Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,350
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ayhan Bey güzel bir gezi yazısı oldu, paylaşım için teşekkürler.Sabit konaklamaya alışmak sizin için biraz zor olacak :smiley: .Nice güzel geziler dilerim.

Etiketler

devam mekandan değerli dostlar bu kayısım geçensenin ama busenede yine aynı üzüm salkımı gibi beklerim haziran sonuna kalmaz

IMGP4494.JPG

devam mekandan havuzumuzada bekleriz bir hali yaz bir hali şimdiki zaman doldurmaya başlamadım havalar daha ısınmadı

IMGP4498.JPG

IMGP5425.JPG

toffy' Alıntı:
Ayhan Bey güzel bir gezi yazısı oldu, paylaşım için teşekkürler.Sabit konaklamaya alışmak sizin için biraz zor olacak :smiley: .Nice güzel geziler dilerim.
Gökan kardeşim tabiki biraz zaman olması lazım Erdek kin yazı çok güzel olur Hazirandan Ağustos sonuna kadar Erdek ten hiç kimse beni burdan bir yere götüremez.Ama ağustos sonu yine yollardayım kasım sonuna kadar rotam belli ama daha erken açıklamaya.Bir yerlerede karşılaşmak umuduyla.Erdek güzeldir bekleriz

Ayhan bey, güzel bir gezi yazısı oldu elinize sağlık. Yenilerine kısmet diyelim.

güngör' Alıntı:
Ayhan bey, güzel bir gezi yazısı oldu elinize sağlık. Yenilerine kısmet diyelim.
Levent bey çok sağolun sizin desteklerinizle burda değerli karavancı dostlarımızla herşeyi paylaşmayı fırsat bulmuş oldum.Burda Gezenbilirde emeiği geçen bütün dostlara selam olsun.Saygılarımla

58ayhan' Alıntı:
Değerli kardeşim çok teşekkür ediyorum sana bizlere karşı şu verdiğin saygıya sevgiye layik olmaya çaışıyoruz sende bizi bu gezimizde yanlız bırakmadığın için sana Saygılarımı sunuyorum Erdeke bekliyoruz

ayhan abi mrb gezilerinizi ilgi ile okuyup izliyoruz.sizle sivasta ak evlerde tanıştık karavan sevdamız arttı
abi bende dukado camper yapmaya başladım.sivasta karavan yapmak çok zor ama mesafe aldıkça keyfli bir hal alıyor
inşallah bir an önce bitirip seyahate çıkmak ve hayallerimizi gerçekleştirmek istiyoruz .
selam ve saygılar

Hakkı kardeşim sen tanışmak güzeldi hayırlı olsun Sivastamı yapmaya başladın karavanı ozaman başladığınsa resimleri yavaş yavaş koymaya başla belki katkılarımız olur .Biliyorsun burası karavancılıkta usta bir site sana her konuda yardımcı oluruz.Görüşmek üzere kolay gelsin diyorum

Değerli dostlar vallahi ne derim karavanda yaşamak dahada güzeldi iş bitmiyor kardeşim.Dünde ilaçlama işini bitirdim domatisimi biberimi patlıcanımı ektim sağolsun yamurda bırakmıyor peşimizi.Neyse artık işler yoluna girdi.Bundan sonrası artık karavan bakımı temizliği eksiklerin tamamlanması kalıyor onlarıda yapmaya baya zaman var.Saygılarımla

IMGP5429.JPG

IMGP5430.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,748
Kayıtlı Üye Sayımız
166,564
Kaydolan Son Üyemiz
dijitalarsiv

SON KONULAR

Geri