İnşallah kardeşim bakarsın kalır saygılarmustafayetim' Alıntı:Ayhan Abi trunç reçeli buralara gelesiye kadar kalırmı?
Sağolun hocam inşallah bir yerde karşılaşırızda sizinde bizimde yaptıklarınızın tadına bakarız.salih çal' Alıntı:Tarifiniz için teşekkürler Ayhan bey.Mutlaka ben ve Haşmet hocam gibi birçok arkadaşın da tarif listesinde yer alacaktır.Sizlerede afiyet olsun,elinize sağlık.
aynı anlattığım gibi telefonda.karavan kampik neymişmustafayetim' Alıntı:Keyfin daim olsun Ayhan Abi.Plaj işletmesi telefonda anlattığın kadar güzelmiş bayıldım.Selamlar sevgiler..
Hayır dostum çadır yok ne varki çadırlık yerde yok.ama nevarki konya altı sahilinde baktım 2 bisikletli turist ufak çadır kurmuşlardı tabiki ufak çadır sırtta taşınan..saygılarburuc' Alıntı:Ayhan abi selamlar çadır da kurulabiliyormu buraya.
Halil ben bugün dayanamadım senin yerine girdim daldım çıktım ama alıştım sonra..saygılarhalilo11' Alıntı:Ayhan abi negüzel hava var, gelipde yüzmek istedim biraz ;D
58ayhan' Alıntı:Halil ben bugün dayanamadım senin yerine girdim daldım çıktım ama alıştım sonra..saygılar