Gökan kardeşim tabiki biraz zaman olması lazım Erdek kin yazı çok güzel olur Hazirandan Ağustos sonuna kadar Erdek ten hiç kimse beni burdan bir yere götüremez.Ama ağustos sonu yine yollardayım kasım sonuna kadar rotam belli ama daha erken açıklamaya.Bir yerlerede karşılaşmak umuduyla.Erdek güzeldir bekleriztoffy' Alıntı:Ayhan Bey güzel bir gezi yazısı oldu, paylaşım için teşekkürler.Sabit konaklamaya alışmak sizin için biraz zor olacak .Nice güzel geziler dilerim.
58ayhan' Alıntı:Sami kardeşim çok teşekkür ederim bizi takip ettiğinizi biliyorum.İşte bu karavancılığın en güzel tarafı paylaşmak Erdek güzeldir bizde sizi bekleriz Saygılarımla
58ayhan' Alıntı:Bülent kardeşim sıra sende Erdek sana yabancı deyil bekliyoruz senin tanışmak güzeldi
Levent bey çok sağolun sizin desteklerinizle burda değerli karavancı dostlarımızla herşeyi paylaşmayı fırsat bulmuş oldum.Burda Gezenbilirde emeiği geçen bütün dostlara selam olsun.Saygılarımlagüngör' Alıntı:Ayhan bey, güzel bir gezi yazısı oldu elinize sağlık. Yenilerine kısmet diyelim.
58ayhan' Alıntı:Değerli kardeşim çok teşekkür ediyorum sana bizlere karşı şu verdiğin saygıya sevgiye layik olmaya çaışıyoruz sende bizi bu gezimizde yanlız bırakmadığın için sana Saygılarımı sunuyorum Erdeke bekliyoruz