Değerli dostlar bu güzel pazar sabahı bir şeydaha paylaşayım dedim geçengün Erdekte ziyaretime gelen Saim Şimşir kardeşimi misafir ettim kendisi İzmirde oturuyor İstanbula düğüne gelmiş dönüştede bana uğradı benim evin önüne karavanımın yanına park ettik tabiki sohpetlerle Erdek.imizi gezerek karavancılıktan bahsetmeden geçmeyeceiğni anladık ve karavan dünyamızla dostlukların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık onu tanımaktan çok mutlu oldum.Ve kendisinin AVŞA adasını çok merak ettiğini ve orada bir tanıdığının olduğunu söyledi bir kaç günlüğünede oraya gitti karavansız tanışmak güzeldi,Tabiki benim bu seneki kayısılarımda
Abi karavanlar,güzel bi görüntü vermiş yazlık güzel,havuz güzel , kaysı maşallah dalları kırılıyo sağlıklı yaşam güzel hele hele DOST,luklar bir başka güzel abi herşey gönlünüzce olsun saygılar
Abi karavanlar,güzel bi görüntü vermiş yazlık güzel,havuz güzel , kaysı maşallah dalları kırılıyo sağlıklı yaşam güzel hele hele DOST,luklar bir başka güzel abi herşey gönlünüzce olsun saygılar