Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,464

Etiketler
Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Arkadaşlar,

Yalnız ve özgür bir kampçı gezgin olarak bu sene nerelerde kamp yapsam acaba? Şimdilik Ankara'da ablamın yanındayım ama döndüğümde bir yerlere kaçacağım. Kamplı olarak ve özgürce...

Bugün Kızılay'a gidip Cumartesi günki gezimizin biletlerini alacağım. Ablamla beraber günübirlik Abant gezisi yapıyoruz bu haftasonu.

Günübirlik Abant gezisini geziye ilgi sonucu yeterli sayıya ulaşılamadığından iptal etmek zorunda kaldık. Neyse Abant'ı görmek kısmet değilmiş...

Ankara Kuğulupark... Yaz 2015 Yücel Gündüz

11200903_722503697895231_8259497559902912635_n.jpg

11659492_722503684561899_1589295763961406495_n.jpg

Pazar günü otobüsle İzmir'e dönüyorum arkadaşlar. Ablam ve yeğenlerimin yanında yeterince takıldım. Biraz da İzmir'de evimde tatil yapayım...

İzmir'de kendi evimde dinleniyorum. Birkaç gün içinde Ürkmez'e tatile gideceğim. Kendime uygun bir pansiyon buldum. Artık kamplı tatil ve gezi yerine pansiyon otel ve motelleri tercih ediyorum. Daha güzel oluyor.

Garip bir Lada Samara arabacık oldu. Garip ile gezmeye devam ediyorum. Bu haftasonu Kızılcahamam ve Soğuksu milli parkına gittim. Artık Ankara'da yaşıyorum. Otomobil ile solo geziyor konaklamalar için otel ve motelleri kullanıyorum. Her şartta gezilerime devam ediyorum ve edeceğim arkadaşlar... garip....jpg

Garip alındıktan sonra bazı bakımlardan geçirildi ve teknik olarak mükemmelleştirildi. Dört lastik, jantlar amortisörler bazı bilyalar ön düzende pekçok şey değişti ve yenilendi. Uzun yollara çıkabilecek bir araç haline getirildi. 12088148_770953386383595_5762331726809840775_n.jpg

Kızılcahamam küçük şirin güzel bir yer. Soğuksu milli parkı hemen ilçenin üst kısmında gezilebilecek güzel bir yer. Çok fazla termel otel var ancak ben bu seferlik kalmadım. İlçe merkezinde belediyenin büyük kaplıcalarında keyif yapılabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri