Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,464
Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Arkadaşlar,

Yolculuk için özgürce solo motorsiklet, Konaklama için pansiyon otel motel kullanıyorum. Senede birkaç gün sevdiğim yerlerde tatil yapıp nefsimi köreltiyorum o kadar. Ben özgür bir motorcuyum arkadaşlar. Kimseye bir bağımlılığım bir muhtaçlığım ne geçmişte oldu ne de bundan sonra böyle bir şey olabilir arkadaşlar...

Etiketler

sigara konusunda sizi tebrik ediyorum. Ben günde 2 paket içiyordum bırakdım. sigarayı bıraktığım zaman evdeki stok sigaraları satıp Kıbrısa tatile gittik oparayla. 10 yıl oldu bırakalı şimdi bir motokaravanımız var.

Arkadaşlar,

Bugünlerde biraz evimde oturup evimin keyfine varmaya çalışıyorum. Kendime önce ev aldığım için karavansız kaldım ama buna değdiğini düşünüyorum. Yeniden bir karavan alacağım bir gün arkadaşlar...

Bir de temizlik işleri yapıyorum. Yapılması gereken temizlikler birikmiş... Örneğin camların silinmesi lazım yavaş yavaş yapacağım bu tatil günlerinde...

Öğretmen için en iyi tatil yeri evidir arkadaşlar. Kendin pişir kendin ye var. Açık büfe var. wifi internet erişimi var. Serinlemek istersen klima var. Evde uydu yayınları d-smart var. PS3 ve çeşitli oyunlar var. var oğlu var... Evde oturmak en iyisi...

Arkadaşlar,

Her halime şükürler olsun. Uzak tatillere çıkacak kadar zengin değilim. Gariban borçlu bir adamım. Bir karavan alacak param olmadığı gibi şayet karavanım olsa onunla gezebilecek bütçem de yok. Ama ben yine de her halime şükürler olsun diyor ve Allah'a hamd ediyorum. O da bana en güzel karavanı almama bir gün vesile olacak inanıyorum. O güne kadar motorum maviş ile gezmeye ve kamp yapmaya devam ediyorum edeceğim... Yaşıyorum hayatımı arkadaşlar... Özgürce...

Arkadaşlar,

Tatilde evimde oturup evimde eğleniyorum. Bir karavan veya otomobil alacak durumum olmadı. Mecburen karavansızım. Mavişim (motorum) ile gezip kamp yapıyorum. Ben bu işi çok da iyi yapıyorum ve kamp yapmayı çok da seviyorum. Gezmeyi de seviyorum. Özellikle motorla gezmeyi, rüzgarı hissetmeyi seviyorum ama malesef bu trafikte motor kullanmak çok riskli. Bu yüzden karavana geçeceğim ve artık karavanla gezmek istiyorum. ama buna da bütçem müsade etmiyor şimdilik. Bu da gelip geçecek inşallah benim de bir karavanım olacak arkadaşlar. İlk fırsatta bir karavan edineceğim çünkü benim bütün isteğim karavanla gezmek arkadaşlar...

Arkadaşlar,

Ben herkese dostça davrandım ve dostça davranırım. Ben dostluk için sevi için kamp yaptım her zaman için arkadaşlar...

Arkadaşlar,

Bugün sigarayı bırakmamın 8. günü... 21 günde bırakılıyormuş diyorlardı. Benim canım hala sigara istiyor ama içmiyorum ve içmeyeceğim. Ben içkiye de düşkün birisi değilim en fazla kampa gittiğimde birkaç bira içerdim. artık onu da içmiyorum Alkolü de tamamen bıraktım. Ben kaliteli bir insanım arkadaşlar. Ben hem bir öğretmen hem de bir izci lideriyim. Çok sayıda kamp yaptım ve insanlara sadece sevgi ve dostluk gösterdim. Bütün kamplarım çok güzel kamplardı arkadaşlar. Çok değerli arkadaşlarım dostlarım oldu benim. Ateşin başında yedik içtik şarkılar söyleyip eğlendik arkadaşlar. Olması gereken de buydu biz de olması gerekeni yaptık her zaman. Dedikodu iftira fitnelik ve fesatlıkla kimse kimseye bir fenalık yapamadı arkadaşlar. Hala motorsikletimle solo gezip kamp yapıyorum. Ve hala içimde gönlümde karavan var. İnşallah kendime göre ufak şirin bir motokaravancık alacağım. Ama onunla motorumla gezdiğim gibi solo ve özgürce gezeceğim arkadaşlar...

Arkadaşlar,

Cumaya kadar evimde İzmir'de dinleneceğim. İnşallah cuma günü Trenle Ankara'ya ablamın yanına geçeceğim. Orada yeğenlerim ve ablamla beraber olacağım bir süreliğine. Henüz tatile çıkmayı düşünmüyorum. Belki bu sene tatil yapamayabilirim de...

Ankaraya seyehat ediyorum. Yolculuk icin otobus kullaniyorum. Ablamin ve yegenlerimin yanina gidiyorum. Tatilin bir kismini Ankara da gecirecegim arkadaslar...

Ankara'dayım... Bu sene de çok çalışarak tatili hakettim. Ablamın yanına geldim. Haftasonu günübirlik bir Abant gezisi yapabilirim belki de...

Sigarasız 10. günüm bugün. Haftasonu günübirlik Abant Gezisi yapacağız arkadaşlar. Motorsuz da olsa gezmeye devam ediyoruz. Biz her türlü araçla gezen gezgin bir kampçıyız arkadaşlar. Kimseye bağımlı veya muhtaç değiliz.

Arkadaşlar,

Bir karavancık veya bir otomobilcik alacak bütçem olmayabilir. Olsun ben de solo motorumla özgürce geziyorum arkadaşlar.

Arkadaşlar,

Ben kendi çapımda bir gezginim ve bütçem elverdiğince gezmeye çalışıyorum... Haftasonu turla günübirlik Abant gezisi yapacağım. Abant'ı görmeyi gerçekten çok istiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri