Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 183,003

Etiketler
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

sevgili dostlar dün gezimi benim gemiyi sahilde demirliyerek filikama atlıyarak.yani motorumla önce tersanenin önünden başlıyarak büyük bir ada turu yapıp aynı yere gelmemle bitti.daha sonra hadı hazır motor alışmışken bir ölü deniz ve kaya mezarlıkları yapalım dedim ve yaptım.bugün cumartesi hava derecesi tam tepemde 22cc gösteriyor yerimiz mükemmel koca bir park ve tabiki ücretsiz..güneş panellerim şu anda13.8 gösteriyor.şarj göstergem 4.2 yani fulum burda şimdi biraz resim yükleyyeyim.bu arada daha önce göçekten demiştim beton yığını olmuş diye ordanda bır kaç resim.ve komşularımız fransızlardan bir karavan

IMGP4870.JPG

IMGP4871.JPG

IMGP4872.JPG

IMGP4873.JPG

IMGP4874.JPG

Çok güzel ve sıcak fotoğraflar. Bugün de İstanbul'da hava aynı şekilde güneşli ama o derecede ılık olduğunu sanmıyorum, güneşli havada içeride oturup, sizin bu fotoğraflara bakınca insan bir anda havaya giriyor vallahi... :smiley:

Yolunuz açık, keyfiniz daim olsun.

derindeniz1' Alıntı:
Sahilde teknede balık ekmek satan iki tekne var. Normalde bir kişinin o balık ekmeği bitirmesi
Pek kolay değil ve fiyatı da sadece 5 lira.
Eminim şimdi orada hava çok güzeldir. Keyfini çıkarmanızı dilerim .
Özellikle sahilin durumunu görünce, Belediye Başkanı Behçet Saatçi'nin yaptıklarını görünce bakalım ne düşüneceksiniz.
Selamlar, sevgiler.
canım kardeşim bugün seni dinliyerek 22cc güzel bir havayla ogüzel balıkçıda balık ekmek arası yanınada acı biber ve şalgam suyuyla bir ziyafet çektim kendime afiyet olsun diyeceksin sağol

IMGP4921.JPG

IMGP4922.JPG

IMGP4926.JPG

Çok güzel fotoğraflar bu kış günü içimiz ısınıyor,hep yolunuz açık olsun...

VAP' Alıntı:
Çok güzel ve sıcak fotoğraflar. Bugün de İstanbul'da hava aynı şekilde güneşli ama o derecede ılık olduğunu sanmıyorum, güneşli havada içeride oturup, sizin bu fotoğraflara bakınca insan bir anda havaya giriyor vallahi... :smiley:

Yolunuz açık, keyfiniz daim olsun.
sağol kardeşim iyiki sizlerde varsınız sizlerle gezi dahada güzel

IMGP4925.JPG

IMGP4926.JPG

saygı değer karavancı dostlarım bugün hava22cc olmasıyla bazı arkadaşlarımın isteyi üzerine güllük koyu ve katrancı koyuna gıttim motorla burda karavan kampıkle ilgil süperi işletmecılerle görüştüm bu yaz 30tl olacakmış.ama ne varki benim fikrimle 20tl bıle versen çok elektırık su dahılmiş.ama ne varki çadırcılarla karavancılar akraba olmuş gibi iç içe yaşarlar.benece çok para ha guzelliği ufak bır koy denız ama okadar halbuki karavan kampıke bağlı deyılsenız hemen yakınlarında süper koylar var resimleri koydum..bu arada bır arkadaşımıda kırmadım onu yerine gittim teknede balık ekmek yedim onun anlatığı kadar varmış tadı guzeldi.banada efiyet olsun diyelim saygılar

IMGP4906.JPG

IMGP4907.JPG

IMGP4908.JPG

selamlar ayhan abi gezilerinizde bizleri gezenbilir ailesinide düşündüğünüz için teşekkürler sabırsızlıkla yeni resimleriniz bekliyoruz sağlıcakla mutlu geziler dilerim..

sevgili dostlarım göndermiş olduğunuz mesajlara çok teşekkür ederim mümkün olduğu kadar resim çekmeye ve burda sizlerle paylaşmayı çok ıstediğimden resim yüklerken bazı zorluklarla karşılasıyorum en az 5 resim diyor ama bazen 2 resim bile zor yüklüyorum bakalım belkı becerebılecem saygılar

IMGP4911.JPG

IMGP4912.JPG

IMGP4913.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri