Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,773
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

58ayhan' Alıntı:
geçen gün yanımıza 2 fransız tır karavan geldi adamlar dunya turuna çıkmış içeride bizim bıldiğimiz güzüne soba kurmuşlar bacayıda çıkarmıslar arkaya bır motor rampası içi muhtesem bızım konforumuz olmasada onlara uygun bır salon mutfak yatak odası çok guzeldı şu anda buralardalar

Bu karavanda ancak kuzineyle ısınırmış Ayhan bey, varilden atık su deposu yapmış ilginç tasarım.

Hızınıza gerçekten yetişmek mümkün değil, Celal beylerle yarenlik ederek geziyor olmanız sanırım çok keyiflidir.
Herkese selam ve saygılar.

Etiketler

YENİ KARAVANINIZ HAYIRLI OLSUN AYHAN BEY. ŞU AN AZERBAYCAN BAKÜ'DEN (100 YILDIR BÖYLE BİR KIŞ OLMAMIŞ ) İLGİYLE GEZİNİZİ TAKİPDEYİM. DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH. KAZASIZ BELASIZ. BOL MUHABBETLİ YOLCULUKLAR. ( TABİKİ HEP BERABER......... )

abdullah tepe' Alıntı:
YENİ KARAVANINIZ HAYIRLI OLSUN AYHAN BEY. ŞU AN AZERBAYCAN BAKÜ'DEN (100 YILDIR BÖYLE BİR KIŞ OLMAMIŞ ) İLGİYLE GEZİNİZİ TAKİPDEYİM. DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH. KAZASIZ BELASIZ. BOL MUHABBETLİ YOLCULUKLAR. ( TABİKİ HEP BERABER......... )
vay be bızı azerbaycandada takip var çok sevindim canım kardeşim inş allah buralardada gelirsiniz beraber oluruz benim yeğenimde orda okuyor tam hangi okl bilmıyorm ama su anda orda .facebok.adresim k_vatansever58@hotmail.com denk gelirsek gorsmek uzere

züğürt gezençi' Alıntı:
Şimdi Fenerbahçeli olabilirler ama büyüyünce BEŞİKTAŞlı olur onlar... ;D ;D ;D
gene kırmayalım kımseyı bırını fenerli bırını beşiktaşlı yapalım.babasıda gs olur saygılar

güngör' Alıntı:
Bu karavanda ancak kuzineyle ısınırmış Ayhan bey, varilden atık su deposu yapmış ilginç tasarım.

Hızınıza gerçekten yetişmek mümkün değil, Celal beylerle yarenlik ederek geziyor olmanız sanırım çok keyiflidir.
Herkese selam ve saygılar.
güngör kardeşim çok sağol celal abilerle çok güzel bır hafta geçirdik.ne yazıkki onları akyakada bırakarak ben marmarise geldim onlarda akyakadan egeye doğru devam dıyecekler saygılar

VAP' Alıntı:
Yağışlı ve ayaz bir akşamda yine içısıtıcı kareler, çok teşekkürler Ayhan bey.
"geleceğin fenerbahçelileri" Buna bayıldım... ;)
sağol ahmet kardeşim senin içinde güneş alan yerdeyiz inş allah bır gunde sende oluruz

Merhaba Ayhan Bey
Nihayet bilgisayarım geldi. Dostlarla selamlaşabildim. Seni de ancak anabildim. Fotoğraflar için teşekkürler. Eşinize de selamlarımızı iletiyoruz. Keyifli gezinizin devamını diliyoruz.

celal yalçın' Alıntı:
Merhaba Ayhan Bey
Nihayet bilgisayarım geldi. Dostlarla selamlaşabildim. Seni de ancak anabildim. Fotoğraflar için teşekkürler. Eşinize de selamlarımızı iletiyoruz. Keyifli gezinizin devamını diliyoruz.
ha çok sevindim celal bey artık biraz resim alalım.gezinizin kazasız belasız geçirmenizi dileyile yange hanıma selamlar saygılar

58ayhan' Alıntı:
vay be bızı azerbaycandada takip var çok sevindim canım kardeşim inş allah buralardada gelirsiniz beraber oluruz benim yeğenimde orda okuyor tam hangi okl bilmıyorm ama su anda orda .facebok.adresim k_vatansever58@hotmail.com denk gelirsek gorsmek uzere
adresinizi görünce hemen face ekledim. eklemezmiyim sizlerden öğrenecek daha cok şeyimiz var. değerli bilgilerinize cok ama cok ihtiyacımız olacak.

abdullah tepe' Alıntı:
adresinizi görünce hemen face ekledim. eklemezmiyim sizlerden öğrenecek daha cok şeyimiz var. değerli bilgilerinize cok ama cok ihtiyacımız olacak.
teşekkürler yardımcı olursam sevinirim saygılar

sevgii dostar bu gün pazar karavan marmariste parkta bende hava güzel buldum motora atadım motorla önce yalancı boğaza hepiniz tanırsınız sungur beye gıtım onu zıyarete.çok sevindi ve bizi ağırladı bızde ok sevındık onu görunce.maramaris kamp karaavn derneği bşkn ve krucu üye federsyonun.ondan bır kaç resim

IMGP4830.JPG

IMGP4831.JPG

IMGP4832.JPG

IMGP4835.JPG

IMGP4838.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON MESAJLAR

SON KONULAR