Bir iş için hafta sonu Antalya'da idim,sizin ayrıldığınız gün konyaaltı 'na geçmiştim,daha sonra nete girme imkanım olmadığından yanıtınızı ancak istanbula döndüğümde gördüm.Kısmet değilmiş,birbaşka sefere diyelim...
Bir iş için hafta sonu Antalya'da idim,sizin ayrıldığınız gün konyaaltı 'na geçmiştim,daha sonra nete girme imkanım olmadığından yanıtınızı ancak istanbula döndüğümde gördüm.Kısmet değilmiş,birbaşka sefere diyelim...
Ayhan abi yetisebilirsem mutlaka ziyaret edecegim. Nerdeyse bizim evin onunden gecmissiniz Lara pajina giderken. Bugun pazar vardi insallah atlamadiniz.
Sevgili dostum resimlerin harika seni görmeden mersinden geçiş yok.Ama çok kalmasamda senle muahabbet etmeden gitmek yok inşallah yakında görüşürüz .Saygılar diliyorum
Değerli karavancı ve Gezenbilir dostlarım halen antalyadayım ve burdada kalmayı ay sonuna kadar sürdürecem.Sizden ricam bundan sonraki antalya,alanya,mersin,adana,gaziantep,sivas,tokat,amasya.samsun.noktasında olan arkadaşlarım verdiğim çep tel beni arıyarak bir kahvemi içmeye gelirlerse çok sevinirim.0535 253 50 85 ulaşırsanız sevinirim.saygılar
İyi günler
Güzel resimleriniz ve aydınlatıcı bilgileriniz sayesinde bizde sizinle beraber gezmiş olduk.
Bizimle güzel ve özel gezinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Saygılar
Batuhan
İyi günler
Güzel resimleriniz ve aydınlatıcı bilgileriniz sayesinde bizde sizinle beraber gezmiş olduk.
Bizimle güzel ve özel gezinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Saygılar
Batuhan
Canım kardeşim bu cumartesi larada olacam düden parkının açılışı varmış birde biz olalım dedim.Oralarda olursan telofonlaşırız yoksam pazar günü atatürk parkında görş.Saygılar
Sevgili dostlar dün akşam süpriz misafirlerim vardı Antalyada Sayın(tifa) Fatih bey eşi ve kızları bizle beraber oldular.Akşamımız güzel geçti tabiki sohpet karavan ağırlıklıydı.Burda olduğum süre zarfında yine bir araya geleceğiz bundan güzel bir şey yok.Burdan onlara Saygılar sunuyorum
Ayhan Bey ve eşine nazik evsahiplikleri için çok teşekkür ederiz. Güzel bir motokaravanın önünde karavan ve gezilerden konuşmaktan daha güzel ne olabilirki. İnsan zamanın geçmesini istemiyor.