Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,224
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

devam akyakadan

IMGP4790.JPG

IMGP4791.JPG

IMGP4792.JPG

IMGP4793.JPG

IMGP4794.JPG

Etiketler

akyakada dikkatimi çeken yapıların ağaç doğrama ağırlıklı olması muhtesem.burada dık katımı çeken ilk çıktığı gibi duruyor wosfos

IMGP4796.JPG

IMGP4795.JPG

IMGP4797.JPG

IMGP4804.JPG

IMGP4801.JPG

Celal Hocam ve Ayhan Bey, anason kokulu söyleşiniz sürekli olsun!.. :smiley:

Cavid Sezen

Her yeni gelen mesajınızı "acaba şimdi nerelerdeler" heyecanıyla açıp; bu kış gününde insanın içini ısıtan fotoğraflarla dolu sıcak mesajınızla, hayalen de olsa oralara gitme keyfini sürüyorum.

Paylaşımınıza çok teşekkürler. :smiley:

gezmen' Alıntı:
Celal Hocam ve Ayhan Bey, anason kokulu söyleşiniz sürekli olsun!.. :smiley:

Cavid Sezen
cavid hocam çok sağolun sizler gibi değerli büyüklerimizden mesaj aldınmı çok seviniyoruz bız bu gezide sizlerle beraber dolaşıyorum saygılar dılıyorum

VAP' Alıntı:
Her yeni gelen mesajınızı "acaba şimdi nerelerdeler" heyecanıyla açıp; bu kış gününde insanın içini ısıtan fotoğraflarla dolu sıcak mesajınızla, hayalen de olsa oralara gitme keyfini sürüyorum.

Paylaşımınıza çok teşekkürler. :smiley:
sağol canım kardeşim bızde çok mutluyuzki sizin gibi dostlarımız var bizi yanlız bırakmıyorlar bizle beraber gezimizi takip ederek bizlerle berabersiiz iyiki varsınız helbet bır yerlerde karşılasmak umuduyla saygılar

halilo11' Alıntı:
Ayhan abi gene güzel gezilerinizden güzel kareler sergilemişsiniz çok güzel ben takip deyim

saygılar
halıl kardeşim çok sağol bu geziyi ne kadarda kendim için yapıyorsam bılıyomki sizin gibi değerli dostlar beni takip ettikçe daha güzel bir gezi oluyor.bırde şu karavan turke geri dön orda goreyım seni

geçen gün yanımıza 2 fransız tır karavan geldi adamlar dunya turuna çıkmış içeride bizim bıldiğimiz güzüne soba kurmuşlar bacayıda çıkarmıslar arkaya bır motor rampası içi muhtesem bızım konforumuz olmasada onlara uygun bır salon mutfak yatak odası çok guzeldı şu anda buralardalar

IMGP4800.JPG

IMGP4799.JPG

sevgili dostlar marmaris gezimiz marmarise gelmemızle başladı burdan şimdilik bır kaç resimle sizlerle paylasayım istedim.sağolsun marmaris kamp karavan dernek başkanımız sungur bey zıyaret ettı.bu arada belediye spor komleksınde konaklıyorum orda judo musabakaları vardı ordan bır kaç resim

IMGP4815.JPG

IMGP4816.JPG

IMGP4817.JPG

IMGP4813.JPG

IMGP4814.JPG

konakladığımız yerın arkası halı sağ ama ne varki iki ikiz kardeş efeyle serkan antıramana gelmişler sanki koca adamlarla mac yapacaklar.geleceğin fenerbahçelileri

IMGP4826.JPG

IMGP4827.JPG

IMGP4828.JPG

IMGP4829.JPG

Gönlünüzce olsun Ayhan Bey. Sağlıklı gönlünüzce güzel günler.

İzmir'den selamlar,sevgiler.

Yağışlı ve ayaz bir akşamda yine içısıtıcı kareler, çok teşekkürler Ayhan bey.
"geleceğin fenerbahçelileri" Buna bayıldım... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR