Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,765
Arkadaşlar Dünyada en çok kullanılan kamp araçları standart otomobillerdir. Ben de standart bir otomobille gezip kamp yapıyorum. Böylece bir karavana onbinlerce lira harcamak zorunda değilim. Gönlümce geziyor konaklama için otel motel ve pansiyonları seçiyorum.

Etiketler

Evet doğrudur. Her yer Otel motel pansiyon ve öğretmenevi doludur. Bu kadar seçenek varken bir karavana onlarca bin lira harcamaya, sigortasıyla, muayenesiyle, otoparkıyla şuyuyla buyuyla dertlenmeye, dertsiz başına dert edinmeye hiç gerek yoktur... Bir karavana bağlanılacak parayla pekala her yeri özgürce gezebilirsiniz. Hem de seçeneklerinizi sınırlamamış olursunuz. Ben herkese karavan yerine standart otomobil kullanmayı hatta kampçılık için de standart otomobiller kullanmayı tavsiye ederim.

Arkadaşlar,

Ben Lada kullanıyorum ve kullandığım aracımı da çok seviyorum. Bugün yine Ladama binip okuluma geldim arkadaşlar. Ankara'da haftasonları gezmeye gidilebilecek yerler gerçekten çok az. Ben de bu durumdan çok sıkılıyorum. Çünkü İzmir'deyken hemen her haftasonu motorumla geziyordum ama arabacılık daha maliyetli olduğu için İzmir'deki kadar Ankara'da gezecek yer bulamıyorum. Ben de Ladamla işime gelip gitmekteyim.

Evet bugün genel maksatlarla kullandığım ama kampa da gittiğim sevgili yoldaş Garip'in birkaç fotoğrafını daha çektim. Dünyanın en iyi arabası değil ama o da ben gibi bir garip işte...

GArip_okulda2.jpg

Garip_okulda.jpg

İnşallah önümüzdeki dönemde Garip ile ANKARA civarında kamplarda olacağım arkadaşlar tabii Allah sağlık sıhhat verirse....

Bugün sabah işime gücüme gelmek üzere arabaya gittim ve arabayı çalıştırdım kısa bir süre sonra stop etti bir daha da çok uğraşmama rağmen çalışmadı. Ben de okula dolmuşa binerek geldim. Öğleden sonra bakacağım arabayı bir daha çalıştırmaya çalışacağım.

Arkadaşlar ben bir otomobil kampçısı ve gezginiyim. Aracımı gezmek yanısıra genel maksat için de kullanıyorum. Ben Ladacıyım. Ladamın adı Garip'tir.. Ben gibi bir garip olduğu için aracıma garip ismini koydum. Garip ile ben bu aralar Ankara'da görevliyiz. Bu nedenle yakın yerleri geziyoruz.

Uzun süre İzmir'de yapayanlız yaşadıktan sonra doktorlarımın bunun sağlığım için de iyi olmadığını söylediler bu nedenle Ankara'dan ailemin yakınından görev aldım ve artık ailemle kalıyorum. Ablam ve yeğenlerim bana sürpriz bir doğumgünü partisi düzenlemişler. Çok sevindim ve bu pasta ile 35'ime merhaba demiş oldum.

doumguumlnuumlpastam.jpg

Merhaba Sn Bartek... Takip ettiğiniz için teşekkür ederim. Ben sigara ve alkol içmiyorum. Sigara ve Alkol'e vereceğim parayla Ladamla özgürce geziyorum. Pek uzaklara gidemiyorum bu ara ama sizin de dediğiniz gibi her zaman halimize şükrediyoruz. Ankara'dan selamlar...

Sevilen bir öğretmenim ve işimi severek yaparım. Hakkını da verdiğimi düşünüyorum arkadaşlar. Bu sene tam on yılı aştım. Bu ülkeye tam on yıldan fazladır hizmet ediyorum hem de seve seve...

Ben%20snfta.jpg

Bu sene bir rahatsızlığımdan ötürü Ankara'ya görev istedim. Yeni okulumdayım. Ankara civarında pek fazla otomobille gezecek yer yok. Olan yerleri zaten geziyorum da. İşte böyle işime gidip geliyorum haftaiçi, haftasonu gezip tozuyorum. Böyle devam ediyor hayat... Ben bir otomobil gezgini ve kampçısıyım arkadaşlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri