Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli dostlar Antalyada konakladığımız yerde yanımıza gelen fransız karavancılar vardı kamyondan yapmış ama ne varki içi süper lükstü Türkiye turuna çıkmışlar Sivastan geçerkende bir yavru kangal almışlar kendi kopeklerıde çok büyüktü Ayrıca alanyada Cumhur başkanlığı pisiklet yarışına denk geldim ve Sanofi takımıyla hatıra bir resim çektirdik kalede ve ayrıca kaleden görüntüler.SAYGILAR
Değerli dostlarım Alanyadan sizelere biraz resim yükleyeyim.Alanya ya bisiklet yarışını seyretmek için geldim ve bitiminden sonrada ayrıldım.yolumuz anamura doğru devam edeyiyor.Burdan sizlere yardımcı olacak konaklama yerlerinden bahsedecem. ve Alanya kaleden görüntüler
Değerli arkadaşlarım alanyadan sonra Mersine doğru yol almaya başladık.Yollarda biraz çalışma var ama bittikten sonrada güzel olacak Alanyadan anamura kadar olan yol çok bozuk.neyseki o bozuk yoldan sonra kendimiz Yeşil ovacığa attık orada bizi bekleyen Gezanbilir üyemiz burc linkli kardeşim Murat demirel bizi bekliyordu karavanı yoktu ama karavancılığa gönül vermiş bir kardeşimiz.Kendisi seracılık yapıyor yeşil ovacıkta konaklıyacağınız çok güzel bir yer var .Bir aile işletmesi başkent restorant burda konaklayıp bütün ihtiyaclarınız karşılarsınız.Ayrıca misafir ağırlamakta üstlerine yok.Ayrıca murat kardeşim bizi kendi serasına ve o güzel koyu olan Tisana götürdü burdan sizlere biraz resim yükledim.Saygılarımla
Sizi büyük bir keyifle, kendim geziyormuşçasına izliyorum. Havalar yeni yeni güzelleşmeye başladı, ama siz oldukça erken başladığınızdan keyfini de erken çıkarmaya başladınız. Aynı tempoda ve keyifle sürmesi dileğimle.
İzmir'den selamlar, sevgiler.