Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,302
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

58ayhan' Alıntı:
Envercim halen antalyadayım ama Beach parkta deyil yukarda atatürk parkındayım buyurun gelin saygılar

Bir iş için hafta sonu Antalya'da idim,sizin ayrıldığınız gün konyaaltı 'na geçmiştim,daha sonra nete girme imkanım olmadığından yanıtınızı ancak istanbula döndüğümde gördüm.Kısmet değilmiş,birbaşka sefere diyelim...

Etiketler

enverdede' Alıntı:
Bir iş için hafta sonu Antalya'da idim,sizin ayrıldığınız gün konyaaltı 'na geçmiştim,daha sonra nete girme imkanım olmadığından yanıtınızı ancak istanbula döndüğümde gördüm.Kısmet değilmiş,birbaşka sefere diyelim...
Sağlık olsun Enver bey başka zaman başka yerde inşallah görüşürüz.Saygılar

mrdnmz' Alıntı:
Ayhan abi yetisebilirsem mutlaka ziyaret edecegim. Nerdeyse bizim evin onunden gecmissiniz Lara pajina giderken. Bugun pazar vardi insallah atlamadiniz.

Kismet diyorum artik cunku benkm donusum onjnuzdeki cunartesi insallah.
Vallahi pazarı atladım inşallah bu hafta pazar yaparız.Ben daha burdayım canım kardeşim gelirsen görüşürüz.Saygılar

buruc' Alıntı:
Önceki haftalarda yaptığımız piknikten..
Sevgili dostum resimlerin harika seni görmeden mersinden geçiş yok.Ama çok kalmasamda senle muahabbet etmeden gitmek yok inşallah yakında görüşürüz .Saygılar diliyorum

58ayhan' Alıntı:
Değerli karavancı ve Gezenbilir dostlarım halen antalyadayım ve burdada kalmayı ay sonuna kadar sürdürecem.Sizden ricam bundan sonraki antalya,alanya,mersin,adana,gaziantep,sivas,tokat,amasya.samsun.noktasında olan arkadaşlarım verdiğim çep tel beni arıyarak bir kahvemi içmeye gelirlerse çok sevinirim.0535 253 50 85 ulaşırsanız sevinirim.saygılar
Ayhan Bey Tokat'ta geldiğinizde telefonunuzu bekliyorum, tanışmak görüşmek umuduyla mutlu geziler. Telefonum 533 347 98 68

İyi günler
Güzel resimleriniz ve aydınlatıcı bilgileriniz sayesinde bizde sizinle beraber gezmiş olduk.
Bizimle güzel ve özel gezinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Saygılar
Batuhan

SNOB' Alıntı:
Ayhan Bey Tokat'ta geldiğinizde telefonunuzu bekliyorum, tanışmak görüşmek umuduyla mutlu geziler. Telefonum 533 347 98 68
Sağol dostum inşallah geldiğimde arayacam cep.kaydedtim .Saygılar

saruhan' Alıntı:
İyi günler
Güzel resimleriniz ve aydınlatıcı bilgileriniz sayesinde bizde sizinle beraber gezmiş olduk.
Bizimle güzel ve özel gezinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Saygılar
Batuhan
Sevgili Batuhan çok sağol ilgine birde nerelerden olduğunu yazsaydın bu güzel ülkemin hangi köşesi belki yolumuz düşerdi.Yinede Saygılarımla

58ayhan' Alıntı:
Vallahi pazarı atladım inşallah bu hafta pazar yaparız.Ben daha burdayım canım kardeşim gelirsen görüşürüz.Saygılar
Canım kardeşim bu cumartesi larada olacam düden parkının açılışı varmış birde biz olalım dedim.Oralarda olursan telofonlaşırız yoksam pazar günü atatürk parkında görş.Saygılar

58ayhan' Alıntı:
Sende olmasan bizi takip eden yok vallahi.Senide bekliyoruz bu yaz artık görüşmek üzere.Saygılar

Üstad kırma kalbimizi, yazmasak da takip ediyorum.Sürekli gezi halindesiniz. Yaz için bilgi kaynağı durumundasınız.

toffy' Alıntı:
Üstad kırma kalbimizi, yazmasak da takip ediyorum.Sürekli gezi halindesiniz. Yaz için bilgi kaynağı durumundasınız.
Gökan kardeşim arada bir böyle hatırlanmakta güzel sizin gibi değerli dostlar bir kelimede yazsa hatırlanıyoruz da ondan.Saygılarımla

Sevgili dostlar dün akşam süpriz misafirlerim vardı Antalyada Sayın(tifa) Fatih bey eşi ve kızları bizle beraber oldular.Akşamımız güzel geçti tabiki sohpet karavan ağırlıklıydı.Burda olduğum süre zarfında yine bir araya geleceğiz bundan güzel bir şey yok.Burdan onlara Saygılar sunuyorum

Ayhan Bey ve eşine nazik evsahiplikleri için çok teşekkür ederiz. Güzel bir motokaravanın önünde karavan ve gezilerden konuşmaktan daha güzel ne olabilirki. İnsan zamanın geçmesini istemiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.