Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Benim kendi yaptığım ilk çekme karavanım da bir Haftasonu Kampçısıydı. Haftasonu için çok güzel çekme karavanlar bugünlerde üretiliyor. Ben Başkent Karavanın PİXEL modelini çok beğeniyorum mesela...
Bana iftira eden alçak insanlarla saldırdılar. Bununla da bir şey yapamadıklarını herkes de gördü... Dilediğim gibi olabilirim ve yaşayabilirim. Bu kimseyi ilgilendirmez.
Ben hayatı kampçı dostlarımla yaşamayı sevdim. Onlara dostum dedim, kendilerini dostum bildim. Bütün bunlar bir suç değildi. Yeniden olsa hepsini yeniden yapar yaşarım. Çok güzel bir hayat yaşadım. İnsanlara ve çevreme dostça yaklaşmam beni mutlu yaşayan bir insan etti. Bunlardan dolayı çok mutluyum. Hala dostlarımla özgürce ve doya doya yapıyorum kamplarımı. Kötü niyetli iftiracı insan beni inandığım yolumdan asla döndüremez.
Hiçbir namus açısından olumsuz durumum veya olumsuz bir şey yaptığım yok arkiler. Ben gittim kampçı dostlarımla yalnızca kamp yaptım. Başka bir davranışın içinde de olmadım. Ben bir kampçı gezginim. Hala dostlarımla özgürce kamp yapıyorum. Bundan dolayı kimseden çekinecek bir dururmum yok.
Kimseye pezevenklik yapmak gibi bir ödevim ve borcum yoktur. Ben kampçı dostlarımı sevdiğim için, aralarında mutlu olduğum için yaptım yapacaklarımı. Tekrar olsa hepsini tekrar da yaparım. Hiçbir yanlışım günahım olduğu yok arkilerim.
Değerimi anlamayanların bilmeyenlerin bu kendi problemleri. Benim problemim zorla değerimi bildirmek değil. Değerimi bilmeyen benim dostluğumdan mahrum kalır.
Bu kadar basit. Kimseyi zorla kampa götürmedik. Kimsenin de elini ayağını bağlamıyoruz. Bizi beğenmeyen s...tirsin gitsin! Niye yalanlar uyduruyor hakkımızda? >Derdi ne bizimle bu büyük oçocuğunun?