Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalgıç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 235
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,657
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

Abdi abi,
yolunuz ve bahtınız açık olsun, gezi ile ilgili güzel haberlerinizi bekliyoruz. adeta bizde sizinle geziyoruz.
saygılar...

Etiketler
Ynt: Erdek - Bursa - Konya - Mut - Silifke - Adana - Mersin - Antalya - Bodrum - İzmir - Çanakkale

bugun bi arayayım dedim ABDİ ABİMİ ama cevap vermedi

mebus' Alıntı:
Abdi Bey biz de Eskisehir'de konaklamak istiyoruz. Karavanla sehir icinde konaklayabilecegimiz bir yer soylerseniz cok sevinirim. Sevgiler INsel
Sayın İnsel,
Eskişehir'de Atatürk Bulvarı üzerinde, öğretmenevinin yakınında Migros'un otoparkında rahatça konaklıyabileceğinizi umuyoruz.. Bir alternatif olarak aklınızda bulunsun..Güzel, sağlıklı geziler dileriz...

Ülker&Yavuz

SAYIN ABDI UCAR (DALGIC ) ,
ROTANIZ COK GUZEL. UMARIM BOL ZEYTINLI, YESILLIKLI, BOL GUNESLI, GONLUNUZE GORE DUBLE BIR GEZI DILERIM.
GORDUKLERINIZI RESIMLERLERLE BIZIMLE PAYLASIRSANIZ MUTLU OLURUZ.

MEFTUN ÇANGA

Abdi bey az önce beni telefonla aradılar .Bu arada ilk defa telefonla tanışmış oldum.İnşallah yaz sonuna dogru datçada kendilerini misafir edebilecegiz.Şu anda kendileri antalya belek civarında orman içi bir yerde kamp kurmuş durumda olduklarını bir sorunlarının olmadıgını ilettiler .Formdaki bütün arkadaşlara selamları var .

62456109.jpg

28256282.jpg

11564166.jpg

80616517.jpg

62138309.jpg

97004898.jpg

Abdi bey'den haber almakda cok guzel, Gununuzun guzel gecmesıne sevındım, Selamlar Abdi bey yolunuz acık olsun...

Abdi abi seyahatınızın güzel geçmesine sevindim fotoğraflardada olsa sizi görmek güzel.güzel geziler diliyorum yenge hanımada saygılar.

Abdi Bey,
Güzel geziler diliyorum. Temmuzun ilk haftasından sonrada biz çıkacağız.Akdeniz- Ege tarafları olur sanırım. Henüz bir rota belirlemedik. şimdilik. Karşılaşmak ümidiyle, Hoşcakalın.

hey maaşallah be ABDİ ABEY ÖZLEMŞİM SENİ GERCİ SESİNİ DUYDUMAMA RESİMLER DAHA HARİKA OLDU HAYIRLI YOLCULUKLAR ,,TATİLLER DİLİYORUM

Feyzullah kardeşim,Antalya-Beldibi'ne kadar olan 1650 km lik yolculuğumuzu sayende ve ilgin ile yaptığımız ağır bakımla başımız ağrımadan,kaput açmadan tamamladık,sağolasın var olasın.Eşimde sık sık aramandan çok memnun oluyor ve seni tanımak istiyor.İnşallah bursa ya geldiğimizde ailece tanıştırırız aileleride.
Dört gündür Antalya-Beldibi'nde bulduğumuz halka açık çam ormanı arasında denize sıfır keyfini çıkarıyoruz gezinin.Çok güzel bir yer ayrılmaya gönlümüz el vermiyor.Mis gibi çam havası ve pırıl pırıl bir deniz,hemide beleş.Kamp parası isteyende yok.Eş dost da edinmeye başladık ufaktan.Hatta akşam üstü çaya bile davet edildik.daha ne olsun arkadaşlar.Yakınımızdaki restoranın internetinide kullanıyoruz.Arada polisler gelip hatırımızı soruyor.Hatta karakolun telefonunu bile yazıp verdiler bir şey olursa ALO de hemen geliriz dediler.Akşamları paydos eden pazarcılar geliyor gecelemeye.Onlarlada arkadaş olduk.Dün biraz salatalık istedim.Bir kasaya 10 kadar kavun,domates,patlıcan,biber doldurup verdiler.Para vermek istediğimde ise sadece 1 TL siftah parası aldılar.Alınacak ihtiyacın olursa söyle biz getiririz diyorlar.Bazılarının parası bol ama yurdum insanının gönlü bol işte.Her zaman dediğim ve yaşamım boyunca yaşayıp söylediğim gibi.Küçük yerlerde konaklamak her zaman güvenli ve yakınınızdaki köylüler her türlü yardımı yapıyorlar.Onun için daha öncede yaptığım gibi bu gezimizde de büyük yerleşim yerlerinden uzak durmaya gayret ediyorum.Mersin-alanya--antalya gibi yerlerden transit geçiyoruz. Her taraf beton yığını.Biz beton yığınlarından kaçtığımız için yola çıkmışız.Onun için beton gördüm mü basıyorum gaza.Hele Antalya girişinde bizi karşılayan trafik çilesi canımızı çıkardı.Hemde içine girmeden daha.
Anlatacak çok şey oluyor bu kadar uzun bir yolculukta,fakat antalya sıcağında deniz karşıdan gel diye bağırırken yazı yazmak kolay olmuyor.Uzun kış gecelerinde bol bol yazarız artık,hemide resimlerle süsleyerek.(birde şu resim yükleme işini becerebilsem Haldun dostumda kurtulacak angaryamızdan)
Yusuf kardeşim bir yerlerde buluşacağımızı umuyorum.Şu meşhuuuur KAMERAVAN'ın gölgesinde bir çay demleyelimde seninde yorgunluğun çıksın.
Mehmet hocam,(orbay 74) sende bir yerlerde katılırsın umarım.Nasılsa bizim gezi uzun sürecek,o zamana kadar sende bitirirsin herhalde.Nasılsa kabası bitti gibi.İnce işçiliğinide bitirince yakınlara geldiğimizde birkaçgünlüğüne beraber olalım.
Kenan Akça kardeş,biryerlerde buluşabilmek bizide mutlu eder,dediğim gibi bizim gezi kışa kadar sürecek.İstediğiniz yerden katılabilirsiniz.Aşağıda telefonumu yazacağım buluşmak veya geçtiğimiz yerler hakkında bilgi almak isterseniz arayabilirsiniz.
Bayar 28 kardeşim iyi dileklerin için çok teşekkürler,sana ve tüm dostlara mutluluk ve neşe dolu geziler dilerim.Bizde böyle bir gezi hak edebilmek için 63 yıl bekledik.Genç arkadaşlarımız üzülmesinler bir gün onlarada sıra gelecek.Hayatımızın 63 yılını çocukları kurtarmak için çabalayarak geçirdik.Şurada kalmış bir 60 yılımız onuda kendimize ayırdık işte.
Yollarda olan tüm dostlarımıza kazasız belasız mutluluk dolu geziler dilerim.Çalışmak zorunda olan arkadaşlarımızıda allah kolaylık versin demekten başka şey gelmiyor elden.
Biryerlerde buluşmak ,görüşmek ,tanışmak sohbet etmek isteyen veya güzergahımdaki yerler hakkında bilgi edinmek isteyen arkadaşlar telefonum 24 saat açıktır çekinmeden arayabilirsiniz.Tüm GEZENBİLİR dostlarımıza telefonumuz,kapımız ,gönlümüz açıktır.Çayımız,rakımız içilir yemeğimiz yenir.Sormadan çat kapı gelebilir,arayabilirsiniz. Sevgi ve saygılarımla ABDİ UÇAR 0535-7293774

nedemek abey herzaman başımla beraber

Abdi Bey,
İlginiz için teşekkürler. Bir gün,biryerlerde görüşmek dileğiyle iyi geziler.

Abdi Bey, size iyi geziler diliyoruz.
Bizler halen çalışmak durumundayız. Şimdilik kısa gezilerle idare ediyoruz.
Selamlar
Ferhat Şirin

Abdi bey sızın kalemınızden bırseyler yazmanız bızlerı ınanın daha mutlu ettı, Sesını duyar gıbı olduk, Hos guzel gecen gunlerınızı sızın agazınızdan ısıtmek bızlerı bır kat daha mutlu kıldı,
Guzel temennılerınıze katılıyor, Gezınızın otekı etaplarıda gonlunuzce olsun, Selamlar.....

sevgılı abdı bey dostum.
gezınızın ne sızı ne kadar mutlu oldugu yazdıgınız kelımeler arasında dugmelı sankı. okudum ama sankı sesınızde sevgıyı ve coskuyu da duyar gıbı oldum. bıze de ıyı dıleklerınle bıtırebılme gayretımızı kamcılayan sozlerınız yarın kı calısmalarımda ve daha sonrakılerde ayrıca bır dopıng etkısı yapmıstır bunu bılmelısınız . allah soyletıyor olmalı. eger bıtırebılırsem sızı ızmıre gelmeden yollarda karsılamayı dusunuyorum. haydı cosun eglenın gezın. J9 u da farlarından operız
mehmet.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR