Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,330

Etiketler
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Öncelikle şimdiye dek bizimle paylaştıklarınız için çok teşekkürler.Fırsat buldukça sizi izledim,

ne mutlu size,tekrar evinize döndünüz.

Nice yeni gezilere.

İzmir'den selamlar,sevgiler.

Bu saatten sonra sene sonuna kadar 1 mt bile gitmeseniz yeter,tebrikler.Evinizede sağ salim kavuştunuz,nice kamplara.

mayıstosböce' Alıntı:
Bu saatten sonra sene sonuna kadar 1 mt bile gitmeseniz yeter,tebrikler.Evinizede sağ salim kavuştunuz,nice kamplara.
Bülent kardeşim sıra sende Erdeğede bekliyoruz senin tanışmak güzeldi

derindeniz1' Alıntı:
Öncelikle şimdiye dek bizimle paylaştıklarınız için çok teşekkürler.Fırsat buldukça sizi izledim,

ne mutlu size,tekrar evinize döndünüz.

Nice yeni gezilere.

İzmir'den selamlar,sevgiler.
Sami kardeşim çok teşekkür ederim bizi takip ettiğinizi biliyorum.İşte bu karavancılığın en güzel tarafı paylaşmak Erdeğede biz bekleriz Saygılarımla

dalyan' Alıntı:
Allah muhabbetinizi arttırsın,
Çok güzel resim vermişsiniz hep birlikte.
Bu arada hem Yetim çiftinin hemde sizin bahçeleriniz güzelmiş.
Olurda bu tarafa yolunuz düşerse mutlaka beklerim,bizde az önce bahçemizden döndük.
Bu davet sizin nezninizde tüm dostlara açıktır.
Değerli kardeşim çok teşekkür ediyorum sana bizlere karşı şu verdiğin saygıya sevgiye layik olmaya çaışıyoruz sende bizi bu gezimizde yanlız bırakmadığın için sana Saygılarımı sunuyorum Erdeğede bekliyoruz

Ayhan bey yorucu bir turdan sonra ayağınızı uzatıp sanırım albümü keyfle incelersiniz.Gönderdiğiniz iletilerden bizde sizin kadar keyf aldık.Elinize sağlık.

gezmen' Alıntı:
Ayhan Bey, sağ salim Erdek'e, evinize döndünüz demek. :smiley: Yeni bir gezinin tasarlanması başlamıştır sanıyorum; hele bir soluklanın, dinlenin de... ;)

Cavid Sezen
Cavit abicim çok sağolun bu gezimde beni takip ederek bana yol göstermeniz ve yorum yapmanız bile bana yetti.Evet eve döndük tabiki gezi pogramı başladı Ağustos sonu teker dönecek.Aslında rota belli ama yinede zaman var.Sayın abicim iyiki varsınız sizi Erdekte görmek isterim.Saygılarımla

Ayhan bey, Merhaba;
Oldukça uzun, çok güzel bir gezi olmuş.Resimlere bakarken son derece keyif aldık, Teşekkürler.
Bu kadar uzun bir gezi yapabilmek için eşinizin katkısının büyük olduğunu düşünüyorum.
Bizim içişleri bakanı evimi özledim dediği zaman istemediğim halde bitiriyoruz...
Hanımefendiyede saygılar. Denizli'den geçeceğiniz zaman haberimiz olsun lütfen.
Selamlar,hoşçakalın.

seyyah54' Alıntı:
Ayhan bey yorucu bir turdan sonra ayağınızı uzatıp sanırım albümü keyfle incelersiniz.Gönderdiğiniz iletilerden bizde sizin kadar keyf aldık.Elinize sağlık.
Değerli dostum evet artık burdan gezen arkadaşlarımın gezilerini ve resimlerini takip edecem.Sakarya çok güzel orda Sayın kardeşim Mustafa bizleri misafir ederek dostluğumuzu pekiştirdi.Sayın kardeşim inşallah Erdeke gelirsin bızde tanışma fırsatı buluruz.Saygılarımla

mustafayetim' Alıntı:
Nihayet resim yükleyebiliyoruz.Ayhan amcası Bilal seni tekrar bahçemize bekliyor...
Yerim ben bunu bu benim artık en iyi dostum gelmezmiyim tabiki gelecem ama oda bana gelecek söz verdi

edessastelio' Alıntı:
Ayhan bey, Merhaba;
Oldukça uzun, çok güzel bir gezi olmuş.Resimlere bakarken son derece keyif aldık, Teşekkürler.
Bu kadar uzun bir gezi yapabilmek için eşinizin katkısının büyük olduğunu düşünüyorum.
Bizim içişleri bakanı evimi özledim dediği zaman istemediğim halde bitiriyoruz...
Hanımefendiyede saygılar. Denizli'den geçeceğiniz zaman haberimiz olsun lütfen.
Selamlar,hoşçakalın.
Ahmet kardeşim evet bu işe ve gezime eşimin büyük katkısı var o bu işi sevmese saten bu kadar süre gezi yapamazdık.Onun içinde derimki karavancılıkta en önde hanımlar gelir büyüklerimizin dediği gibi ben pilot eşim kabin amiri.Bu iki kişi olmazsa karavan yerden kalkmaz.İnşallah yenge hanım bu işe birazdaha önem verir sizi yanlız bırakmaz.Çünkü bu iş gönül işi tabiki Denizliden muakkak geçtiğimiz olacaktır tanışmak benim içinde onur verici olacaktır.Hanım efendiye Saygılarımla.Bizde Erdeke bekleriz

Değerli kardeşim Mustafa ve Ebru Yetim bizlere gösterdiğiniz misafir perverlikten inanın çok menun olup sizler gibi bir dost edinmiş olmamız bizim için Allahın bir lutfu olarak gördük.Orda kaldığımız süre içinde geçirdiğimiz o güzel günler hep anımızda ve resimlerimizde kalacak.Benim haricimdeki resimler harika çıkmış .Allah sana önümüzdeki ayda yapacaığın yurt dışı gezinde kazabela vermesin.Artık bundan sonraki takibim sensin yurt dışı gezisi sayfasından ayrılmayacam.Çocukların gözelerinden öpüyorum onları çok seviyorum.Saygılarımla Ebru kardeşimede eşim ve ben ayrıca selamlarımı iletiyorum

halilo11' Alıntı:
ellerinize sağlık çok güzel kareler cekilmiş
Halil kardeşim İnşallah sende geldiğinde aramıza katılır bir hasret gideririz çok sağol bizi bu zaman içinde yanlız bırakmadın.Saygılarımla

Değerli dostlarım yazmıştım eve döndük diye evet artık evdeyiz ve ev bahçe derken Ağostos sonunu bekleyeceiğiz.Burda bana Gezenbilir ailesi olarak verdeğiniz desteiği ve o güzel temennilere çok teşekkür ederim.Beni yanlız bırakmayan Gezenbilir ve karavanturk teki bütün karavancı dostlarımı Erdeke bekliyorum.eğer burdan geçerken uğramadan geçmeye çalışarsaınız burda bütün trafikçiler dostumdur veririm plakanızı bağlatırım

IMGP5420.JPG

IMGP5422.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR