Mustafacım vallahi öyle bir yol haritası çizdinki ben bile şaşırdım.Evet senin dediğingibi her gittiğim yerde değerli dostlarlarla bir çay içmek kadar güzel birşeyin paylaşılması çok güzel.Burda bütün dostlarıma Saygılarımı sunarak yollarda beni bekleyen dostlarımı görmekten çok menun olacam ve onlarla çay muabetini gerçekleştirecem.mustafayetim' Alıntı:Ayhan Abi çok güzel bir geleneğe ön ayak oluyorsun.İster motokaravancı ol ister çekme karavancı ister kendi karavanını kendin yapmış ol ister satın almış ol ister fenerli ol ister cimbom lu dünyaya hangi pencereden bakarsan bak ortak paydamız karavancılık.Senin memleketine gelmiş olsam da ev sahibi benim gel bir çayımı iç tanış olalım.
Adapazarın dayım gel Bülent gel Tanju gel Raci hocam gel Mustafa kardeşim gel bir çayımı iç.
Antalyada yım Fatih kardeşim seni çaya bekliyorum
Aydın dayım Haşmet kardeşim buyur gel
Ege de yim Şeref kardeşim müsait misin çaya bekliyorum
Bursa dayım Cem kardeşim Haldun kardeşim merhaba
Daha aklıma gelmeyen nice yerler nice karavancı arkadaşlar sizleri de Ayhan Abinin çay muhabbetine bekliyoruz.....
Sağolasın Ayhan Abi bu kışı senin sayende keyifli geçirdik bahara geldik gerisi Allah kerim bekliyoruz Abi .......
Sevgili kardeşim çok sağol bu gezimde beni yanlız bırakmadın.Muakkak seninlede bir yerlerde buluşup çay içeceğiz.Mustafa kardeşim benim yerimede sağolsun çay içme davetini başlattı.Onun içinde herkesi yolumun üstünde çaya bekliyorum.SaygılarVAP' Alıntı:Baharın yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde, geziniz daha da imrendirici olmaya başladı vallahi ne diyeyim. :
Büyüyünce ben de inşallah...
Halil kardeşim çok sağol beni takip etmene çok sevindim.Helbet bir yerlerde karşılaşıp senlede bir çay içmek nasip olur.Eşiniz hanım efendiyede burdan Saygılar sunuyorumta2mzı' Alıntı:Ayhan bey tanışmasakta gezinizi gıptayla takip ediyoruz, hanımla bir gün bizde böyle yollarda olurmuyuz acaba diyoruz, sizden yeni bir resim, yazı gelincede seviniyoruz iyi tatiller.