Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalgıç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 235
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,666
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

Finike tepesinde...

finikemotor.jpg

Kaş...

kastepe.jpg

Etiketler
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

GÖCEK in içi sırf marina olmuş ve tekneler denizi bitirmiş denize girecek yer kalmamış.Fakat koyları ve adaları gerçekten güzel.Sizinde oralarda keyifli bir tatil geçirmenize sevindim. Saygı ve sevgilerimle

İyi yolculuklar, geziler, dinlenceler Abdi Bey!...

Cavid Sezen

Abdi abi ,
Tentenin dışına çıkıp el salladığını görüyorum,
keyfiniz yerinde olsun
Ümit

gun bu gundur .en guzel zevkler sızın olsun.
ıcımız erımıyormu ? aaaAAAHH aH
kım bılır bır gun......

Abdi beyler ve celal beyler beraberinde saygıdeger eşleri ile birlikte ,beni işyerimde ziyaret ederek onurlandırdılar.Ayaklarına saglık Yüz yüze tanışma imkanı buldum.Birlikte kısa bir keşif turu bile yapabildik inşallah önümüzdeki günlerde tekrar görüşme imkanı bulacagız.Kendilerine teşekkür ederim.Hatıra resmimizi dosya boyutu büyük oldugu için ekleyemedim.

Vallahi helal olsun!
Biz burada hala karavanın olmazsa olmaz donanımlarını tartışırken.. Klimalı mı olsun vantilatörli mü, buzdolabı üç sistem mi olmalı, kompresörlü mü, yok aküler yeter mi, dolaplara eşyalar sığar mı, su depoları kaç litre olmalı derken..
Siz en donanımlı karavandan daha sorunsuz geziyor, daha güzel eğleniyor, daha uzun süre kalıyorsunuz.
Kocaman bir MAAAAŞALLAH ! çekeyim ki bir aksilik olursa benden bilmeyin :D Allah nazarlardan korusun. Keyfiniz daim olsun.

gezcen gitsin abdi bai pejo ile geziyorya helalo lsun hatta şapka kaldırıyorum

dalgıç' Alıntı:
Ay başında Erdek'den çıkarak,Bursa-kütahya-konya-mut-silifke-adana'ya,adana'da bir hafta kaldıktan sonra (aile ziyareti için) ,mersin'den devamla tüm akdeniz sahilini takip ederek Datça'ya oradan feribot ile Bodrum'dan başlayarak ege yi çanakkale'de noktalayıp Erdek'e dönüş rotasını kapsayacak bir geziye başlayacağız.
Karı-koca ikimizde emekliyiz,çocuklar deseniz hepsi kendini kurtardı.Evde bizi bekleyen yok,eskilerin deyimiyle ''Köroğlu-ayvaz'' misali.Harcamaya gelince nasılsa yolda yiyeceğimizi evde de yiyoruz,yani boğaz masrafında değişiklik olmayacak. Yakıt harcamasına gelince uzun soluklu bir gezi olacağı için yıkım olmayacak.Havalar kışlayasıya kadar gezeceğiz,5 ay falan düşünüyoruz.Zaten bizim gezilerimiz şu gün şurada olacağız diye bir programa bağlanmıyor.Hoşumuza giden yerde 15 gün kalıyoruz,az beğendiğimiz yerde bir gece kalıyoruz.Yolda gördüğümüz güzel bir manzaralı yerde hemen durup yemeğimizi yeriz,karnımız tok ise çayımızı demler oranın tadını çıkarırız.Gece kesin yürümüyoruz,hem geçtiğimiz yerlerdeki güzellikleri görebilmek,hemde dinlenebilmek için.
Sizlere duyurmamın nedeni,bu güzegah hakkında bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi almak.Güzergahım üzerinde bulunan dostlar varsa telefonlarını veya adreslerini verirlerse uğrayıp tanışmak isterim.Hani ne derler,''Gönül ne çay ister nede kahve,muhabbet ister gerisi bahane''. Saygı ve sevgilerimle

Merhabalar,
Madem zaman sıkıntınız yok o zaman gezinize Antakya, Gaziantep ve hatta Urfayı da eklemenizi tavsiye ederim.

sayın (dalgıç) abdi uçar selamlar ağabeyciğim.uzun bir aradan sonra tekrar gezenbilir ailesine kısa bir sürelide olsa kavuştum.gezinizde sağlıklar dilerim.çanakkale'ye bekliyorum kendinize iyi bakın saygılarımla kemal orhan

abdi abi nerdesin arda bişeyler yassana özledik seni tatil den bizleri unuttun sevgilerimle kardeşim

Sevgili dostlar,17 mayısta çıktığımız seyahatimizde ancak 15 gün önce baba memleketi ORTAKENT e gelebildik.Sizleri unutmuş veya umursamaz değiliz.Fakat nete girme imkanı fazla bulamadık,birazda medeniyetin bizi esir eden aletlerinden uzak durarak doğal yaşamın tadını çıkartmak istedik. Hepiniz adına beton yığınları ve medeniyet aletlerinden uzak durarak doğanın en bakir yerlerinde tadını çıkarmaya çalışıyoruz. İnanın 3.5 aydır karavanımızda çanak anten ve TV olmasına rağmen buraya kadar bir kez bile kurup seyretmedik.Ortakente geleli 15 gün oldu.Arkadaşımızın otelinin arka bahçesinde ağaçların arasında konakladık.Sağolsun arkadaşımız elektrik de verdi.Fakat buna rağmen çanağı ve TV yi 3 gün önce kurduk,onuda sadece akşamları 2 saat bakıp kapatıyoruz,gündüz hiç açmıyoruz. Yanıbaşımızda bulunan 5 yıldızlı ve sadece fransızların geldiği otelin konukları bile durup bizi seyrediyor,fotoğraflarımızı çekiyor,hatta bir çift gelip bize bir geceliğine oteldeki odaları ile değişirmisiz diye sordu.Biz burada kalalım sizde bizim odada kalın dediler.Arkasından da ''bende olsam burayı bırakıp otel odasına gitmem'' diyerek bizim cavabımızı kendisi verdi gülerek.

Buraya kadar olan seyahatimizde kesinlikle kamplara girmeden,küçük yerleşim yerlerinin yakınlarındaki en az insan eli değmiş yerleri tercih ederek geçti.Hiçte sıkılmadık etrafımızda kalabalık olmamasından,hatta hatta KAFA DİNLEME nin tam manasıyla keyfini çıkarıyoruz.

Kışın uzun gecelerinde yaşadıklarımızı anlatır,çektiğimiz fotoğrafları sunarız.

Gezimizin ne kadar süreceği konusunda hiçbir tarihimiz yok,gerçi hanım biraz erdeği ve evimi özledim demeye başladı ama yinede çok sık tekrarlamıyor.Havalarda yavaş yavaş serinlemeye başladı ama yinede bizim için güzel geçiyor.Daha önümüzde İzmir ve yukarısı var çanakkale ye kadar.Yağmurlar başlayısıya kadar devam diyoruz. Malum ben fotoları küçültüp yükleme işini beceremiyorum hala ,haldun (taiga) dostumuza yıkacağım yine külfeti.Sanırım o yükler yeni fotoğrafları. Sevgi ve saygılarımla.....Abdi uçar

Buraya kadar olan seyahatimizde kesinlikle kamplara girmeden,küçük yerleşim yerlerinin yakınlarındaki en az insan eli değmiş yerleri tercih ederek geçti.Hiçte sıkılmadık etrafımızda kalabalık olmamasından,hatta hatta KAFA DİNLEME nin tam manasıyla keyfini çıkarıyoruz.

harika Abdi bey harika

abdab1.jpg

Selimiye-Sığliman koyu

abdab2.jpg

Sığlimanda deniz içinde akşam yemeği keyfi...

abdab3.jpg

Yengenin Abdi abiden balıkçılık öğrenerek tuttuğu balıklar...Afiyetle yenildi...

abdab4.jpg

Çökertme den çıkıp,ortakent deki can dostum halilin yanına geldik...tabi başımız selamet...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR