Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 195,100
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ayhan abi ve eşi ile tanışmaktan mutluluk duyduk.Kızılcahamamda birlikte güzel vakit geçirdik.
Karavan ve gezi hakkında hiç konuşmadık ;D ;D ;D
Değişik zaman ve mekanda tekrar buluşmak ümidiyle selamlar.

Not:Fotoğraf gönderilemiyor .Sorun çözülünce birkaç foto benden.

Etiketler

Kızılcahamam buluşması.

Yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın canım abilerim benim.

Resim işi çözülmüş gibi görümüyor bir denemeyle bakalım tabiki bu arada Kızılcı hamamda bizi yanlız bırakmayan Rıfat kardeşim ve Eşi çok neşeli insanlar olarak bize güzel bir gün geçirttiler onlarada burdan teşekkürlerimi sunuyorum.Konuştuğumuz gibide Erdekte buluşmak üzere ayrıldık.

Kızılcı hamamdan sonra artık rotamızı bizi bekeleyen Mustafa Yetim ve eşi Bunu hanıma doğru yola çıktık.Ve sağolsunlar bizi Ebru hanım Adapazarı girişinde bizi alıp muaneye gittik.Orda kısa sohpet ve yorgunluk çayını içerek kardeşimiz Mustafa bizi alarak o güzel köye poyraza kendi bahçesine götürdü ve biz karavanımızı çekerek yerleştik.Ve kendisi işine döndü ve bizde kendi evimiz gibi kullanmaya başladık akşam olana kadar.Akşam da bizleri dışarda yemeğe götürdüler.şimdilik buralardan başlıyayım resimlere.Mustafanın bahçesinden başlıyım

Mustafa kardeşimizin bize sabah bir köy kahvaltısı düzenlemesi muhteşemdi.Tabiki bu arada Mayıs böceği Bülente kardeşim ve eşi hanım efendide vardı güzel bir kahvaltı geçirdik tabiki ne konuştuk her şeyi hem benim gezimi hem Musatfanın haziranda yapacaığı avrupa gezisini çok konuştuk.Ve mustafanın 2 evladı oğulları süper bir yakınlık gösterek bizleri şaşırtılar onlardan ayrılmamız okadar zor olduki sormayın.

Mustafa yetimin fedayileri ufaklık Bilal büyüde abisi ban Bilale Mahmut diye takılıyorum biraz kızıyor ama .Mustafa sağolsun bizi çıkişa kadar getirdi bizde eskortumuzun bir resmini çekelim dedim Mustafanın jibi

Evimize kavuştuk karavanı boşaltmak epey zaman aldı araç bile iyi bir of çekmiş gibiydi

Allah muhabbetinizi arttırsın,
Çok güzel resim vermişsiniz hep birlikte.
Bu arada hem Yetim çiftinin hemde sizin bahçeleriniz güzelmiş.
Olurda bu tarafa yolunuz düşerse mutlaka beklerim,bizde az önce bahçemizden döndük.
Bu davet sizin nezninizde tüm dostlara açıktır.

Ayhan Bey, sağ salim Erdek'e, evinize döndünüz demek. Yeni bir gezinin tasarlanması başlamıştır sanıyorum; hele bir soluklanın, dinlenin de...

Cavid Sezen

Nihayet resim yükleyebiliyoruz.Ayhan amcası Bilal seni tekrar bahçemize bekliyor...

Ayhan abi ve sevgili eşi sağolsunlar gezilerinin son durağında Adapazarına uğradılar ve bizi çok sevindirdiler. Bir kaç fotoda benden...

Ayhan abileri uğurluyoruz tekrar görüşmek üzere yeniden bekliyoruz selamlar sevgiler...