Bugün yine okuluma işime gücüme geldim. Ben iyi bir insan olmaya çalışan birisiyim. Hayatta kimseye bir zararım dokunmamıştır. Buna rağmen arkamdan yalan konuştular arkadaşlar. Büyüğüm ağabeyim dediğim insanlar beni yalanla sırtımdan vurdular. Anladık ki arkadaşlık dostluk diye bir şey yokmuş arkadaşlar. Hayatta malesef her şey para olmuş. Paran çoksa itibar da görürsün paran yoksa ben gibi bir garipsen seni itip kakarlar da, arkandan yalanlar da konuşurlar her kötülüğü de yapmaya çalışırlar da. İşte malesef dünyanın düzeni böyle kimin gücü kime yetiyorsa altındakini eziyor arkadaşlar. Ben bu dünyadan bir şey anlamadım. Hala gayretle çalışıyorum ve yaptığım işin hakkını vermeye çalışıyorum arkadaşlar. Bize de bir hayır duasını edecek insan bulunur elbet. Yalan konuşanların ve iftira atanların haricinde doğru sözlü doğru insanlar da vardır bu dünyada. Ve bu insanlar da bu hayatı hakkını vererek yaşıyorlar arkadaşlar... Çok param yok gezmeye yurtdışına gidemiyorum ama pekala benim de otomobilim var ve otomobilimle kamp yapıyorum ve geziyorum arkadaşlar. Beni tahkir eden, hor gören hakkımda yalan konuşan şerefsiz insanlar da var olmaya devam edecek ama haysiyetle değil arkadaşlar. Yalancının dedikoducunun haysiyeti olmaz arkadaşlar.