Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 150,446

Etiketler

Ankaranın konumu sayesinde karadeniz ,akdeniz ve egeye hemen hemen aynı mesafede olmasının avantajını unutmamalı

Gezecek çok vakti olan emekli vatandaş için öyle evet, ancak günü birlik gezebilen çalışan vatandaş için pek avantaj değil.

Merhaba Görüşleriniz için teşekkürler.

Gezmeye Ankara'nın ilçelerinden başladım. Polatlı, Haymana, Kızılcahamam'ı gezdim şimdilik Garip ile. Ankara'nın merkezi konumu gerçekten bir avantaj. Özellikle yıllardır hayal ettiğim Karadeniz gezimi yapabilmek için bir fırsat olur umarım bana.

Arkadaşlar,

Yarın gezmeyi düşündüğüm rota Pursaklar ve Çubuk rotası olacak. Ben standart bir otomobille geziyorum. Lüks motokaravanlarda olduğu gibi otopark, vergi, muayene, sigorta gibi sorunlarla karşılaşmıyorum. Daha doğrusu bunlara da gücüm yetmiyor. Bunun için standart otomobil tercih ediyorum. Bunun öncesinde de motosiklet tercih ettim bir süreliğine. Ben ille kalacaksam öğretmenevleri otel ve motelleri tercih ediyorum. Mümkün olduğunca küçük imkanlarla çok gezmeye çalışıyorum arkadaşlar...

karagöl var o taraflarda... (nedense türkiyenin her tarafında bir 'karagöl' vardır).

Son düzenleme:

Bugün ve bu haftasonu hiçbir yere çıkmadım. Evde geçirdim. Önümüzdeki hafta Garip ile İzmir ve Bursa'ya gideceğim sanırım hem oy kullanmak için hem de bir değişiklik olması bir gezi olması adına iyi olacak böylesi. Bu yüzden bu haftasonu gezmedim. Çubuk gezisi bir başka haftaya kaldı. Herkese selamlar...

Eski araçları toplayıp binmeyi seviyorum. Lada Samara hep sahip olmak istediğim bir otomobildi küçüklüğümden beri. En sonunda kısmet oldu da Garip'i aldım. Şimdi Garip ve ben iki Garip olarak biz başbaşa gezeceğiz bol bol...

Bugün de sabah erken kalkıp Garibimle İşime gücüme geldim. Artık Ankara'da görev yapıyorum. Ankara çok güzel, her şey çok güzel. İzmir'de yapayalnızdım oysa Ankara'da ailemin yanında ablam ve yeğenlerimin yanında kalıyorum.

Nallıhan da doğası çok guzel,Abant a 70 km.Mutlaka görmelisiniz.Beypazarı-Nallıhan üzerinden Abant-Bolu yapar dönersiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,538
Kaydolan Son Üyemiz
sors

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR