Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yalnız ve özgür bir kampçı gezgin olarak bu sene nerelerde kamp yapsam acaba? Şimdilik Ankara'da ablamın yanındayım ama döndüğümde bir yerlere kaçacağım. Kamplı olarak ve özgürce...
İzmir'de kendi evimde dinleniyorum. Birkaç gün içinde Ürkmez'e tatile gideceğim. Kendime uygun bir pansiyon buldum. Artık kamplı tatil ve gezi yerine pansiyon otel ve motelleri tercih ediyorum. Daha güzel oluyor.
Garip bir Lada Samara arabacık oldu. Garip ile gezmeye devam ediyorum. Bu haftasonu Kızılcahamam ve Soğuksu milli parkına gittim. Artık Ankara'da yaşıyorum. Otomobil ile solo geziyor konaklamalar için otel ve motelleri kullanıyorum. Her şartta gezilerime devam ediyorum ve edeceğim arkadaşlar...
Garip alındıktan sonra bazı bakımlardan geçirildi ve teknik olarak mükemmelleştirildi. Dört lastik, jantlar amortisörler bazı bilyalar ön düzende pekçok şey değişti ve yenilendi. Uzun yollara çıkabilecek bir araç haline getirildi.
Kızılcahamam küçük şirin güzel bir yer. Soğuksu milli parkı hemen ilçenin üst kısmında gezilebilecek güzel bir yer. Çok fazla termel otel var ancak ben bu seferlik kalmadım. İlçe merkezinde belediyenin büyük kaplıcalarında keyif yapılabilir.