Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,350

Etiketler

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Merhaba ayhan abi dicem sanırım benden büyüksünüz gezinizi detaylıca inceledik cok güzel bi gezi olmuş ha bu arada rıfat ve mustafa yetim beylerede bi teşekkürde biz etmek isteriz abi görüşmek umudu ile saygılar

Sağol Sayın toprağım ben 1952 liyim abi veya gardaş desende olur tabiki bir yerlerde görüşmek umuduyla.Saygılarımla

Abi bak sizi gençleştirdim bi an bende 62 liyim fark cok birden sizi 10 yaş küçült,tüm saygılar

Ayhan abi biraz önce telefonlada görüştük ama gercekten kayseri gecişinizdeki kayseri girişi pastırmacılar parkını görünce inanın cok üzüldük burdaki paylaşımlarınız ve anlatımlarınız icin tekrar teşekkürler

Değerli dostlarım bugün Erdek imize Bursadan değerli kardeşimiz Işıl Kırıkhan bizi ziyaret etti kızıyla birlikte kısada olsa bir gün geçerdik.Ama burda öz olan Işıl kardeşimizin bayan olması ve büyük bir cesaretle karavan dünyasını fet etmeye başlamış.Bu büyük cesaretinden dolayı onu kutluyorum.Ve aramızda oması çok iyi ve ona burdan yardım etmeye herzaman varız diyorum.Aslında kendisinin hiç bir seye ihtiyacı yok ama sadece karavanın yan camı patlamış uzun cam olan bölüm.oda geçici olarak Bandırmada bır camcıya emanet birşey yaptırmış.Ona acil olarak elinde veya bildiğiniz bir yerde 2 el bir cam varsa haber verirseniz sevinirim bulana kadar yeni takılan camla idare edecek.Güzel dostluğun hatırına bir kaç resim.Saygılarımla

IMGP5463.JPG

IMGP5464.JPG

Ayhan abim,kırılan cam ölçülerini net olarak verseydiniz daha iyi olurdu.
selamlar

Rıfat aslında sen aklıma geldin bulsa bulsa sen bulursun bunu ya yukarı açılan kollu cam uzun tabıkı ama ben sana aslın ışıl hanımın cebını vereyim bır ararsan yardımcı olalalım büyük bir cesaretle gezen kardeşimiz Saygılarımla

Ayhan abi ben Tugay beyin eşi Tunay abi öncelikle size ve eşinize cok teşekkür ederim beni bu günlerimde gezi resimlerinizle düş,selde olsa gezdirdiniz cok ama cok teşekkürler birde sizin aracılığınız ile bir bayan olarak lşıl hanımı tebrik etmek istiyor sevgi ve saygılarımızla

Değerli kardeşim Tunay bende sizi tanımaktan mutlu oldum tabiki en büyüğünü unuttum büyük geçmiş olsun yaşamış olduğunuz rahatsızlık nedeniyle.İnşallah şimdi daha iyisinizdir.Gezilerimizi takip edip yazmış olduğunuz iyi dileklere teşekkür ederim.Muakkak bir yerlerde karşılaşmak umuduyla Saygılar sunarak Mirac kandilinizi kutlarım

Teşekkürler abi sizinde miraç kandiliniz mübarek olsun saygılarımızla

Değerli dostlarım bu hafta perşembe günü ailem ve misafirlerle Erdek büyükovada karavanla bir sabah kahvaltısını orda yapmak şartıyla sabah gittik akşam dödük.Orda tesadüf eseri Erdenbeyle wolkvagen transportuyla orda karavancılık yapıyordu beni görünce çok şaşırdı ve güzel sohpetlerle ne konuştuk yine karavancılığı.Çok memnun oldum onunla tanışmakla bir kaç foro bizden.Saygılarımla

IMGP5552.JPG

IMGP5554.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,748
Kayıtlı Üye Sayımız
166,564
Kaydolan Son Üyemiz
dijitalarsiv

SON KONULAR

Geri