Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalgıç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 235
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,070
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

beldibi1.jpg

beldibi2.jpg

beldibi3.jpg

beldibi4.jpg

Abdi abiler cidden şahane bir yer bulmuşlar... :D

Etiketler
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

ABDİ abi ÖZENDİRİYOM YANİ harbi zaman olsa gelirim ama biliyon şimdi çalışma zamanın benim için sizlere tatlı tatiller diliyorum j9 ile

Abi gözümüz yok valla. Hakkınızdır. Doya doya yaşayın. Bizler de yaşamış kadar oluyoruz sayenizde. Bir tek ahtapot meselesine canım sıkıldı. Yıllar oldu yemeyeli. İyice haşlayıp, sarımsaklayıp üzerine bol sızma zeytinyağı, limon gezdireceksin. İnce kıyılmış maydanozla...Ertesi sabaha kalırsa kahvaltıda kızarmış ekmeği şöyle yağlarına şamandıra yapıp...Off ulan offfffffff!

Abdi ağbi size ve muhterem eşinize sevgi ve saygılar.Bu ne güzel bir yerki neşenize neşe katmış.Tatilin tadını çıkarıyorsunuz.ALLAH artırsınve ALLAHA emanet olun.Yılların yorgunluğu demekki böyle çıkartılıyormuş.Bakalım bize ne zaman sıra gelecek.Yani o görüntülerle içimde ve kafamda bir takım fay lar kırılıyor; ama işte pranga mahkumu gibi oturuyoruz.Bize daha çok fotoğraf lazım aşılama için.Aşı domat ,aşı kiraz gibi.Gönlünüzce olsun herşeyiniz.Sağlıklı ve mutlu yaşayın.

Abdi abi bizleri layıkıyla temsil ettiğiniz için teşekkürler,Gezenbilir bizdede saplantı oldu benim olduğum her ortamda mutlaka karavan ve Gezenbilir konuşuluyor ,size ve yenge hanıma saygılar sunuyorum ve tüm dostların Kandilini kutluyorum.

Abdi abi;
bu yaz sicaklarinda calismaktan bunalmisken sizin tatil anilarinizi okumak ilac gibi geliyor. Insallah birgun bizde ayni duruma gelebiliriz. Bir umut degilmidir insani yasama baglayan...
hersey gonlunuzce olsun. Kalbimiz sizinle....

sayın (dalgıç) abdi uçar abicim mutlu olmanıza ve bu mutluluğu bizimle paylaşmanıza teşekkür ederim.sanırım abi bir gezgin yazar daha doğdu.inan okuması çok lezzetli bekliyoruz sen yaz yeterki saygılarımla kemal orhan

Sn. Abdi Beye gıpta ile bakıyorum, inşallah bir aksilik olmazsa bende Salı günü karavanının okunu Tokat'tan Çorum-Kırıkkale-Ankara-Afyon-Fethiye-Marmaris-Datça istikametine doğru çevireceğim ve daha sonrasını Allah bilir. Mutlu ve güzel kamplar dileğiyle. ;)

Abdi bey bir taraftan karavancılığın hakkını vererek tatilini yaparken, diğer taraftan bu işin keyfini yazı ve fotoğraflarla süsleyerek bizimle paylaşıp bu konudaki eğitim misyonunu yerine getiriyor. Artık bu satırlar bir kaç karavancının anı ve tecrübelerini paylaştığı bir forum olmaktan çıkıp karavancılık okulu halini almıştır...

Haşmet beye katılıyorum forumumuz gittikce kendini aşıyor herkes bildiği bilgi birikimlerini paylaşıyor ve gerçekten okul gibi ben 7 ay önceki halime bakıyorum ve şimdiki halime bakıyorum dağlar kadar fark var arasında.buradan paylaşan herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum iyiki varsınız.

Abdi bey iyi tatiller.Oralar iyice sıcaklaşmıştır artık.Bir aksilik olmazsa ben de haftaya yollara düşüyorum.İstikamet İĞNEADA... ;)

yaybek' Alıntı:
Bülent bey sizede şimdiden hayırlı yolculuklar.

Yusuf bey tşklr iyi dilekleriniz için, tüm yolda ve yola çıkacak dostalara mutlu ve güzel geziler dilerim. Ayrıca karavan yapımı serüveninizi ilgi ile izliyorum, başarılarınızı kutuluyor emeğinize saygı duyuyorum.

Biraz önce msn den Abdi Ağabey'le konuştum. Hala Antalya Beldibi'nde imiş. Çok memnun hayatından. Sohbetimizi bitirdiğimizde Akdenizin sularına serinlemeye gidiyordu. Bütün arkadaşlara selam söyledi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,629
Kaydolan Son Üyemiz
ilyasharem

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR