Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,765
Uzunca bir süre motosikletle gezdim ve kamp yaptım Ege'de gezmedik yer bırakmadım neredeyse. Motosiklet çok daha ekonomikti ama ankara şartlarına uygun olmadığı için tekrardan otomobile dönüş yaptım. Motosikletimi satacağım kısmetse. Motosikletli gezilerime linkteki konudan ulaşabilirsiniz.

motorla.jpg

Son düzenleme:

Etiketler

Arabaya ister istemez masraf yapıyorum. Garibin benzinle çalışabilmesi için Benzin otomatiği ve LPG benzin kesicisi değişti. Garip benzinle çalışabilir hale getirildi… Sonrasında ise eve döndüm. Bugün bir yere gitmeyi düşündüm ama vazgeçtim.

Teşekkür ederim Hüseyin Bey. İnsan hayat meşgalesi içinde yılların nasıl geçtiğini anlamıyor. Ben de göz açıp kapatıncaya kadar 35. doğum günüme geldim. Bu 35 yıla çok güzel kamplar ve dostluklar sığdırdım. Herkese Ankara'dan selamlarımla...

Arkadaşlar ben kampçıyım. Benim mutlu olmak için pahalı karavanlara ihtiyacım yok. Pekala motosiklet, otomobil ve çadırla da gayet güzel gezmekteyim. Herkese Ankara'dan selamlarımla...

Doğum günü mesajını yeni gördüm.

Yeni yaşınızda işinizde, şehrinizde ve aile fertlerinizle mutluluklar dilerim. (ve tabi ki aracınızla )

Sağlıcakla kalın.

Kampçı dostlarıma günaydın ve hayırlı, mutlu, sağlıklı, bol kazançlı ve bereketli bir hafta dilerim. Umarım ki her şey gönlünüzce olsun. Ankara'dan selamlar...

Ankara soğuk olmaya başladı. Otomobilim Garip kışa hazırlık olarak Antifirizi konuldu. Bu haftasonu da benzin pompasıyla LPG benzin kesici rolesi değişti ve Garip benzinle çalışır hale getirildi. Daha önce kışlık lastikleri de yeni takmıştık. Şu anda kışa tam olarak hazırlıklıyız inşallah.

Okuldayım. Bugün de okuluma otomobilim Garip ile geldim. Şimdi işimiz var gezemiyoruz ama inşallah Gariple ben iki garip daha çok gezeceğiz arkadaşlar. Ben de otomobilim gibi bir garipim arkadaşlar.

Arkadaşlar,

Kampçılıkta esas olan otomobillerdir. Ben on yılı aşkın bir süredir değişik otomobiller ve bir de karavanla kampçılık yaptım. Ve bunun neticesinde aslolanın otomobilcilik olduğunu iyice anladım. Bu nedenle benim otomobilim yani Garip'im var ve ben Garip'im ile gezer ve kamp yaparım.

Arkadaşlar,

Ben de kendime karavan yaptım. Ama sonuçta park yerim olmadığı için karavanımı çöpe attım. Aman siz başında iyi düşünün emeğinizi çöpe atmak zorunda kalmayın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri