Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,310
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ayhan bey tanışmasakta gezinizi gıptayla takip ediyoruz, hanımla bir gün bizde böyle yollarda olurmuyuz acaba diyoruz, sizden yeni bir resim, yazı gelincede seviniyoruz iyi tatiller.

Etiketler

Ayhan Abi çok güzel bir geleneğe ön ayak oluyorsun.İster motokaravancı ol ister çekme karavancı ister kendi karavanını kendin yapmış ol ister satın almış ol ister fenerli ol ister cimbom lu dünyaya hangi pencereden bakarsan bak ortak paydamız karavancılık.Senin memleketine gelmiş olsam da ev sahibi benim gel bir çayımı iç tanış olalım.
Adapazarın dayım gel Bülent gel Tanju gel Raci hocam gel Mustafa kardeşim gel bir çayımı iç.
Antalyada yım Fatih kardeşim seni çaya bekliyorum
Aydın dayım Haşmet kardeşim buyur gel
Ege de yim Şeref kardeşim müsait misin çaya bekliyorum
Bursa dayım Cem kardeşim Haldun kardeşim merhaba
Daha aklıma gelmeyen nice yerler nice karavancı arkadaşlar sizleri de Ayhan Abinin çay muhabbetine bekliyoruz.....
Sağolasın Ayhan Abi bu kışı senin sayende keyifli geçirdik bahara geldik gerisi Allah kerim bekliyoruz Abi .......

Baharın yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde, geziniz daha da imrendirici olmaya başladı vallahi ne diyeyim. ::smiley:
Büyüyünce ben de inşallah... ;) :D

mustafayetim' Alıntı:
Ayhan Abi çok güzel bir geleneğe ön ayak oluyorsun.İster motokaravancı ol ister çekme karavancı ister kendi karavanını kendin yapmış ol ister satın almış ol ister fenerli ol ister cimbom lu dünyaya hangi pencereden bakarsan bak ortak paydamız karavancılık.Senin memleketine gelmiş olsam da ev sahibi benim gel bir çayımı iç tanış olalım.
Adapazarın dayım gel Bülent gel Tanju gel Raci hocam gel Mustafa kardeşim gel bir çayımı iç.
Antalyada yım Fatih kardeşim seni çaya bekliyorum
Aydın dayım Haşmet kardeşim buyur gel
Ege de yim Şeref kardeşim müsait misin çaya bekliyorum
Bursa dayım Cem kardeşim Haldun kardeşim merhaba
Daha aklıma gelmeyen nice yerler nice karavancı arkadaşlar sizleri de Ayhan Abinin çay muhabbetine bekliyoruz.....
Sağolasın Ayhan Abi bu kışı senin sayende keyifli geçirdik bahara geldik gerisi Allah kerim bekliyoruz Abi .......
Mustafacım vallahi öyle bir yol haritası çizdinki ben bile şaşırdım.Evet senin dediğingibi her gittiğim yerde değerli dostlarlarla bir çay içmek kadar güzel birşeyin paylaşılması çok güzel.Burda bütün dostlarıma Saygılarımı sunarak yollarda beni bekleyen dostlarımı görmekten çok menun olacam ve onlarla çay muabetini gerçekleştirecem.

VAP' Alıntı:
Baharın yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde, geziniz daha da imrendirici olmaya başladı vallahi ne diyeyim. ::smiley:
Büyüyünce ben de inşallah... ;) :D
Sevgili kardeşim çok sağol bu gezimde beni yanlız bırakmadın.Muakkak seninlede bir yerlerde buluşup çay içeceğiz.Mustafa kardeşim benim yerimede sağolsun çay içme davetini başlattı.Onun içinde herkesi yolumun üstünde çaya bekliyorum.Saygılar

ta2mzı' Alıntı:
Ayhan bey tanışmasakta gezinizi gıptayla takip ediyoruz, hanımla bir gün bizde böyle yollarda olurmuyuz acaba diyoruz, sizden yeni bir resim, yazı gelincede seviniyoruz iyi tatiller.
Halil kardeşim çok sağol beni takip etmene çok sevindim.Helbet bir yerlerde karşılaşıp senlede bir çay içmek nasip olur.Eşiniz hanım efendiyede burdan Saygılar sunuyorum

devam resimlere

IMGP4697.JPG

IMGP4698.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR