Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,311
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Yozgattan sonra Kırıkkaleye kardeşimin oğlunun nişanı vardı onuda aradan çıkarmış olduk.İşin özelliği kardeşimi 30 yıldır araıyordum kayıptı ama o bu gezimde beni internet üzerinden buldu ve çoluk çocuğa ve büyük bir aileye kavuşmuş vazıyette bulduk bir birimizi ve oğlunu nişanlıyacakmış benim gezimin Kırıkkale üzerindeyken tarih belirlerledik 13/06/2012 Ve oraya uğrayarak bu buluşmayı gerçekleştirdim.Bunu yazmamdaki sebeb karavancının nelerle karşılaşacağı belli deyil.Mutlukta var ölümde.Saygılarımla

Etiketler

Süprizlerle dolusunuz Ayhan bey, kardeşinize kavuşmanıza sevindim. Yolunuz açık olsun.

Mustafa şimdi aradı Poyrazlar a doğru gidiyorlar,akşama yanlarına uğrayacağım.

güngör' Alıntı:
Süprizlerle dolusunuz Ayhan bey, kardeşinize kavuşmanıza sevindim. Yolunuz açık olsun.
Levant hocam daha çok süprizler olur en güzel süprizi bize Kızılcı hamamda Rıfat kardeşim eşiyle yaptı bizi ziyaret etti ve beraber güzel bir gün geçirdik.Ayrıca bir süprizde benden Adapazarına Mustafa Yetim kardeşime baskın şu anda onun oraya yerleştik resimler daha sonra.Bundan sonrası Göl manzarası.Saygılar sunuyorum

berkcantp' Alıntı:
Ayhan abi, Levent hocama katılıyorum, sürprizlerle dolu bir yolculuk, mutluluklar içinde devam edin.
İlhancım sağol canım benim artık finale az kaldı bu gün poyrazlardayım pazar orhan gazi pazartesi Artık bayrağı alacam erdekten.Saygılarımla

devam Mustafa yetimin bahçesinden Sabah kahvaltısı ama köy kahvaltısı tabiki ve ayrıca bülent kardeşimiz ve eşi

Ayhan abi öncelikle başınız sağolsun,mekanı cennet olsun.
Abi sen ne güzel bir insansın.Varya hala senin gibi insanların olması memleketime olan güvenimi korumama yardım ediyor.
Egolarından sıyrılmış,son derece doğal bir insansın kutlarım!
Abi yaklaşık 1 saattir senin sayfanı okumaktayım,ilk sayfalar beni yıllar öncesine götürdü.
92 de ilk kez Marmaris e gitmiş adeta aşık olmuştum,sonrasında yerleşmek için gittiğimde kış sezonu şok yaşamıştım.
Terkedilmiş gibiydi,benim için tam nostalji oldu bu görüntüler.Hüzün,terkedilmişlik sanki ağlar gibi çok değişik bir aurası oluyor..
Sağlıcakla kalın.

Canım kardeşim beni duyganladırdın ben bu işe gönül koydum ömrümün beni direksiyon sallayacağı kadar götürdüğü yere kadar giderim.Ve Türkiyemi gezdiğim kadar gezerim ama tabiki senin gibi değerli kardeşlerimin olduğu sürece kendimi yanlız hissetmem.Herşey gönlünce olsun

Fotoğraflar çıkar diye bekledim ama sitede ki sorun çözülmedi hala.
Cumartesi sabahı Yetim çiftinin Poyrazlarda hazırlattığı güzel kahvaltı için kendilerine teşekkürederiz.
Ayhan hocam ve eşi ile yüzyüze tanışma şansına eriştik.
Akşam karpuzuna gelemedik,nasipse bir daha ki ne.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR