Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,303
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

geziye devam ha abi. şimdide gürcistandayım. inan buralar cok soğuk. memleketime kurban olayım, insanlar denize giriyor.
yeni resimlerinide bekliyorum abi keyfin daim olsun.

Etiketler

abdullah tepe' Alıntı:
geziye devam ha abi. şimdide gürcistandayım. inan buralar cok soğuk. memleketime kurban olayım, insanlar denize giriyor.
yeni resimlerinide bekliyorum abi keyfin daim olsun.
teşekkürler dostum saygılar

Sevgili dostlar ara verdim biraz gezilerim antalayada devam ediyor konya altı ve laradan bırkaç resim

IMGP5017.JPG

IMGP5021.JPG

IMGP5019.JPG

IMGP5022.JPG

IMGP5023.JPG

havalar da düzeldi,
resimlerde harika,
mazota rağmen kaşıntılar yavaş yavaş başlar :D

vallahi Levent kardeşim mazot artık kaç para olursa olsun karavancılık ruhu daha çok basıyor.yaz geldi güneş var deniz var.biraz da sağlık iş tamam saygılar

IMGP5003.JPG

IMGP5002.JPG

IMGP5031.JPG

IMGP5006.JPG

IMGP4999.JPG

devam konya altına bu arada japonlar da güzel taşları arayıp bulmak için ordalar ve ayrıca kumsalda define avcısı av peşinde

IMGP5012.JPG

IMGP5013.JPG

IMGP5033.JPG

IMGP5015.JPG

Devam abi. İçimiz ısınıyor (ruhen olsada ). Uzaklardan oraları görmek özlemi, hem artırıyor hemde azaltıyor. Sizin resimlerle avunuyoruz.

abdullah tepe' Alıntı:
Devam abi. İçimiz ısınıyor (ruhen olsada ). Uzaklardan oraları görmek özlemi, hem artırıyor hemde azaltıyor. Sizin resimlerle avunuyoruz.
Sağol abtullah kardeşim ben senin içinde geziyorum senede benim için azerbeycanı gez saygılar

Ayhan bey.bu gün sizi konya altı beach parkta aradım göremedim,yermi değiştirdiniz ?

enverdede' Alıntı:
Ayhan bey.bu gün sizi konya altı beach parkta aradım göremedim,yermi değiştirdiniz ?
Envercim halen antalyadayım ama Beach parkta deyil yukarda atatürk parkındayım buyurun gelin saygılar

Değerli karavancı ve Gezenbilir dostlarım halen antalyadayım ve burdada kalmayı ay sonuna kadar sürdürecem.Sizden ricam bundan sonraki antalya,alanya,mersin,adana,gaziantep,sivas,tokat,amasya.samsun.noktasında olan arkadaşlarım verdiğim çep tel beni arıyarak bir kahvemi içmeye gelirlerse çok sevinirim.0535 253 50 85 ulaşırsanız sevinirim.saygılar

58ayhan' Alıntı:
Değerli karavancı ve Gezenbilir dostlarım halen antalyadayım ve burdada kalmayı ay sonuna kadar sürdürecem.Sizden ricam bundan sonraki antalya,alanya,mersin,adana,gaziantep,sivas,tokat,amasya.samsun.noktasında olan arkadaşlarım verdiğim çep tel beni arıyarak bir kahvemi içmeye gelirlerse çok sevinirim.0535 253 50 85 ulaşırsanız sevinirim.saygılar
Abi Alanyadan sonra muhakkak güzel yerler ve uğrayacağın kişiler vardır ama yoksa Yeşilovacıkta Allahın izniyle görüşürüz. Hatta bugün muhtemelen beğeneceğin ve konaklayacağın yerde motorcu arkadaşlarla piknik yaptık. Su tuvalet ve sınırsız kalma süresi mevcut...:smiley:)

SNV81569.JPG

58ayhan' Alıntı:

Ayhan abi yetisebilirsem mutlaka ziyaret edecegim. Nerdeyse bizim evin onunden gecmissiniz Lara pajina giderken. Bugun pazar vardi insallah atlamadiniz.

Kismet diyorum artik cunku benkm donusum onjnuzdeki cunartesi insallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.