Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,251
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

ayrıca motorla gezıye devam hısar önüne ve kız kumuna doğru bır yol aldım motorla ve marak ettim kış nası diye evcan kampike girdim ne göreyim felaket ağaçar kırılmış se götürmüş ter edilmiş br yer tabiki kış dıye ama o yazın güzeliği görünce insan yadırgıyor.sızde görün istedim

IMGP4839.JPG

IMGP4840.JPG

IMGP4841.JPG

IMGP4842.JPG

IMGP4843.JPG

Etiketler

tabiki buraya kadar gıdınce kız kumuna uğramamak omazdı yazın o curcunası yok ama yınede güzedi fıransızarın haymer karavanda 2 haftadır ordaymış

IMGP4844.JPG

IMGP4845.JPG

IMGP4847.JPG

marmaris beldibinden bir iginç duvar yazısı ve muhteşem bir dağın eteği...arkası başka zaman

IMGP4833.JPG

IMGP4834.JPG

Bugün buraları da güneşliydi ama yine de sizin fotoğraflarınızın yansıttığı sıcaklıkta olmadığığı kesin. Eh kış ayları da olsa, o yörede iklim farkı bambaşka ve zaten ben de güneyin kış ve bahar aylarını her zaman daha çok sevmişimdir.

Bu güzel kareler için çok teşekkürler. :smiley:

VAP' Alıntı:
Bugün buraları da güneşliydi ama yine de sizin fotoğraflarınızın yansıttığı sıcaklıkta olmadığığı kesin. Eh kış ayları da olsa, o yörede iklim farkı bambaşka ve zaten ben de güneyin kış ve bahar aylarını her zaman daha çok sevmişimdir.

Bu güzel kareler için çok teşekkürler. :smiley: ahmet kardeşim çok sağol sen bizi takip ettikçe bız daha mutlu oluruz saygılar

sevgili dostlar bugün marmaristen dalyana geldim köyceğize uğrayacaktım ana girişten gireyim dedim yol çalışması vardı baya ondan girmeden dalyana geldim hemen sahilde motorların karşısına çektim bu gece burdayım bir gecelik bir gezi dalayan yaz gibi o kalabalık yok ama o muhteşem manzarası o gölü halen eskısıgibi güzel.geldim ve bır kaç resmi sizle paylaşayım istedim.yarın yolculuk var yıne göçekteyiz saygılar

IMGP4849.JPG

IMGP4850.JPG

IMGP4851.JPG

IMGP4852.JPG

IMGP4853.JPG

Fethiye'den sırf çupra yemek için kaçardık Göçek'e, caminin dibindeki balıkçılarda güzel çupralar olurdu, hemen pişirip servis ederlerdi, dükkanlar kapalı gözüküyor, selamlar

buralpdi' Alıntı:
Fethiye'den sırf çupra yemek için kaçardık Göçek'e, caminin dibindeki balıkçılarda güzel çupralar olurdu, hemen pişirip servis ederlerdi, dükkanlar kapalı gözüküyor, selamlar
evet her yer çoğu kapalı balıkçıda göremedim ama fetiyede balık bolmuş aynı kum kapı gibiymiş.burda bu gece kalacam yarın fetıye olacak rotada ordan bılgıler edinirsem savinirim bır 10 gun tasarlıyorum sıkılmazsam

Mükemmel görüntüle ve mükemmel bir gezi, Allah yolunuzu açık kılsın inşallah, imrenilmeyecek gibi değil vallahi... ::smiley: :smiley:

Hele ki o gölün ve cam gibi denizin kenarındaki fotoğraflarda sizi elinizde bir de balık oltasıyla düşününceeee, kendimi orada ve aklımı sadece ve sadece oltanın ucundaki balıkların didikleri yemi ne zaman yutacaklarını düşünür gibi hissettim... ;)
Keyfiniz daim olsun.

58ayhan' Alıntı:
evet her yer çoğu kapalı balıkçıda göremedim ama fetiyede balık bolmuş aynı kum kapı gibiymiş.burda bu gece kalacam yarın fetıye olacak rotada ordan bılgıler edinirsem savinirim bır 10 gun tasarlıyorum sıkılmazsam

fethiye'de yeni hal var çarşı içinde balığınızı kendiniz alıp pişiricilere veriyorsunuz sizin istediğiniz gibi hazırlayıp salata+ ekmekle beraber ücret karşılığı hizmet veriyorlar, mutlaka gidin

Sahilde teknede balık ekmek satan iki tekne var. Normalde bir kişinin o balık ekmeği bitirmesi
Pek kolay değil ve fiyatı da sadece 5 lira.
Eminim şimdi orada hava çok güzeldir. Keyfini çıkarmanızı dilerim .
Özellikle sahilin durumunu görünce, Belediye Başkanı Behçet Saatçi'nin yaptıklarını görünce bakalım ne düşüneceksiniz.
Selamlar, sevgiler.

VAP' Alıntı:
Mükemmel görüntüle ve mükemmel bir gezi, Allah yolunuzu açık kılsın inşallah, imrenilmeyecek gibi değil vallahi... ::smiley: :smiley:

Hele ki o gölün ve cam gibi denizin kenarındaki fotoğraflarda sizi elinizde bir de balık oltasıyla düşününceeee, kendimi orada ve aklımı sadece ve sadece oltanın ucundaki balıkların didikleri yemi ne zaman yutacaklarını düşünür gibi hissettim... ;)
Keyfiniz daim olsun.
vallahi doğru dedin olta atım ama ne kısmetse kısmetımıze bır şey vurmadı bırdakı sefere oltayla balık yakalamış bir foto yakalarsam koyarım ilgine çok teşekkür ederim kardeşim ahmet

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR