Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 183,012

Etiketler
Ynt:şzimde Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Çok değerli dostlarım Allah hepinizden razı olsun böyle günlerde dostluk ve beraberliğimizin devam etmesi sevindirici.Gezerkende insanların hem tatlı hem acı günleri oluyor bizimde gezerken böyle bir olaya denk gelmemiz büyük tesadüf aynı zamanda aynı yerde olmamız.Ama yapacak hiç birşey yok ülkemizde en çok yaşam kaybımız Trafik terörü onun içinde herzaman yavaş ve dikkat diyoruz..Saygılarımla

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

mustafayetim' Alıntı:
Ayhan Abi vefat haberini şimdi gördüm.Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
Mustafacım çok sağol şu anda Kırıkkaledeyim 18 mayıs akşamıda senin ordayım .Saygılarımla

58ayhan' Alıntı:
Canım kardeşim evet burdayım çarşamba öylen çıkıyorum ama sıcak çermikteyim cumaya kadar yolun düşerse beklerim senin aracada binemedik ama olsun.Dükkana uğradım şehir dısında dediler.Saygılarımla
sağlık olsun başka bir yolda görüşürüz inşallah

hakan abiye çok üzüldük mekanı cennet olsun öğrencilerine birşey olmamış o koca adam.... vade işte diyecek birşey bulamıyor insan

kokteknik' Alıntı:
sağlık olsun başka bir yolda görüşürüz inşallah

hakan abiye çok üzüldük mekanı cennet olsun öğrencilerine birşey olmamış o koca adam.... vade işte diyecek birşey bulamıyor insan
Sağol canım kardeşim bütün sivasın başı saoğlsun Saygılarımla

Değerli dostlar gezimiz devam ediyor fakat resim koymaya biraz ara verdim Mersinden sonra Kayseri ve Sivas tan sonra devam dedik Yozgat yerköy Kırıkkale Kızılcı hamam buralara gelerek biraz resim koydum gezim kızılcıhamamdan sonra Adapazarı Mustafa Yetim kardeşimin yanı olacak 19 Mayısta ordayım belki bazı arkadaşlara denk gelirim.kayseri pastırmacılar başlayalım oto parkım güzel

Bu saatte bu olmazdı ama, nasıl da canım şöyle tereyağında cızırdayan pastırmalı bir sahan yumurta istedi sormayın gitsin... :D

İlgiyle raporları takibe devam, o güzelim pastırmalardan yediyseniz size de afiyet şeker olsun... ;)

Değerli dostlar Sivasımdan ve Sivasımın güzel yeri çermikteydim yani termaldeydim.Burası çok güzel olmuş burayı işleten otel müdürümüz Fahrettin beyle görüştüm kendisinin buraya Karavancıların gelmesini ve onlara hizmet vermekten zevk alırız dediler.Ve ayrıca Sayın belediye Başkanımızla görüşmek fırsatım oldu ve kendisi,de bizlere her konuda yardımcı olduklarını söylediler.Onun için eğer yolunuz Sivasa düşerse ordan geçerseniz uğrayıpta güzel bir mola verip dinlene bileceğiniz yer burdan bir kaç foto

devam Sivasta yeğenimin evinde konakladık tabiki mangalsız olmaz dedik belki ayıp olacak ama Sivas köftesinede dayanamadım

Sivastan sonra gezimizin devamı yozgat yerköy koyunlu kaplıcaları oldu burasının su özelliği hem böbrek taşları ve safra taşları için.Ve ayrıca cilt hastalığının bir numara tedavisi günlük konaklamakla biraz dinlendik ve devam dedik.buraya yolculuk esnasında uğranıp bir kaç gun dinlenip yola devam edebilirsiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR