Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,754
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

VAP' Alıntı:
Amaaan ne güzel yapıyorsunuz vallahi, hayat gerçekten de gezince güzel..! :smiley: ;)
Ahmet kardeşim çok sağol ilgine biliyorsun 5aydır yollardayım şimdi artık Mersin deniz kıyısı bitti. Artık iç anadolu başladı bir aylık süremiz var ondan sonra erdekteyiz Saygılarımla

Etiketler

G
toffy' Alıntı:
Ayhan Bey fotoğraflar çok güzel, deniz yavaş yavaş insanı çağırıyor gibi.
Gökan kardeşim artık deniz bitti şimdi kaplıca sefası başladı dönüş yolumuz niğde kayseri sivas..Saygılarımla

derindeniz1' Alıntı:
Sizi büyük bir keyifle, kendim geziyormuşçasına izliyorum. Havalar yeni yeni güzelleşmeye başladı, ama siz oldukça erken başladığınızdan keyfini de erken çıkarmaya başladınız. Aynı tempoda ve keyifle sürmesi dileğimle.
İzmir'den selamlar, sevgiler.
Samicim evet denizi Mersinde noktaladım ama artık iç anadolu başladı dönüş yolumuz artık kaplıcalarla sınırlı.Saygılarımla

Çok değerli dostlarım biliyorsun Mersine ayak bastık ve burda bizleri bekleyen Mersinde yaşayan karavancı dostumuz hüseyin beyle beraber olduk oda bize Mersinin değerli yerlerini ve Atatürk müzesini gezdirdi ve kardeşimizin evinde bir kahveyle noktarladık..Mersin çok büyümüş ve çok kalabalık.Ben karavanımı burda yaşamını sürdüren Erdekten dostum olan kardeşim jandarma karakol komutanı olan mehmet beyle rim karavanım da onun evinin parkında yukarıdan görüntü var.Burdan size biraz resim.

Değerli dostlar Mersin taş ucundan gelirken yanımıza gelen alman karavancılarla çok güzel bir kaç gün yaşadık kendileri taş ucundan kıbrısa geçtiler.Ama bu arada bizle beraber cennet ve cehennemi kız kalesini gezdiler ordanda taş ucuna geri döndüler kendileriyle çok güzel gün geçeirdik.ve kendileride bizleri almanyaya davet ettiler..Dostluk böyle bir şey helede karavancılık dostu..Ben her zaman söylüyorum karavancının tekerleği dönecek dönecekki yabancı dostlarınızda olsun.şu ana kadar 6 dost edindim gerçek dost gibi..Ben bu karavancılığı seviyorum gez geze bildiğin kadar ki yer ve dost bulasın.Saygılarımla

berkcantp' Alıntı:
Ayhan abi, çok güzel devam, gönlünce gezmeler dilerim.
İlhan kardeşim çok sağol artık yavaş yavaş dönüş başladı erdeğimi özledim.Bir ay lık zamanla iç anadolu gezisiyle mayıs sonu erdekte olacam adapazarı ve sapanca göller bölgeside var..pazartesi Niğde Kayseri Sivas var Sivas 1 hafta..Saygılarımla

58ayhan' Alıntı:
İlhan kardeşim çok sağol artık yavaş yavaş dönüş başladı erdeğimi özledim.Bir ay lık zamanla iç anadolu gezisiyle mayıs sonu erdekte olacam adapazarı ve sapanca göller bölgeside var..pazartesi Niğde Kayseri Sivas var Sivas 1 hafta..Saygılarımla
Ayhan Bey Sivas'ı tekrar rotaya aldığınıza göre Tokat'a bekliyoruz o zaman. Bu güzel gezi anılarınızı da bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. En az bizde sizin kadar gezmiş olduk...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR