Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,485
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Dostluklar paylaşınca daha da güzel oluyor abi.
Paylaşmayı bileninde 1'i her zaman 40 oluyor.
Bir gün bir yerlerde buluşmak dileğiyle

Etiketler

abdullah tepe' Alıntı:
Dostluklar paylaşınca daha da güzel oluyor abi.
Paylaşmayı bileninde 1'i her zaman 40 oluyor.
Bir gün bir yerlerde buluşmak dileğiyle
Abtullah kardeşim çok sağol seninde bitecek yakında karavanın kesin bir yerlerde beraber olacağız inşallah.bu güzel günde mubarek ramazan başlangıcında herşeyin gönlünüzce olsun Allaha emanet olun değerli dostlarım

Mustafa Yetim ve o güzel ailesi temlniz için sağolun 1 aylık o güzel gezinizi kazasız belasız geçirip gelmenize çok sevindik .Bizim bir günlükte olsa karavan özlemimizi giderdik yakın dostlarımızla ve uzaktan gelen karavancı dostlarla karşılaşmanında mutluluğunu yaşadık.bu güzel günde ve mubarek ramazan ayında yine burda siz ve sizin gibi çok değerli dostlarla burda olacağız.Sizi ve sizin gibi avrupayı gezen dostların paylaşılacak çok şeyleri var onun içinde sizin yorumlarınızı herzaman kabul etselerde etmeselerde burdan takıpteyiz.Saygılarımı sunuyorum

Değerli dostlarım uzun zaman oldu yazmayalı bu arada bir Avşa turu yaptım halen devam ediyor burdan biraz resim koyacam.Ve Ankaradan kardeşim ve yeğenlerim geldi onlarla gittim ve onları apart otele yerleştirdim bende karavanla beraber orada konakladım.Bu sırada daha öncede burdan bir arkadaşıma karavan bakmıştım ve bulamıyınca martta izmir ege karavana yaptırmaya karar vermiştik benim karavanın ikiz kardeşi şu anda Can Sağatçi kardeşim karavanını aldı ve Antalyada ordan başlayacak tatile bir kaç foto yapalım karavanlada resim çektikçe yükleyecem Gezenbilirden ayrılmayın çok şey kaybedersiniz bu fotoları görmezseniz Saygılar not bu arada benim karavanda burda

533226_10151095747623738_1856508071_n.jpg

Ayhan bey, karavan çok güzelmiş gerçekten de. Keyifli günler ve tatiller ve de raporunuzu bekliyorum/z. :smiley:

Ayhan bey karavanınız çok güzel. güle güle kullanın. arakadaşınızada hayırlı olsun.

VAP' Alıntı:
Ayhan bey, karavan çok güzelmiş gerçekten de. Keyifli günler ve tatiller ve de raporunuzu bekliyorum/z. :smiley:
Ahmet kardeşim çok sağol arkadaşımada benımkının aynısı olsun diye başlamıştık ve öylede oldu güle güle kullansın.Eylülün ortası gibi bu sefer sana uğrayacam bu seneki gezim Çanakkale üzerinden başlayacam.Yani erdekten çıkış Biga kara Biga Asos gibi Çanakkale inşallah görüşeceğiz.Saygılar

58ayhan' Alıntı:
Ahmet kardeşim çok sağol arkadaşımada benımkının aynısı olsun diye başlamıştık ve öylede oldu güle güle kullansın.Eylülün ortası gibi bu sefer sana uğrayacam bu seneki gezim Çanakkale üzerinden başlayacam.Yani erdekten çıkış Biga kara Biga Asos gibi Çanakkale inşallah görüşeceğiz.Saygılar
Beklerim ve memnun olurum, telefonumu özelinize yolluyorum... :smiley:

Ayhan abi karavanına ikiz kardeş gelmiş ve sayende aramıza bir dost daha girmiş Can bey kardeşimiz hoş gelmiş sefa getirmiş Abi yeni tur planında hayırlı olsun. Saygılarımızla, Tunay & Tugay

TUGAY58' Alıntı:
Ayhan abi karavanına ikiz kardeş gelmiş ve sayende aramıza bir dost daha girmiş Can bey kardeşimiz hoş gelmiş sefa getirmiş Abi yeni tur planında hayırlı olsun. Saygılarımızla, Tunay & Tugay
Sağol sayın hemşerim bir yerlerde görüşmek dileğiyle .Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,752
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR