Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,531
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Değerli dostlarım bu 10 günlük bir Avşa adası gezimden bir kaç foto paylaşmak istedim.burası için istendiği takdirde her türlü bilgi verebilirim.Çünkü Gezenbilir ailesi demek paylaşım ruhu olan kişilerdir.Saygılarımla..ilk resimler Avşa adasını kurtaran deniz suyu arıtması Avşanın 4 bir yanına içme suyu arıtıyor denizden.ve burda bu resimde bulunan Sayın belediye Başkanım Cevdet kardeşimi kutluyorum ortadaki vatan evladı Avşayı avşa yapan kardeşimiz

IMGP5636.JPG

IMGP5705.JPG

Etiketler

Ayhan Abi, Büyük bi başarıya imza atan Sn Başkana bir teşekkürde bizden.Abi 139 nolu resmi görünce yine icimiz acıdı doğa öyle bir yeri tekrar ancak 10 / 15 yılda yeniler. Abi paylaşımlarınız yine bizi mutlu etti sevgi ve saygılarımızla Tunay & Tugay.

Evet hemşerim o resmi koyarken aklımdaydı fakat yazmadım orası üzüm bağı imiş yangın çıkmış tabiki malesef göründüğü gibi bu vaziyete gelmiş.Tabiki çok uzun zaman alacaktır eski haline gelmesi.Saygılarımla yenge hanıma selam

Ayhan abi ben Tunay saygı hörmet bizden abi ilgi ile izliyorum.

Ayhan Ağbi,
Can Beyin karavanı hayırlı olsun, iyi günlerde kullanması dileğiyle.
Selamlar

Değerli dostlar 11.ve 12 Ağostos tarihlerinde Erdek te yapılan Işıklar Dünya Offshore motor yarışları güzel ve heycanlı geçti sadece bu gün için yani 12 Ağostos pazar günü ani bir çıkan fırtanayla şimdilik iptal oldu herhalde yarın yapıla bilir burdan sizlere bir kaç foto ve Erdekimizi tanıyalım

IMGP5726.JPG

IMGP5731.JPG

IMGP5732.JPG

devam fotolara.Ve burdan yanımda bulunan Belediye başkanım Hüseyin aysanada katkılarından dolayı kutluyorum

IMGP5733.JPG

IMGP5734.JPG

IMGP5740.JPG

Ayhan bey fırtına oldukça kötüymüş, umarım çok zarar vermemiştir. Geçmiş olsun :smiley:

drares' Alıntı:
Ayhan bey fırtına oldukça kötüymüş, umarım çok zarar vermemiştir. Geçmiş olsun :smiley:
Haşmet kardeşim evet fırtına çok kötüydü ama can kaybı yok ama Erdek te tekne hasarı çok ama bunada şükür güzel bir yarış seyrettik bir gün önce.Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR