Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,224
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

evet deve güleşlerine devam

IMGP4708.JPG

IMGP4709.JPG

IMGP4713.JPG

IMGP4714.JPG

IMGP4715.JPG

Etiketler

hazır sayfamız açıkken bir kaç resim daha paylasayım dedim bu sabah dedim ya hava çok güzel kapımıza gelen misafirlerimiz vardı .çıktım onlarla kendimi bodrumda deyil şöyle yaylarada koyun kuzu içinde hissettim ve bunu paylaşmak istedim.bodrumda gırişte rampada benim yeğenimin evi ve atölyesi var jenetör ve marin motorları yapıyor motor ve jenetör ihtiyacı olan arkadaşlar olursa burdan alabiliriz.ayrıca burda bır çeki romoko var ama sağlam ve özel yapılmış yüksek ama sabıt bır karavan yapılarak üzerine kona bilir veya başka amaçla kullanmak isteyenlere hesaplı alabiliriz bu romuku

IMGP4724.JPG

IMGP4725.JPG

IMGP4726.JPG

IMGP4729.JPG

IMGP4730.JPG

romoktan bır kaç resim işine yarayan veya arkadaşına lazım olan olursa diye koydum üstünde malzeme var tam net olmaya bilir

IMGP4727.JPG

IMGP4728.JPG

Deve güreşleri, başta Kıyı Ege olmak üzere, Marmara'dan Çanakkale ve Batı Akdeniz'de (Antalya, Burdur, Isparta) görülür.
Bu geleneği, fotoğraflarla yansıttığı için Ayhan Bey'e teşekkürler. :smiley:

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Deve güreşleri, başta Kıyı Ege olmak üzere, Marmara'dan Çanakkale ve Batı Akdeniz'de (Antalya, Burdur, Isparta) görülür.
Bu geleneği, fotoğraflarla yansıttığı için Ayhan Bey'e teşekkürler. :smiley:

Cavid Sezen
sağol cavit abicim ilkdefa denk geldi ama güzeldi

milas örenden selam burda hava bugün yamurlu dün geldim yerleştim bıraz market alışverisi birazda çevre tatbikatı yaptım burdan bır kaç resim

IMGP4750.JPG

IMGP4748.JPG

IMGP4751.JPG

IMGP4750.JPG

58ayhan' Alıntı:
milas örenden selam burda hava bugün yamurlu dün geldim yerleştim bıraz market alışverisi birazda çevre tatbikatı yaptım burdan bır kaç resim
ya istemeden oldu aynı resimleri 2 kez koydum özür

sevgili dostlarım dün örenden çıkarak dağ yolunudan ören akbük gökova akyakaya geldim gelırkende geldiğimde de bir kaç fotoraflar la sizle paylaşmak istedim.ilk başta yine kapımıza gelen gerçek dost azman adlı kangal dostumuzla dostça çekilen bır foto

IMGP4753.JPG

IMGP4754.JPG

IMGP4755.JPG

IMGP4756.JPG

IMGP4761.JPG

akyakadan bir kaç ersim ve akyakaya girerken gökovada 20 günüdür bursadan ahmet bey ordaydı

IMGP4776.JPG

IMGP4774.JPG

IMGP4777.JPG

IMGP4778.JPG

IMGP4779.JPG

Sevgili dostlarım değerli karavancı arkadaşlarım biliyorsunuz şu anda akyakadayım.ve değerli dostlarım celal bey ve eşi geldiler onlarla olmak çok güzeldi.çok yamur vardı ama bız dostluğumuzu pekiştirmek için yamur fırtına demeden benim karavanın önünde tenteyı acıp yamurdan konurarak mubetimize devam ettık ve bunu sızle paylaşmak istedim bır kaç fotoyla.ayrıca akbükten manzaralar

IMGP4807.JPG

IMGP4808.JPG

IMGP4806.JPG

IMGP4805.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR