Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,310
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

devam

IMGP4724.JPG

IMGP4701.JPG

Etiketler

devam bu arada kale içinde (Tifa) Fatih kardeşimin görev yaptığı Anıtlar yüksek kurulundaydık öylen çayımızı eşiyle ,eşimle birlikteydik

IMGP4721.JPG

Devam abi devam. Bu gidişle senin yolun samsundan sonra Karadeniz sahil şeridinden Gürcistana kadar uzanır. Gürcistanda çay yerine güzel sohbetin arasında bir gürcü şarabı içeriz artık.

abdullah tepe' Alıntı:
Devam abi devam. Bu gidişle senin yolun samsundan sonra Karadeniz sahil şeridinden Gürcistana kadar uzanır. Gürcistanda çay yerine güzel sohbetin arasında bir gürcü şarabı içeriz artık.
Vallahi olurdu kardeşimde karadeniz gezisi deyıl çünkü baldızım orda onlarıda ziyaret edeyim diye yolu uzatacam.Teklifin için çok sağol senin o dediğini türkiyede yaparız.Saygılar

Değerli dostlarım benim gezi haritam değişti değişme sebebi.Samsuna uğrayacaktım ama olmayacak çünkü orda baldızım vardı benim gideceğim tarihlerde orada deyiller

istanbulda olcaığından..Tokat niksar Amasya Samsun gidişini iptal etmiş oldum.Yolumuz Sivas Kırıkkale Ankara Eskişehir Adapazarı Bursa olacak.Artık buyol haritasında olacak olan arkadaşlarımı görmek onlarla bir hasret gidermek isterim eğer yolumun üstündeseler lütven haber versinler bir çaylarını içeyim.Benim bundan sonraki duraklarım ekseri kaplıca ağırlıklı olacak onun içinde yolumda bulunan kaplıcaların bilgilerini ve tavsiyelerinizi almak isterim.Bu arada daha önce gitmek istediğim şehirlerdeki arkadaşlarımdan özür diliyorum onlara uğrayamayacağım için..Tokat karavan derneiği başkanıma burdan özür börçluyum inşallah başka sefere.Saygılar

İyi günler
Ayhan bey
Bu güzel gezide resimleriniz ve anlatımızla bizi mutlu ettiniz,güle güle neşeyle seyahatınızı tamamlamanız dileğiyle
Saygılar
Batuhan

saruhan' Alıntı:
İyi günler
Ayhan bey
Bu güzel gezide resimleriniz ve anlatımızla bizi mutlu ettiniz,güle güle neşeyle seyahatınızı tamamlamanız dileğiyle
Saygılar
Batuhan
Sağol canım kardeşim bizleri yanlız bırakmadığınız için teşekkürler.Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR