Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,315
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Sevgili Dostum
Fotoğrafları görünce memleket kokusu geldi. Keyifli gezilere devam dileğimizle.

Etiketler

celal yalçın' Alıntı:
Sevgili Dostum
Fotoğrafları görünce memleket kokusu geldi. Keyifli gezilere devam dileğimizle.
Celal bey senide buralarda görmek güzel teşekkür ederim bir türlü seni memleketini antalyaya yı terk edemiyorum.Saygılar

Ayhan abi,
Sağlıklı ve mutlu geziler dilerim.
Kaplıcalardan bahsediyorsun, bu kış ayazı fazla yedin galiba, Eskişehir, Domaniç ve Bursa istikametinde ısınırsın artık.

berkcantp' Alıntı:
Ayhan abi,
Sağlıklı ve mutlu geziler dilerim.
Kaplıcalardan bahsediyorsun, bu kış ayazı fazla yedin galiba, Eskişehir, Domaniç ve Bursa istikametinde ısınırsın artık.
Ya ilhancım nasıl bir ihtiyacım var bir bilsen kaplıcalara ya buralarda 2 sefer denize girdim bu kış ayında.Ama vucudumun çok hihtiyacı var sıcak suya alışkınız bırazda gönenden.artık eskişehir bursa yozgat sivas buralardan beni kımse çeviremez.Saygılar sunuyorum bursada belkı görüşürüz

ayhan bey hoşgeldiniz antalyaya daha gezeliçek şelaler var düden kurşunlu şelaleri motorla gidilecek mesafede ler saygılar sunarım..

mustafayetim' Alıntı:
Ayhan Abi Sakarya Akyazi Kuzuluk kaplıcalarını da unutma selamlar
Sağol mustafa kardeşim sana yakın yer sana geldikten sonra vaya daha önce uğrayacam.bu akşam bende misafir çok olacak fatihler ve fatihin bir arkadaşı can ve canan hanım bana gelecekler can beyi, karavancı yapacaığız karavan bakmaya başladım onun için bir kaç tane buldum kaydet tim akşama değerlendireceğiz.Saygılar

arikandalı' Alıntı:
ayhan bey hoşgeldiniz antalyaya daha gezeliçek şelaler var düden kurşunlu şelaleri motorla gidilecek mesafede ler saygılar sunarım..
Sağol kardeşim ben oraya geçen hafta gittim motorla tabiki yaz gibi deyil şimdi orası biraz serindi ağaçlar çok gölge tabiki vede çok sıcak yoktu.ama daha önceki gelmemdede çok gitmiştim.Öneriniz için çok sağolun.antalyadamıssınız keşke denk gelseydik bir çay içerdik.ben Atatürk parıknda konaklıyorum pazartesi yolculuk var alanya ya doğru rast gelirsek tanişmak isterim.Saygılar 0535 253 50 85

Özlediyseniz.

_MG_1800.jpg

Değerli dostlarım biliyorsunuz 1.5 aydır Antalyadayım burdan gitmek bana zor geldi ama,nevarki gitme zamanı gelmişti,Antalyadan çıkıp manavgata gitmek için yola çıktım.serik tarafında çok sevdiğim teksilci kardeşim Hüseyin beyin 2 yıl önce aldığı nar bahçesini ve orayı çiftiğe çevirmiş olması çok güzeldi tam benımde hayalim olan kuzular tavuklar inekler tavsanlar ve traktör..bu çiftlik önceden portakal bahçesiymiş burayı bozmuş Nar bahçesine çevirmiş.tam tamına 19 bin m2 ve 11800 adet Nar ağcı..burdan bir kaç resim paylaşayım.burada 4gün kalarak alanya gezisi başlıyor.Saygılarımla

IMGP4804.JPG

IMGP4805.JPG

IMGP4806.JPG

IMGP4807.JPG

IMGP4808.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri