Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,785
Ben bir Garip'im bir garip kırçiçeklerini severim...

Sy7aah5aR9G1aiMFMdgK9opWYPbUCyd9kLodMv3H8Gy0FUGHtg.jpg

Etiketler
Bugün yine okuluma işime gücüme geldim. Ben iyi bir insan olmaya çalışan birisiyim. Hayatta kimseye bir zararım dokunmamıştır. Buna rağmen arkamdan yalan konuştular arkadaşlar. Büyüğüm ağabeyim dediğim insanlar beni yalanla sırtımdan vurdular. Anladık ki arkadaşlık dostluk diye bir şey yokmuş arkadaşlar. Hayatta malesef her şey para olmuş. Paran çoksa itibar da görürsün paran yoksa ben gibi bir garipsen seni itip kakarlar da, arkandan yalanlar da konuşurlar her kötülüğü de yapmaya çalışırlar da. İşte malesef dünyanın düzeni böyle kimin gücü kime yetiyorsa altındakini eziyor arkadaşlar. Ben bu dünyadan bir şey anlamadım. Hala gayretle çalışıyorum ve yaptığım işin hakkını vermeye çalışıyorum arkadaşlar. Bize de bir hayır duasını edecek insan bulunur elbet. Yalan konuşanların ve iftira atanların haricinde doğru sözlü doğru insanlar da vardır bu dünyada. Ve bu insanlar da bu hayatı hakkını vererek yaşıyorlar arkadaşlar... Çok param yok gezmeye yurtdışına gidemiyorum ama pekala benim de otomobilim var ve otomobilimle kamp yapıyorum ve geziyorum arkadaşlar. Beni tahkir eden, hor gören hakkımda yalan konuşan şerefsiz insanlar da var olmaya devam edecek ama haysiyetle değil arkadaşlar. Yalancının dedikoducunun haysiyeti olmaz arkadaşlar.

Ben bir Garip'im arkadaşlar. Fazla param yok. Her sene yurtdışına çıkamıyorum. Kendime yüz bin liralık karavan da alamıyorum. Ama bunları yapan, insanlar hakkında iftira yalan dolan yapan, zengin, yalancı, görgüsüz insanlara rağmen ben de buradayım ve bu camiyadayım arkadaşlar. Bana yalanla iftirayla saldırarak da bir fenalık yapamadılar arkadaşlar. Beni susturamadılar ve susturamazlar da...

kir_cicekleri4.JPG

Ben bir Garip'im bir garip kırçiçeklerini severim. Kendime karavan da yaptım. Karavanımla çok güzel kamplar da yaptım. İzci kamplarına da katıldım. Katıldığım kamplarda çok güzel arkadaşlıklarım dostluklarım da oldu. Arkamdan yalan konuşan şerefsizler de oldu malesef. Onlardan da bana hiçbir şey olmadı arkadaşlar.

Arkadaşlar,

Sonuç itibarıyle anlaşıldı ki hakkımda yalan konuştukları şeyler de bir suç değilmiş arkadaşlar. Ben bir kampçı gezginim. Motosikletle, otomobille gezer eğlenirim. Tabii param imkanım yettiğince arkadaşlar.

GArip_okulda2.jpg

Bugün de Garibimle beraber işe gidip geldik. Bugün dersim yoktu. Sadece bir toplantı için okula gitmiş oldum. Garip'i genel maksatla kullanıyorum arkadaşlar. Çoğunlukla işe gidip geliyorum. Bu aralar kamp yaptığım yok. Ama garip yine de bir kamp otomobili.

Bugün de Garip'imle beraber işime gücüme gittim. Garip'in maşallahı var. Eski olmasına rağmen iyi okula gidip geliyor. Okulda öğrencilerimle birlikte güzel bir perşembe günüydü bugün de...

Ben bir Garip'im ve bir öğretmenim arkadaşlar.

12072556_786713468140920_905521394667097238_n_1.jpg

12241718_786708854808048_3346343624338976208_n.jpg

Övünmek gibi olmasın iyi bir öğretmenim ben işimi ve öğrencilerimi çok seviyorum ve onlar da beni seviyor. Emeğimin karşılığını da sevgimin karşılığını da görürüm arkadaşlar.

12278664_786708661474734_6532995238856607518_n.jpg

Öğrencilerle böyle şeyler yapıyoruz. Modüller halinde yapı inşa ediyoruz arkadaşlar.

Arkadaşlar,

Yine bir haftasonu geldi. Malesef Garip haftasonları otomobille uzak gezilere çıkamıyor arkadaşlar. Bunun yerine Garip tasarruf yapmak için evde oturup kitap okuyor. Garip'in şu anda okuduğu kitap Dan Brown'dan kayıp sembol arkadaşlar. Garip boş zamanlarında kitap okumayı çok seviyor.

37633185_277625536.jpg

Dan BROWN'un kayıp sembol kitabı güzel sürükleyici bir roman arkadaşlar...

Garip bir ara arıcılığa da merak salmıştı arkadaşlar. Bu da geldi geçti başımdan. Sonuçta Garip Arıcılık yapmayı beceremedi arkadaşlar... O zaman aldığım yeni kovanları boyarken bir fotoğraf ne uğraşmıştım ama. Biraz para da kaybettim bu işte. Ama ne yapayım canım sağolsun arkadaşlar...

530997_222765264535746_420620687_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR