yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Teşekkürler. Beypazarı'na gittiğimde mutlaka Nallıhan'a da uğrayacağım. Saçak Milli Parkı varmış Nallıhan'da ayrıca Öğretmenevi de varmış gerekirse kalmak için. Güzel bir gezi rotası olacağı kesin.
Hocam,Nallıhan Ankaraya 160 km,20 km kala kuş cenneti milli parkı var,sağda tabelayı görursun.Öğretmenevi var,ucuz ve temiz,25-30 tl cıvarı kalırsın,öğretmenlere extra inirimde yapıyorlar.Haftasonu mutlaka git.İlçeye ismini veren tarihi Nallı hanıda gez.Mudurnu,seben,göynük yakın yerler.Abant 70 km.Teşekkürler. Beypazarı'na gittiğimde mutlaka Nallıhan'a da uğrayacağım. Saçak Milli Parkı varmış Nallıhan'da ayrıca Öğretmenevi de varmış gerekirse kalmak için. Güzel bir gezi rotası olacağı kesin.
Nallıhanda öğretmenevinde kalırsınız,25 lira civarında,nallıhanda yol üzerınde çok güzel balıkçısı var.Hamsitava 15 tl.Ordan abanta gecebılırsınız gunubirlik 70 km.hesaplı bir haftasonu tatili olur.Bu tatilde Beypazarı-Nallıhan gezisi yapabiliriz Garip le birlikte. Veya Bolu Abant ve Safranbolu gezisi yapabiliriz.
Bu yaz gittim yollar asfalt gayet guzel,abanta arka yoldan giriliyor,giriş ücreti ödemezsiniz nallıhandan önce mudurnuya, oradan abanta yol ayrılıyor.mudurnuda sorarsınız.Ben de öyle düşünüyorum. Nallıhan tarafından Abant'a geçen yol iyi mi acaba?
Yol dik yokuş ve çok virajlı ayrıca yer yer uçurum. Yavaş ve dikkatli gitmek lazım.Bu yaz gittim yollar asfalt gayet guzel,abanta arka yoldan giriliyor,giriş ücreti ödemezsiniz nallıhandan önce mudurnuya, oradan abanta yol ayrılıyor.mudurnuda sorarsınız.
Elbette ormalık ve dar yerleri var,dikkat etmeli.Ancak yol asfalt bozuk zemin yok..Yol dik yokuş ve çok virajlı ayrıca yer yer uçurum. Yavaş ve dikkatli gitmek lazım.
Teşekkür ederim Salih Bey... Daha dün 35'ime bastım. Nasıl geçiyor yıllar insan hiç farkına bile varmıyor...
Teşekkür ederim Salih Bey... Daha dün 35'ime bastım. Nasıl geçiyor yıllar insan hiç farkına bile varmıyor...
Mutlu sağlıklı yillarTeşekkür ederim Salih Bey... Daha dün 35'ime bastım. Nasıl geçiyor yıllar insan hiç farkına bile varmıyor...