58ayhan
Zirve
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba
bizim karavan parkından bır kaç resim
bizim karavan parkından bır kaç resim
tabiki dediğin doğru envercim burayı seven arkadaşlarımızda vardır ama ıyı oldu öğrendik yetkili ağızdan 30tl olacak elektirik dahil..ama yinede büyük para buralarda günlüğü sabah kavaltı dahil 30tl olan guzel yerlerde var.onun içindir arada karavancı farkını görmek lazım..enverdede' Alıntı:Ayhan bey bilgilendirme adına yapmış olduğunuz ekstra turlar ve paylaşım adına teşekkür ederek başlıyorum.Katrancı koyu sizin gittiğiniz dönemlerde güzel ,diğer zamanlardaki yoğunluğu nedeni ile hep es geçmek zorunda kaldık oradan.Sezondaki kalabalığı tahmin etmek için, çadırcı arkadaşlara kiraya verilen buzdolabı stoğunu ölü sezonda görmek bile yeterli üst,üste konduğu depolama alanında.Ancak yıllar önce bir otel gurubuna peşkeş çekilmesi sözkonusuyken bu halinede şükür diyoruz.Gidip faydalanan ,hoşnut olanlar var en azından.
Ayhan abi çok teşekkür ederim. daha öncede dediğim gibi bisikletle yaptığım turda yükten dolayı 45kiloya çıkan bisikletle o rampayı gözümüz yemedi birde vakit dardı girememiştik katrancı koyuna, gitmiş kadar oldum . teşekkür ederim.58ayhan' Alıntı:saygı değer karavancı dostlarım bugün hava22cc olmasıyla bazı arkadaşlarımın isteyi üzerine güllük koyu ve katrancı koyuna gıttim motorla burda karavan kampıkle ilgil süperi işletmecılerle görüştüm bu yaz 30tl olacakmış.ama ne varki benim fikrimle 20tl bıle versen çok elektırık su dahılmiş.ama ne varki çadırcılarla karavancılar akraba olmuş gibi iç içe yaşarlar.benece çok para ha guzelliği ufak bır koy denız ama okadar halbuki karavan kampıke bağlı deyılsenız hemen yakınlarında süper koylar var resimleri koydum..bu arada bır arkadaşımıda kırmadım onu yerine gittim teknede balık ekmek yedim onun anlatığı kadar varmış tadı guzeldi.banada efiyet olsun diyelim saygılar
çok tşk ederim dostum ilginize saygılarBİBS' Alıntı:Paylaşımlar için teşekkürler, ellerinize sağlık.
sağol apti abi gittim bır gece kaldım bırde pazar vardı ıyı oldu bırde gözleme yemek nasip oldu yer sıkıntısı yoktu kış ama yınede kalabalıktı..sen finikeyi iyi bilirsın burda da 3 gün kalarak yarın bır fransız karavancı dostumla marmaristen beri beraberiz yarında kemere gideceiğiz saygılardalgıç' Alıntı:KAŞ tabelasının olduğu resmin 50 mt. ilerisindeki,kokoreç'çilerin olduğu tepede 18 gün kalmıştık. Yaz sezonu olduğu için KAŞ ta yer bulamamış, orada bir çay içmek,bunaldığımız sıcakta bir nefes alalım dedik, 18 gün kaldık. Fotoğrafı görünce o günleri anımsadım. GÜZELDİ......
enver kardeşim çok sağol gezimizde bizi yanlız bırakmadığın içinenverdede' Alıntı:Her şey bir yana ancak deniz dendimi Hemen kafada tilkiler tur atar,Başlarım nasıl yapsakta kaçsak demeye Keyfiniz bol olsun....