Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,256
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

bizim karavan parkından bır kaç resim

IMGP4927.JPG

IMGP4918.JPG

Etiketler

Ayhan bey bilgilendirme adına yapmış olduğunuz ekstra turlar ve paylaşım adına teşekkür ederek başlıyorum.Katrancı koyu sizin gittiğiniz dönemlerde güzel ,diğer zamanlardaki yoğunluğu nedeni ile hep es geçmek zorunda kaldık oradan.Sezondaki kalabalığı tahmin etmek için, çadırcı arkadaşlara kiraya verilen buzdolabı stoğunu ölü sezonda görmek bile yeterli üst,üste konduğu depolama alanında.Ancak yıllar önce bir otel gurubuna peşkeş çekilmesi sözkonusuyken bu halinede şükür diyoruz.Gidip faydalanan ,hoşnut olanlar var en azından.

evet devam parktan arkadaşlar karavan parkımız sahilde büyük bir parkta vilların arasında etrafım lüks villalarla çevrilmiş hemen sahilde kafeler var sabah kahvaltısı açık büfe 40 çesit 9tl yazıyor burası üçretsiz gelen arkadaşlar olursada onlara daha çok bilgi veririm.vallahi ne diyim burdaki villalar belki5+2 gibi ama bizim villada1+1 olmasıyla beraber avantajımız bizim villayı her yöne çevirmek saygılar

IMGP4919.JPG

IMGP4920.JPG

enverdede' Alıntı:
Ayhan bey bilgilendirme adına yapmış olduğunuz ekstra turlar ve paylaşım adına teşekkür ederek başlıyorum.Katrancı koyu sizin gittiğiniz dönemlerde güzel ,diğer zamanlardaki yoğunluğu nedeni ile hep es geçmek zorunda kaldık oradan.Sezondaki kalabalığı tahmin etmek için, çadırcı arkadaşlara kiraya verilen buzdolabı stoğunu ölü sezonda görmek bile yeterli üst,üste konduğu depolama alanında.Ancak yıllar önce bir otel gurubuna peşkeş çekilmesi sözkonusuyken bu halinede şükür diyoruz.Gidip faydalanan ,hoşnut olanlar var en azından.
tabiki dediğin doğru envercim burayı seven arkadaşlarımızda vardır ama ıyı oldu öğrendik yetkili ağızdan 30tl olacak elektirik dahil..ama yinede büyük para buralarda günlüğü sabah kavaltı dahil 30tl olan guzel yerlerde var.onun içindir arada karavancı farkını görmek lazım..

58ayhan' Alıntı:
saygı değer karavancı dostlarım bugün hava22cc olmasıyla bazı arkadaşlarımın isteyi üzerine güllük koyu ve katrancı koyuna gıttim motorla burda karavan kampıkle ilgil süperi işletmecılerle görüştüm bu yaz 30tl olacakmış.ama ne varki benim fikrimle 20tl bıle versen çok elektırık su dahılmiş.ama ne varki çadırcılarla karavancılar akraba olmuş gibi iç içe yaşarlar.benece çok para ha guzelliği ufak bır koy denız ama okadar halbuki karavan kampıke bağlı deyılsenız hemen yakınlarında süper koylar var resimleri koydum..bu arada bır arkadaşımıda kırmadım onu yerine gittim teknede balık ekmek yedim onun anlatığı kadar varmış tadı guzeldi.banada efiyet olsun diyelim saygılar
Ayhan abi çok teşekkür ederim. daha öncede dediğim gibi bisikletle yaptığım turda yükten dolayı 45kiloya çıkan bisikletle o rampayı gözümüz yemedi birde vakit dardı girememiştik katrancı koyuna, gitmiş kadar oldum . teşekkür ederim.

Sevgili dostlar finikedeyim 2 gün oldu fetiyeden kaş kalkan finike yaptım burda metin türe kardeşim marinayı gazpetmiş bende onun yanına yerleştim yanımdada bir fransız karavan getirdim fetiyeden onunla beraber adanaya kadar bır bırımızı kaybetmezsek gideceiğiz..hava dünde bugünde 28cc ama bugun metin türeye uydum denize ilk siftahı yaptım ama buz kestım ilk 3 dakıka ondan sonra alıştım simdi karavanın önünde oturuyoruz bır kaç resim eklıyeyim

IMGP4929.JPG

IMGP4930.JPG

IMGP4931.JPG

IMGP4932.JPG

IMGP4935.JPG

KAŞ tabelasının olduğu resmin 50 mt. ilerisindeki,kokoreç'çilerin olduğu tepede 18 gün kalmıştık. Yaz sezonu olduğu için KAŞ ta yer bulamamış, orada bir çay içmek,bunaldığımız sıcakta bir nefes alalım dedik, 18 gün kaldık. Fotoğrafı görünce o günleri anımsadım. GÜZELDİ......

CIMG0007.JPG

Her şey bir yana ancak deniz dendimi :eek: Hemen kafada tilkiler tur atar,Başlarım nasıl yapsakta kaçsak demeye :D Keyfiniz bol olsun....

dalgıç' Alıntı:
KAŞ tabelasının olduğu resmin 50 mt. ilerisindeki,kokoreç'çilerin olduğu tepede 18 gün kalmıştık. Yaz sezonu olduğu için KAŞ ta yer bulamamış, orada bir çay içmek,bunaldığımız sıcakta bir nefes alalım dedik, 18 gün kaldık. Fotoğrafı görünce o günleri anımsadım. GÜZELDİ......
sağol apti abi gittim bır gece kaldım bırde pazar vardı ıyı oldu bırde gözleme yemek nasip oldu yer sıkıntısı yoktu kış ama yınede kalabalıktı..sen finikeyi iyi bilirsın burda da 3 gün kalarak yarın bır fransız karavancı dostumla marmaristen beri beraberiz yarında kemere gideceiğiz saygılar

enverdede' Alıntı:
Her şey bir yana ancak deniz dendimi :eek: Hemen kafada tilkiler tur atar,Başlarım nasıl yapsakta kaçsak demeye :D Keyfiniz bol olsun....
enver kardeşim çok sağol gezimizde bizi yanlız bırakmadığın için

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR