çok etkiledi beni ...
helal olsun ;)

01 12 09 saat 13 30 abdi abim bursa da az sonra buluşmaya gidiyorum

Abdi bey bende eşim ile sizin gezinize benzer bir geziyie devam etmekteyiz. istanbuldan başlıyarak,Geçtiğimiz yerlerden bazıları,yalova, ve dağları,inegöl,bursa içi ve uludağ,balıkesir,bergama,efes,meryemana ve selçuk,foça ve yeni foça,izmir,kemalpaşa,kuşadası,söke,didim,akbükkoyu, buarada pek uğranmayan anayolllardan içerileriden koyları ve tarihi eserleri olan bazı köyler,milas,ve gökovaya sahil orman yollarından ulaşım,akyaka,gökova,ve az sonra 20 km sonra köyceğizde olucağız inşallah.
Ayrıca çıkardığımız müzekart ile tarihi eserleri altına üstüne getirdik.girilmeyen ayrıntılara ve koylara girip ilginç tarihi eserleri ile harika koy köyleri gördük.
Gezimizi sanıyorum 3bin kusur kilometrede tamamlayacağız şuan bu km nin 1700 kısmındayız ve gökovadayız. istanbuldan beri ilk yağış ile burada karşılaştık fakat hava oldukça ılık ve güzel şuan yağış kesildi yıldızlar çok harika görünüyorlar.Birazdan güzel ışıl ışıl bir güneşe karşı seyir edeceğiz gezimizi bir başlıkl altında toplamak sanıyorum istanbula dönünce gerçekleşecek.aslında bunu yol boyunca yapmak istiyordum ama malesef buna çok zaman gerekiyor.
Benim burada sizin de belirttiğiniz gibi çok önemli bir şeye dikkat çekmek istiyorum. ben hayatımda ilk kez aracım ile bu kadar yavaş seyirettim ve gördümki sizinde söylediğiniz gibi aynen müşahede ettimki 80 -90 km ile gidilince araç az yakıyormuş gerçi bunu yıllardır mesleğim gereği duyuyor biliyordum ama hiç bir zaman uygulamamıştım şimdi görüyorumki ve cebimden yakıt için çıkana bakıyorumki çok doğru bir uygulama. gezi bitince unutmassam yakıtı fişlerden ve her yakıt alışımda çekmiş olduğum km saatinin resimlerinden hesab etmeyi düşünüyorum.
Ayrıca Paylaşım için çok teşekkür ederim.
saygılar

Kemal bey, gezinizin kazasız belasız ve neşe içinde geçmesini dilerim. Güzel bir yol haritasını takip ediyorsunuz.Zamanlamada harika. Hem havalar sıcak olmadığı için yollarda bunalmazsınız,hemde her yer sizin.Yazın kalabalığı olmadığı için tüm güzel yerler emrinize amade.
Sürat yapmadığınız içinde dediğiniz gibi benzincilere verceğiniz fazla parayı keyifle yersiniz. Kaza riskiniz olmaz,aracı istediğiniz an durdurabilirsiniz. Bence en güzel tarafıda geçtiğiniz yerlerdeki güzellikleri doyasıya seyretme olanağı bulursunuz.
Herşeyin gönlünüzce olmasını diler,mutlu ve neşe dolu gezinizin haberlerini bekleriz. Sevgilerimle

dalgıç' Alıntı:
Kemal bey, gezinizin kazasız belasız ve neşe içinde geçmesini dilerim. Güzel bir yol haritasını takip ediyorsunuz.Zamanlamada harika. Hem havalar sıcak olmadığı için yollarda bunalmazsınız,hemde her yer sizin.Yazın kalabalığı olmadığı için tüm güzel yerler emrinize amade.
Sürat yapmadığınız içinde dediğiniz gibi benzincilere verceğiniz fazla parayı keyifle yersiniz. Kaza riskiniz olmaz,aracı istediğiniz an durdurabilirsiniz. Bence en güzel tarafıda geçtiğiniz yerlerdeki güzellikleri doyasıya seyretme olanağı bulursunuz.
Herşeyin gönlünüzce olmasını diler,mutlu ve neşe dolu gezinizin haberlerini bekleriz. Sevgilerimle
S.n Abdi bey güzel temennilerinize Finike-kumlucadan selamlarla teşekkür ediyorum. Bütün söyledikleriniz çok doğru aynen dediklerinizi birebir yaşıyoruz zaten bütün resimlerimizde (şuana kadar 4 bini aşan) bunu gözlemliyeceğiz birlikte.
Sanıyorum ocak sonu gibi istanbulda oluruz.

Sevgili Abdi bey ve sevgili eşi, bu uzun ve her anı keyifle geçen gezinizi biz de soluksuz okuduk ve işte '' karavancılık bu '' dedik. Biz de bu yıl 4 aylık gezimizde sadece 1 gün kamping'de kaldık. Şimdi 2011 yılını dört gözle bekliyoruz. Bu kez sizin gibi değerli bir gezenbilir dostla karşılaşıp sohbet imkanımız olur inşallah. Her şey gönlünüzce olsun, kalan 60 yılınızı da :smiley: aynı keyifle sürdürün :smiley: Yeşim&Bülent

Sevgili Abdi bey ve sevgili eşi, bu uzun ve her anı keyifle geçen gezinizi biz de soluksuz okuduk ve işte '' karavancılık bu '' dedik. Biz de bu yıl 4 aylık gezimizde sadece 1 gün kamping'de kaldık. Şimdi 2011 yılını dört gözle bekliyoruz. Bu kez sizin gibi değerli bir gezenbilir dostla karşılaşıp sohbet imkanımız olur inşallah. Her şey gönlünüzce olsun, kalan 60 yılınızı da :smiley: aynı keyifle sürdürün :smiley: Yeşim&Bülent

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR