Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,314

Etiketler
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Değerli dostlar Antalyada konakladığımız yerde yanımıza gelen fransız karavancılar vardı kamyondan yapmış ama ne varki içi süper lükstü Türkiye turuna çıkmışlar Sivastan geçerkende bir yavru kangal almışlar kendi kopeklerıde çok büyüktü Ayrıca alanyada Cumhur başkanlığı pisiklet yarışına denk geldim ve Sanofi takımıyla hatıra bir resim çektirdik kalede ve ayrıca kaleden görüntüler.SAYGILAR

Değerli dostlarım Alanyadan sizelere biraz resim yükleyeyim.Alanya ya bisiklet yarışını seyretmek için geldim ve bitiminden sonrada ayrıldım.yolumuz anamura doğru devam edeyiyor.Burdan sizlere yardımcı olacak konaklama yerlerinden bahsedecem. ve Alanya kaleden görüntüler

Değerli arkadaşlarım alanyadan sonra Mersine doğru yol almaya başladık.Yollarda biraz çalışma var ama bittikten sonrada güzel olacak Alanyadan anamura kadar olan yol çok bozuk.neyseki o bozuk yoldan sonra kendimiz Yeşil ovacığa attık orada bizi bekleyen Gezanbilir üyemiz burc linkli kardeşim Murat demirel bizi bekliyordu karavanı yoktu ama karavancılığa gönül vermiş bir kardeşimiz.Kendisi seracılık yapıyor yeşil ovacıkta konaklıyacağınız çok güzel bir yer var .Bir aile işletmesi başkent restorant burda konaklayıp bütün ihtiyaclarınız karşılarsınız.Ayrıca misafir ağırlamakta üstlerine yok.Ayrıca murat kardeşim bizi kendi serasına ve o güzel koyu olan Tisana götürdü burdan sizlere biraz resim yükledim.Saygılarımla

Tisandan görüntüler ayrıca balıkçıların kendilerine yaptığı balıkçı karavanlar

Amaaan ne güzel yapıyorsunuz vallahi, hayat gerçekten de gezince güzel..! :smiley: ;)

Ayhan bey çok güzel bir gezi yapıyorsunuz, iyi eğlenceler :smiley:

Sizi büyük bir keyifle, kendim geziyormuşçasına izliyorum. Havalar yeni yeni güzelleşmeye başladı, ama siz oldukça erken başladığınızdan keyfini de erken çıkarmaya başladınız. Aynı tempoda ve keyifle sürmesi dileğimle.
İzmir'den selamlar, sevgiler.

Ayhan Bey fotoğraflar çok güzel, deniz yavaş yavaş insanı çağırıyor gibi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri