Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,484
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Devam büyükovadan

IMGP5553.JPG

IMGP5555.JPG

IMGP5556.JPG

Etiketler

Abi güzel bi kacamak olmuş saygılar

Erdek-Bursa dostluğu ne güzel!... :smiley:

Cavid Sezen
Not: Ben böyle bir iletiyi yazdım ve gönderdim sanıyordum ama göndermemişim meğerse :eek:; hayırdır?!... :-\

Cavit abi senin buraya yazman yeter biz her zaman sizin gibi değerli dostları burda görmek arzusundayız.Saygılarımla

Cavid abi sanırım yakın gözlük yoktu o an nedersin

Yakın gözlüksüz bu işleri epeydir yapamıyoruz... ;D

Cavid Sezen

Aynen abi vucudun bi parcası oldu artık

Değerli dostlar bu güzel pazar sabahı bir şeydaha paylaşayım dedim geçengün Erdekte ziyaretime gelen Saim Şimşir kardeşimi misafir ettim kendisi İzmirde oturuyor İstanbula düğüne gelmiş dönüştede bana uğradı benim evin önüne karavanımın yanına park ettik tabiki sohpetlerle Erdek.imizi gezerek karavancılıktan bahsetmeden geçmeyeceiğni anladık ve karavan dünyamızla dostlukların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık onu tanımaktan çok mutlu oldum.Ve kendisinin AVŞA adasını çok merak ettiğini ve orada bir tanıdığının olduğunu söyledi bir kaç günlüğünede oraya gitti karavansız tanışmak güzeldi,Tabiki benim bu seneki kayısılarımda

IMGP5551.JPG

IMGP5549.JPG

IMGP5545.JPG

IMGP5547.JPG

IMGP5548.JPG

Abi karavanlar,güzel bi görüntü vermiş yazlık güzel,havuz güzel , kaysı maşallah dalları kırılıyo sağlıklı yaşam güzel hele hele DOST,luklar bir başka güzel abi herşey gönlünüzce olsun saygılar

TUGAY58' Alıntı:
Abi karavanlar,güzel bi görüntü vermiş yazlık güzel,havuz güzel , kaysı maşallah dalları kırılıyo sağlıklı yaşam güzel hele hele DOST,luklar bir başka güzel abi herşey gönlünüzce olsun saygılar
Sağol toprağım dostar yanlız bırakmıyor sağolsunlar herkese kapımız açık.Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,752
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

SON KONULAR

Geri