Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,779
12189823_783355851810015_7111706050173485903_n.jpg

12190848_783261761819424_7596510200173450611_n.jpg

Bugün Otomobilim Garip'in birkaç pozu... Bu arada akşam arabanın altını kapı girişindeki tümseğe vurup egzosu kırdım. Mecburen okul çıkışı sanayii'ye gidip egzosu kaynattırdım. 20 liraya beş dakikada yaptılar. Boşuna ciddi bir şey oldu diye kaygılanmışım...

Etiketler
12219527_783312305147703_1821401596842201542_n.jpg

Ogrencilerim ve Ben: Bugün çekilmiş bir fotoğraf. Öğrencilerim ve öğretmenleri birarada. Övünmek gibi olmasın çok sevilen bir öğretmenim ve ben de hem işimi hem de öğrencilerimi çok sevmekteyim arkadaşlar.

Okulumun otoparkından bir görünüm. Ankara'da sonbaharın etkilerini dökülmüş yapraklardan görebilirsiniz. İşte buraya girmek için arabanın altının vurduğu kapıdan geçmem gerekiyor belki de bundan sonra buraya sokamayacağım Garip'imi...

12191819_783291675149766_6517040714026720633_n.jpg

Arkadaşlar...

Bir Blog tutuyorum ama bu blogun adı ikiteker gezilerim olarak kaldı ama artık dört tekerli, Garip'li paylaşımları da bu blogda yapıyorum Ege'nin büyük bir bölümünü motosikletle gezip paylaştığım bu blogda bundan sonra dört tekerlekli gezi anektod izlenim ve paylaşımlarımı bulacaksınız. Ben hayatımı paylaşıyorum hem bloglarda hem de forumlarda.

Bir Sonbahar Gününden Ankara'dan İzlenimler...

Arabam da Garip ben de bir Garip'im arkadaşlar... Bu aralar hep içimde bir Abant gezisi yapayım isteği var. Uzun süredir görmek istediğim bir yer Abant. Bir haftasonu kadim yoldaşım otomobilim, Garip'im ile bir gezi rotası oluşturacağım Abant'ı da içine alacak şekilde. Şimdilik evde oturuyorum işe gidip geliyorum.

Bugün de otomobilim Garip'imle beraber işime gücüme geldim. Şu anda işimdeyim. Bugün nöbetçiyim. Sabahtan Atamızı andık ve program yapıldı. Biz bugünlerimizi özgürce yaşıyorsak bunu atamıza ve istiklal şehit ve gazilerine borçluyuz bu nedenle ne kadar sevgiyle ansak azdır atamızı ve istiklal şehit ve gazilerimizi.

Bugün de otomobilim Garip'imle beraber işime gücüme geldim. Şu anda işimdeyim. Bugün nöbetçiyim. Sabahtan Atamızı andık ve program yapıldı. Biz bugünlerimizi özgürce yaşıyorsak bunu atamıza ve istiklal şehit ve gazilerine borçluyuz bu nedenle ne kadar sevgiyle ansak azdır atamızı ve istiklal şehit ve gazilerimizi.

Bugün yine Garip ile beraber okula gittik. Bugün nöbetçiydim. Sabahtan nöbet yerimde bulundum. Öğrencileri karşıladım. Bugün Atamızı anma törenimiz vardı okulumuzda. Atamızı ve istiklal şehitlerini gazilerini sevgiyle andık. Okulumuzda çok güzel bir program hazırlanmıştı bunun için. Gün boyu gerçekten yorucuydu. Akşam olduğunda Garip'imle beraber eve geldim yine uzun süre park yeri aradık. Sonunda park yerimizi de bulduk. ve park ettik işte bir 10 Kasım günü de böyle geçti.

Garipim.jpg

Bugün çıkıp Bahçelievler'de bir yürüyüş gezisi yaptım. Ankara'da ara sıra böyle geziler yapıyorum. Bahçeli'ye gittim bir yemek yedim. Biraz dolaştım kendime bir kitap aldım ve geldim. Ankara'da ablam ve yeğenlerimin yanında kalıyorum. Boş zamanlarımda kitap okuyor ve geziyorum. İlle her gezinin arabayla yapılması şart değil böyle geziler de insanı dinlendiriyor ve eğlendiriyor.

12227553_784036788408588_8765182476313908155_n.jpg

12243194_784036765075257_3382633006956506495_n.jpg

12240050_784028911742709_5198704646199042821_n.jpg

10472691_784041625074771_2599593218638296379_n.jpg

Dan Brown'un Kayıp Sembol Kitabına başladım. Oldukça sürükleyici etkileyici buldum. Daha başında olmama rağmen beni konuya bağladı. Güzel bir kitaba benziyor.

Garip olmak kendimi önemsememek manasında bir tür felsefe benim için. Yani Garip'lik mertebesi insana ait egoları aşmanın lafın gelişi karşılığı... Ben bir Garip'im önemli biri değilim. Ben benim ve her zaman ben olarak değerliyim. ama bu değer kendini üstün gören, üstünlük taslamak isteyen bir değer değil. İnsani bir değer mertebesi Garip'in mertebesi aslında... Ben bir Garip'im arabam da bir garip. O da ona verilen işleri yerine getiren ama yüksek gönüllü olmayan bir otomobilcik yalnızca...

Garip motosikletle, otomobille, bisikletle veya yaya olarak veya karavanla gezer ama gezer... Garip pahalı araçlarını ön plana çıkarmak isteyen görgüsüz insanlar gibi olamaz. o bir başına bir gariptir yalnızca. Pahalı bir aracı yoktur Garip'in...

Garip asla yalan söylemez ve yalan söylemeye ihtiyaç duymadı ve duymaz. Garip'in de karavanı oldu ama Garip bu metayı elinin tersiyle itip bundan vazgeçmesini bildi. Garip için karavan, Otoparkı, sigortası vergisi muayenesi vesairesiyle çok pahalı bir oyuncaktan başka bir şey değil. Garip ulaştığı sonuçları herkesle paylaşır ve insanları gereksiz yere masraf yapmaya özendirmeye çalışanlardan değildir garip...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR