Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 183,457
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ayhan abi ve eşi ile tanışmaktan mutluluk duyduk.Kızılcahamamda birlikte güzel vakit geçirdik.
Karavan ve gezi hakkında hiç konuşmadık ;D ;D ;D
Değişik zaman ve mekanda tekrar buluşmak ümidiyle selamlar.

Not:Fotoğraf gönderilemiyor .Sorun çözülünce birkaç foto benden.

Etiketler

Kızılcahamam buluşması.

SAM_3728.JPG

SAM_3729.JPG

Yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın canım abilerim benim.

Resim işi çözülmüş gibi görümüyor bir denemeyle bakalım tabiki bu arada Kızılcı hamamda bizi yanlız bırakmayan Rıfat kardeşim ve Eşi çok neşeli insanlar olarak bize güzel bir gün geçirttiler onlarada burdan teşekkürlerimi sunuyorum.Konuştuğumuz gibide Erdekte buluşmak üzere ayrıldık.

IMGP5350.JPG

IMGP5351.JPG

IMGP5352.JPG

IMGP5348.JPG

IMGP5347.JPG

Kızılcı hamamdan sonra artık rotamızı bizi bekeleyen Mustafa Yetim ve eşi Bunu hanıma doğru yola çıktık.Ve sağolsunlar bizi Ebru hanım Adapazarı girişinde bizi alıp muaneye gittik.Orda kısa sohpet ve yorgunluk çayını içerek kardeşimiz Mustafa bizi alarak o güzel köye poyraza kendi bahçesine götürdü ve biz karavanımızı çekerek yerleştik.Ve kendisi işine döndü ve bizde kendi evimiz gibi kullanmaya başladık akşam olana kadar.Akşam da bizleri dışarda yemeğe götürdüler.şimdilik buralardan başlıyayım resimlere.Mustafanın bahçesinden başlıyım

IMGP5357.JPG

IMGP5358.JPG

IMGP5361.JPG

IMGP5362.JPG

IMGP5363.JPG

Mustafa kardeşimizin bize sabah bir köy kahvaltısı düzenlemesi muhteşemdi.Tabiki bu arada Mayıs böceği Bülente kardeşim ve eşi hanım efendide vardı güzel bir kahvaltı geçirdik tabiki ne konuştuk her şeyi hem benim gezimi hem Musatfanın haziranda yapacaığı avrupa gezisini çok konuştuk.Ve mustafanın 2 evladı oğulları süper bir yakınlık gösterek bizleri şaşırtılar onlardan ayrılmamız okadar zor olduki sormayın.

IMGP5365.JPG

IMGP5366.JPG

IMGP5364.JPG

IMGP5368.JPG

Mustafa yetimin fedayileri ufaklık Bilal büyüde abisi ban Bilale Mahmut diye takılıyorum biraz kızıyor ama .Mustafa sağolsun bizi çıkişa kadar getirdi bizde eskortumuzun bir resmini çekelim dedim Mustafanın jibi

IMGP5389.JPG

IMGP5390.JPG

IMGP5397.JPG

IMGP5405.JPG

IMGP5407.JPG

Evimize kavuştuk karavanı boşaltmak epey zaman aldı araç bile iyi bir of çekmiş gibiydi

IMGP5416.jpg

IMGP5421.jpg

Allah muhabbetinizi arttırsın,
Çok güzel resim vermişsiniz hep birlikte.
Bu arada hem Yetim çiftinin hemde sizin bahçeleriniz güzelmiş.
Olurda bu tarafa yolunuz düşerse mutlaka beklerim,bizde az önce bahçemizden döndük.
Bu davet sizin nezninizde tüm dostlara açıktır.

Ayhan Bey, sağ salim Erdek'e, evinize döndünüz demek. :smiley: Yeni bir gezinin tasarlanması başlamıştır sanıyorum; hele bir soluklanın, dinlenin de... ;)

Cavid Sezen

Nihayet resim yükleyebiliyoruz.Ayhan amcası Bilal seni tekrar bahçemize bekliyor...

a7.jpg

Ayhan abi ve sevgili eşi sağolsunlar gezilerinin son durağında Adapazarına uğradılar ve bizi çok sevindirdiler. Bir kaç fotoda benden...

a887.jpg

a5667.jpg

a344.jpg

as.jpg

a3.jpg

Ayhan abileri uğurluyoruz tekrar görüşmek üzere yeniden bekliyoruz selamlar sevgiler...

a222.JPG

a555.JPG

a2.JPG

a1w1.JPG

a134.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri