Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,759
Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Merhaba Mehmet Ali bey,

Geziyor olmamız bizim açımızdan bir teselli olabilir. Yalnızız, solo özgür geziyoruz ve özgür bir kampçıyız... Yine de imkanlar elverseydi de karavanla gezseydik keşke. Ama malesef tüm ekonomik gücümü bir ev almak için harcadım. Karavan almaya durumlar elvermiyor ve önümüzdeki 8 yıl için vermeyecek de. (Borcum 10 yıldı iki yılını ödedim bile...)

Ben özgürce solo gezmeye ve kamp yapmaya devam ediyorum ve edeceğim. Bu sene ekonomik durumlardan uzun soluklu gezimi yurtiçinde yapacağım ama seneye belki yurtdışı kamplı gezi de düşünebilirim. Elbette motorsikletle solo ve kimselere muhtaç olmadan özgürce...

Etiketler

Bugün eski çadırımı evin arka bahçesine çıkarıp sağlamlık testi kontrol ve bakım yaptım. Yeni uzun soluklu sezonluk gezime bu çadırım ile çıkacağım. Bu çadır daha büyük ve konforlu bir çadır. Fermuarı bozulan çadırı ise pollerini alıp çöpe attım. Fermuarı bozuk çadırla sezonluk uzun soluklu gezime çıkamazdım. Sabah hangi canlılarla beraber uyanacağınız belli olmaz. Her ne kadar Didim özel adamlar festivalinde bir sıkıntı olmadıysa da kapısız çadırla bir daha yola çıkmam. Bu bağlamda uzun soluklu sezonluk kamplı gezime artık hazırım. Motorun yağını değiştirip cuma veya cumartesi günü yola çıkabilirim.

1656187_715240468621554_4496553445724865509_n.jpg

Bu seneki muhtemel rotam kısa bir rota olacak. Tatil için ayarladığım paranın bir kısmını harcamak zorunda kaldım. Bu nedenle uzun soluklu Karadeniz gezisi bu sene için yattı bu seneki muhtemel kamplı gezi rotam:

GÜMÜLDÜR-KUŞADASI-DİDİM-MARMARİS-DATÇA-EKİNCİK VEYA ÖLÜDENİZ-KAŞ-DEMRE-FİNİKE-KEMER-ANTALYA-BURDUR-SALDA-PAMUKKALE-SALİHLİ-İZMİR Şeklinde planlıyorum. Her zamanki gibi gezimin içinde planlar değişebilir. Rota ile ilgili görüş ve önerilere kamping tavsiyelerine açığım.

En sonunda başarıyorum. Umarım bu kez sigarayı bırakmayı başaracağım. Daha önce de pekçok denemem oldu ama bu kez kararlıyım. Sigarayı bırakırsam daha çok kamp yapmak ve daha çok gezmek için yeni bir bütçem de olacak. Hem daha kaliteli bir yaşam için sigarayı bugünden itibaren bırakıyorum.

Okuldayim calisiyorum. Tatile kaldi son uc guntatilde ilk once kamplara cikacagim ve guzel bir tatil yapmayi planliyorum. Dedikoducu in s anlarda kimseye bir fenalik yapamadilar arkadaslar.

Bugün de evime geldim çok şükür. Geriye kaldı üç gün. Üç gün sonra tatil ve özgürüm. Özgür şekilde kamplara gidip eğlenebilirim. Ben özgür bir motorlu solo kampçı gezginim arkadaşlar.

Arkadaşlar,

Duygu ve düşüncelerimi ve yaptıklarımı paylaşıp duruyorum. Ölene kadar da kendi imkanlarımca gezip paylaşmaya devam edeceğim.

Beni özgürlüğümü, yaşama tarzımı, insanlığımı, dostluklarımı benden kıskanan yalancı şerefsizlere tek lafım var, Hasetlerinden kudursunlar ki çok iyiyim ve çok da iyi ve kaliteli geziyorum yanlız başıma solo arkadaşlar...

Arkadaşlar,

Motokaravan düşünüyorum. Kendime uygun küçük şirin bir şey bulurum umarım. Ne yazık ki param yok alamıyorum. Ama gönlümde olan küçük bir Kampercik başka bir şey değil. Artık sigarayı da bıraktım. Motokaravan almamak için hiçbir neden yok.

Selamlar...

Arkadaşlar,

Garip bir campercik olacak. Lüks olmayacak her şeyi bize göre olacak. Çok yakmayacak bir araç olacak. Ayrıca dert açmayacak bir araç olmalı. Basit olmalı, işlevsel ve ekonomik olmalı... Aynı çekme karavanım Çelebi gibi olmalı. Ama daha iyisi motokaravan olmalı. benim her ihtiyacıma cevap verebilmeli ama çok büyük olmamalı park problemi olmamalı. Böyle bir araçla bütün yaz özgürce solo gezebilirim. Gerçi motorsikletimle de özgürce solo gezip kamp ve tatil yapabiliyorum. Ancak benim idealim karavan arkadaşlar.

Okulumdayim. Motosikletimle geldim. Bugun dahil sadece uc gun kaldi tatile. Tatilde bol bol kamplarda ozgur ve solo gezecegim. Bazi nedenlerden sadece solo gezip kamp yapiyorum. Solo ozgurce cikip keyfime zevkime bakiyorum. Ben bunu hep yapiyorum. Motorla solo ozgurce...

Arkadaşlar,

Sahip olduklarımla mutlu olmaya çalışıyorum ki bu ne bir suç ne de günah. Motorsikletimle özgürce solo tatil yapacağım önümüzdeki günlerde. Bugün okuluma da motosikletimle gittim. Dönüşte Teknosa'ya uğrayıp Battlefield4 oyununu aldım ps3'üm için. Resident evil'i oynamayacağım. Bu da alıp bir kenara kaldırdığım oyunlardan oldu umarım Battlefield 4 ü severim ve bitiriririm. Oyun bitirmek en güzeli ve benim gibi sıkı bir oyuncuya başladığı oyunu bitirmek yakışır.

Arkadaşlar,

Boş vakitlerimde evimde oturup oyun oynuyorum. Bir karavanım yok diye üzülerek veya çirkin insanların hakkımda söylediği çirkin şeylere takılarak hayatımı sürdüremem. Kim ne dediyse dedi kem söz söyleyeni zaten hayatımdan çıkardım gitti arkadaşlar. Çok da iyi yaptım. Bana yakışanı, yalancı şerefsizlere yapılabilecek en doğru şeydi kendilerinden sessizce uzaklaşmak arkadaşlar. Sonuçta yalan yere gıybet yapıp yapıp sustular arkadaşlar bu da inanın hiç umrumda değil, kötüler artık benim hayatımda değiller dolayısıyla bana bir zarar veremezler. veremediler, veremezlerdi de...

Bugünlerde kendime bir karavan alacağım ve kimselere bakmadan özgürce solo gezeceğim ve tatil yapacağım. Benim değerimi, benim insanlığımı bilen biliyor arkadaşlar. Yalancı, dedikoducu şerefsizlere hiç ihtiyaç yok benim hayatımda...

Arkadaşlar,

Bütün oyunlarımı orjinal olarak teknosa'dan alıyorum. Oyunlar PS3 için 80TL civarında. Bazen bilgisayara da oyun alıyorum. Oyun oynayarak boş vakitlerimi değerlendiriyorum. Evimin keyfini sürüyorum. Tüm yalancı şerefsizlere inat bu hayatı en güzel keyfi alarak tadını çıkararak yaşıyorum ve daha da yaşayacağım. Allah ömür verirse daha çok uzun zamanlar geziler yapıp sizlerle paylaşacağım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR